AlfaLS Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Poster chłopie - to Twoja ostatnia noc w schronisku:multi: Nie wiem czy Ci Ciotki zdążyły powiedzieć jak niespodzianka Ci się szykuje ale to i tak nie zmienia faktu, że jutro raniutko przyjdą ludzie i powiedzą "Bierzemy Postera";). Nie jakiegoś kumpla z boksu, nie jakiegoś młodego i ślicznego pieska tylko Postera :lol: I naprawdę założą Ci obróżkę, przypną smycz, zaproszą do samochodu i ruszycie w Świat:multi::multi::multi: I tym razem to koledzy i koleżanki zostaną a Ty staruszku pojedziesz:loveu: Tylko sprawuj się tam w podróży, pokaż klasę :loveu: Quote
UBOCZE Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Myślę, że warto byłoby zamieścić w tytule, ile Posterowi brakuje deklaracji............ Poster wciąż prosi o deklaracje na bezpieczny pobyt w hoteliku. Głowa do góry, chłopaku!!! :lol: [IMG]http://www.tychy.schronisko.net/images/adopcja/5/normal/25530.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='UBOCZE']Myślę, że warto byłoby zamieścić w tytule, ile Posterowi brakuje deklaracji............ Poster wciąż prosi o deklaracje na bezpieczny pobyt w hoteliku. Głowa do góry, chłopaku!!! :lol: [IMG]http://www.tychy.schronisko.net/images/adopcja/5/normal/25530.jpg[/IMG][/QUOTE] Poster, trzymam kciuki! Hej chlopaku, walcz o swoje, pokaz jak bardzo potrzebujesz pomocy! Quote
AlfaLS Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Poster wciąż prosi o deklaracje na bezpieczny pobyt w hoteliku. Głowa do góry, chłopaku!!! :lol: Muszę Grażynę pomolestować o zmianę tytułu - może to choć troszkę zachęci do deklaracji? Najważniejsze że pojechał i już dziś będzie "u siebie":lol: A my wszyscy czekamy bardzo niecierpliwie na relację z podróży i na jakieś fotki:lol: Quote
TERESA BORCZ Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Bardzo skromny datek poszedł wczoraj dla posterka , 30,- zł jednorazowo, może jeszcze się poprawię. Quote
AlfaLS Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']Bardzo skromny datek poszedł wczoraj dla posterka , 30,- zł jednorazowo, może jeszcze się poprawię.[/QUOTE] Teresko bardzo dziękujemy:multi:, wszyscy wiemy jak dużo masz różnych deklaracji i obciążeń:loveu: Maruda666 przeniosła swoją deklarację z Tosi[*] na Posterka - mamy 185 zł. stałych deklaracji:multi: [B]Jeszcze tylko 165 zł i Poster będzie bezpieczny............. [/B] Quote
Jolanta08 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ode mnie 10,00 dla psiaka / m.Proszę o nr konta na pw Quote
AlfaLS Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Jolanta08']Ode mnie 10,00 dla psiaka / m.Proszę o nr konta na pw[/QUOTE] Bardzo pięknie dziękujemy:multi: Numer konta już wysyłam na PW. [B]JESZCZE TYLKO 155 ZŁ. - NIE MOŻEMY ZAWIEŚĆ KOCHANEGO POSTERKA:mad:[/B] Quote
Jolanta08 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dziękuję, nr konta już mam. Jurto zrobię przelew,pójdzie i dojdzie w poniedziałek :lol: Quote
magda222 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Poster już u zuziM.Kopiuję swój opis jak przebiegła podróż z wątku Miki: Psiaki były bardzo przestraszone.Szczególnie Mika.Jak pani Ala wyprowadzała ją z boksu narobiła niestety ze strachu.Poster szczekał przez sporą część drogi.Nie zatrzymywaliśmy się nigdzie,bo baliśmy się,że psiaki nam zwieją.Przez całą prawie podróż Mika leżała za fotelem Nikusia z głową pod jego siedzeniem.Poster się przemieszczał non stop. Bardzo biedne i przerażone psiaki... Po przyjeździe do zuziM Nikuś musiał zanieść i Mikę i Postera do ich boksów,bo inaczej nie ruszyłyby się z miejsca.Próbowały wysmyknąć się z obroży.Mice się udało.Ale na szczęście pobiegła pod drzwi domu i tam skuliła się w kącie po czym posiusiała się ze strachu [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Nikuś zawinął ją w koc i zaniósł do kojca.Serce się kraje jak patrzę na to biedne,dzikie stworzonko... [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Mika schowała się do budy i za nic nie chciała wyjść.Nawet jak zuziaM przyniosła jedzonko. Za to Poster zaaklimatyzował się szybciej.Od razu narobił w kojcu.Szczekał.A miskę opędzlował do czysta. Mogę jeszcze dodać o Posterku,że być może udało nam się go uratować od zagryzienia.Niestety inne psy gryzły Postera.Nawet jak pani Ala go łapała,żeby wyprowadzić z boksu to próbowały go gryźć... :( Quote
AlfaLS Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [B][COLOR="#ff0000"]NIKUS, MAGDA NAWET NIE WIECIE JAK WSZYSCY JESTEŚMY WAM WDZIĘCZNI ZA ZAWIEZIENIE MIKI I POSTERA DO ZUZI:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Magda - bardzo dziękujemy za opisanie podróży. Niestety z tego co napisałaś wynika że tak Mika jak i Poster bardzo potrzebowali tego aby ich zabrać:shake:. Całe szczęście że się udało:multi: Gdybyśmy tego nie zrobili to Mika pewnie dalej byłaby maksymalnie przerażona a Poster????????? Może za parę dni by go nie było............ Tak bardzo się cieszę, że psiaki są już bezpieczne:multi::multi::multi: i że Wy wróciliście szczęśliwie - choć tu pełnia szczęścia będzie jak jeszcze Nikus się odezwie z informacją że wrócił szczęśliwie do domu:lol: [B][SIZE="4"]DZIĘKUJEMY[/SIZE][/B]:Rose::Rose::Rose: Quote
Ellig Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='AlfaLS'][B][COLOR="#ff0000"]NIKUS, MAGDA NAWET NIE WIECIE JAK WSZYSCY JESTEŚMY WAM WDZIĘCZNI ZA ZAWIEZIENIE MIKI I POSTERA DO ZUZI:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Magda - bardzo dziękujemy za opisanie podróży. Niestety z tego co napisałaś wynika że tak Mika jak i Poster bardzo potrzebowali tego aby ich zabrać:shake:. Całe szczęście że się udało:multi: Gdybyśmy tego nie zrobili to Mika pewnie dalej byłaby maksymalnie przerażona a Poster????????? Może za parę dni by go nie było............ Tak bardzo się cieszę, że psiaki są już bezpieczne:multi::multi::multi: i że Wy wróciliście szczęśliwie - choć tu pełnia szczęścia będzie jak jeszcze Nikus się odezwie z informacją że wrócił szczęśliwie do domu:lol: [B][SIZE="4"]DZIĘKUJEMY[/SIZE][/B]:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Czekamy i dziekujemy!!!!:) Quote
magda222 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [CENTER] Posterek już u zuziM: [IMG]http://lh4.ggpht.com/_hBJagpdgjDc/S1tPaMn0x3I/AAAAAAAAA40/ajPOkX15yBk/s512/001.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh3.ggpht.com/_hBJagpdgjDc/S1tPhMYXR9I/AAAAAAAAA44/xa5J0cX3OfQ/s512/002.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh5.ggpht.com/_hBJagpdgjDc/S1tPn6vqVFI/AAAAAAAAA48/8x71nNLwwwQ/s640/003.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_hBJagpdgjDc/S1tSkM_aFcI/AAAAAAAAA5w/V5lWvXLkvA8/s640/004.JPG[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Quote
magda222 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [CENTER]Fotek c.d. [IMG]http://lh5.ggpht.com/_hBJagpdgjDc/S1tSoSHAIwI/AAAAAAAAA50/NNh8tIi2KZI/s640/005.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh3.ggpht.com/_hBJagpdgjDc/S1tSsKQvY0I/AAAAAAAAA54/XJxrXg3DmkI/s640/006.JPG[/IMG][/CENTER] Niestety po zrobieniu kilku fotek aparat padł... [/CENTER] Quote
Ellig Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Piekne zdjecia!:) Poster czuje juz jak u "siebie" w domu!:) Dziekujemy magda222!!!:) Quote
Ellig Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [I][B]Dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/I] :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AlfaLS Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Magda jesteś niesamowita - po takiej podróży jeszcze zdjęcia wstawiła - nie padła:crazyeye: Ale fanie się ogląda jak Posterek rozgląda się po swoim nowym gospodarstwie:multi: No to teraz mamy kolejne zadanie - któreś z psiaków rezydujących u Zuzi: Balbinka, Dygusia, Rumek, Mika, Poster muszą domki stałe znaleźć;). Bo w schronisku zostały jeszcze trzy takie bidy co to ponad 10 lat tam siedzą:-( a nazbierać kolejne deklaracje - jak słowo daję - nie będzie łatwo:shake: Quote
magda222 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Największe szanse na adopcje ma chyba Rumek.Przepraszam,ale taka jest prawda.Więc może od niego zacząć? Czy on ma gdzieś ogłoszenia?Orientuje się ktoś? Quote
Nikus Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 A ja polubiłem Posterka:) te jego oczka pytały: "co Ty chcesz ze mną zrobić?" 10 zł/miesięcznie i numer konta poproszę:) Quote
zuziaM Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 To ja zdam teraz dalszy ciag relacji. Mika rzeczywiscie jeszcze nie wyszla z budki, ale jedzonko, ktore dostala do srodka.... zniknelo zaraz. Tak wiec nie jest tak najgorzej, jak dziewczynka ma apetycik. Poster obszczekiwal mnie caly czas, jak bylam w poblizu kojcow, ale kiedy weszlam do niego z kolacja.... stal obok budki i czekal, co bedzie dalej. Dostal miche chrupek.... oczywiscie zaraz sie za nie zabral. I nawet podczas jedzenia dal sie dotknac ..... Poprawilam kocyki w budce, opuscilam zaslonke na wejsciu i zanim wrocilam do domu, juz siedzial w budce ( mamy juz mrozik dosc spory, bo minus 16 stopni ). Ciesze sie, ze Magda i Nikus szczesliwie wrocili do domow. Naprawde bardzo milo bylo nam sie z Wami spotkac. I zapraszamy zawsze, kiedy tylko bedziecie w poblizu. A psiakom dajmy kilka dni .... pamietacie ? Dagusia chyba 5 dni wychodzila tylko pod oslona nocy. I z Mika bedzie podobnie. Minie jej ten najwiekszy strach i wyjdzie.... a potem malymi kroczkami bede ja oswajala. Quote
magda222 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Mika i Poster powinni mieć wspólny wątek :megagrin: Quote
Nikus Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='magda222']Mika i Poster powinni mieć wspólny wątek :megagrin:[/QUOTE] popieram:) i do tego wspólną kasę:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Nikus']A ja polubiłem Posterka:) te jego oczka pytały: "co Ty chcesz ze mną zrobić?" 10 zł/miesięcznie i numer konta poproszę:)[/QUOTE] Kolejna osoba, którą zauroczyły Posterkowe oczy :evil_lol: Za deklarację bardzo, bardzo dziękujemy bo tym sposobem mamy już 205 zł. stałych deklaracji:multi::multi::multi: Pozostałae 145 zł. też nazbieramy - nie będzie nam chłopak przez pół miesiąca głodował jak mu jedzonko smakuje:mad: Nikus konto chętnie Ci wyślę ale przelew to najpierw ja zrobię do Ciebie:evil_lol: - oczywiście jak mi tylko napiszesz ile mam Ci przekazać:cool3: Zresztą konto moje to Ty już masz bo robiłeś przelew dla Miki - a ja jestem osobistą księgową tej dwójki:user: PIERWSZA STRONA - ZAKTUALIZOWANA - jeśli chodzi o stan finansów:lol: Quote
Nikus Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No to potwierdza się co pisałem ja i Magda połączyć wątki i kasę - będziesz miała mniej roboty a my mniej latania po dogo:) Quote
zuziaM Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 To fakt, ze oczka to Posterek ma niesamowite !!!!! To takie zywe bursztynki !!!! Cudne ! Quote
Recommended Posts