Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja czegoś nie rozumiem. Już pare tygodni temu czytałyśmy, że domek tymczasowy czeka. Ok szczepienia i inne sprawy, wymagające czasu.... Ale co dalej. Czy los Frani został zawieszony w próżni i dlaczego?

• Replies 862
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny,

Cały czas jestem w kontakcie z Anią, która czeka na pozałatwianie swoich spraw żeby przyjąć Franię. Jak tylko Ania da nam zielone światło na przyjazd Frani, Frania do niej przyjedzie.

Ja też chciałabym żeby Frania była już dawno zdiagnozowana i ulokowana w DT, ale wierzę że to już niedługo.

Posted

Rozmawiałam wczoraj z panią Wiesią i okazuje się że Frania ma początek cieczki!

Potrzebny nam więc będzie DT gdzie Frania będzie mogła być izolowana od innych psów [B]na kilka dni[/B] w Warszawie na czas diagnostyki. Musimy mieć diagnozę neurologa zanim Frania będzie mogła być poddana sterylizacji.

Posted

Mamy DT dla Frani !!
Teraz potrzebny pilny transport ze schroniska pod Warszawę - zeby wykorzystac miejsce na czas badan, a moze i dluzej, jesli nie bedzie to nadmiernie klopotliwe.
Jakies mozliwosci ?????

Posted

Ciesze się że mała Franusia w końcu trafi do DT ... Tak sie o nia martwiłam :(

Przy okazji zapraszam na bazarek imieninowy na szczeniaki :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/182641-Chcesz-chrzeA-niaka-WejdA-i-wybierz-imiAE-dla-szczeniaka-cz-II-do-8-kwietnia[/URL]

Posted

Frania jest już w DT! Pani Iwona opowiedziała mi że Frania już się zadomowiła, przebywa teraz w pokoju, w którym nie ma innych psów, ma spokój i czas żeby dojść do siebie. Daje się pani Iwonie głaskać po brzuszku, wręcz to uwielbia i ciągle podstawia się do głaskania, uwielbia też smakołyki którymi pani Iwona ją poczęstowała, podobno aż się trzęsie na ich zapach :-)

Nie przypomniała sobie jeszcze co to jest załatwianie swoich potrzeb na dworze, choć z radością biegała na dworze i wszystko wąchała. Obszczekała też tuje w ogrodzie, które poruszały się na wietrze! :-)

Do miski zielonej trafia jakby po omacku, ale miskę białą wydaje się widzieć wyraźnie.