AlfaLS Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Agatka tylko tak groźnie pisze - jakżeby ona mogła skrzywdzić takiego fajnego tymczasika??????? Na konto naszego przystojniaczka Posterka wpłynęło od ostatniego rozliczenia: - od Marudy666 15 zł., - od Nikusia 10 zł., - od Jolanty08 10 zł., - od Polubek 5 zł., - od AlfyLS 30 zł., - od siostry AlfyLS 40 zł., - od Jolanty08 25 zł. / czy to za dwa miesiące????????/ - od Grosziwa 60 zł. / za dwa miesiące/, - od Jo37 25 zł., - od Kakachny 20 zł., - od Magdy222 25 zł. Razem: 265 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim wpłacającym!!!!![/B]. Po opłaceniu Hotelku / za okres 23.01.-22.02./ na koncie Posterka[B] brak 121 zł. [/B]:-( POSTER szukaj domu albo kasy!!!!!!!!!! Quote
zuziaM Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Posterek byl dzisiaj na swoim pierwszym spacerze poza ogrodem. Poszedl na smyczy droga w kierunku lasu. Nie za daleko jeszcze, bo sie boimy zeby sie nie wystraszyl czegos i nie wywinal z obrozy. To nadal bojusek i straszaczek, ale juz niezle sobie radzi na spacerach. Jeszcze wierzga i sie placze w linke i lapie ja zabkami, ale poza ogrodzeniem szedl bardzo ladnie. Quote
Jolanta08 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Posterku przestań się wreszcie bać.Jeśli chodzi o wpłatę 25,00 zł to jest to wpłata za styczeń ( z małą premią na podreperowanie długu ) Quote
AlfaLS Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Jolanta08']Posterku przestań się wreszcie bać.Jeśli chodzi o wpłatę 25,00 zł to jest to wpłata za styczeń ( z małą premią na podreperowanie długu )[/QUOTE] Pięknie dziękuję w imieniu Posterka :lol: Jolanta ma rację - Posterku przestań się już bać bo sam widzisz że tak dobrze jak u Zuzi to Ci nigdzie nie będzie :lol:. Quote
zuziaM Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No dzisiaj bylam w szoku, jak zobaczylam Postera wracajacego juz ze spaceru..... Szedl przed moim mezem , linka prawie nie naprezona, a niunio sobie wachal krzaczki po drodze ..... Naprawde super dzisiaj bylo ! Musze ja zaczac z nim wychodzic, bo na razie tylko z moim mezem wychodzi. Kiedy on wchodzi do kojca, to Poster zaraz do furtki sie pcha i nie ustoi w miejscu, zeby dac sie przypiac. kiedy ja wchodze, to tylko mnie obszczekuje i nie jest zainteresowany wyjsciem. Quote
AlfaLS Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Widać Poster woli spacerować z mężczyzną :lol:. Na konto Posterka wpłynęło ostatnio: - od Anielicy 15 zł., - od AlfyLS 60 zł. / za dwa miesiące/, - od siostry AlfyLS 80 zł. / za dwa miesiące/. Razem: 155 zł. [B]Dziękuję ślicznie za wpłaty!!!!!!!!![/B]. Dziś u Posterka na koncie jest 34 zł. Coś marnie widzę następny przelew za Hotelik :shake: [B]Jest nowy bazarek ogłoszeniowy [URL="http://http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-d%C5%82ug-Muszki-!!-52-OG%C5%81OSZENIA-ZA-JEDYNE-8Z%C5%81!!!-DO-28.02!!**"]http://http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-d%C5%82ug-Muszki-!!-52-OG%C5%81OSZENIA-ZA-JEDYNE-8Z%C5%81!!!-DO-28.02!!**[/URL]. Może ktoś zechce zasponsorować ogłoszenia dla Posterka???????? To tylko 8 zł.[/B] Quote
Jo37 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Trzeba koniecznie zmienić tytuł i napisać,że brak deklaracji na hotel. Obecny tytuł usypia czujność. Link do ogłoszeń się nie wyświetla . Zamówcie ogłoszenia a ja zrobię przelew powiększony o 8 zł. Quote
AlfaLS Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Link już poprawiam: [url]http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-d%C5%82ug-Muszki-!!-52-OG%C5%81OSZENIA-ZA-JEDYNE-8Z%C5%81!!!-DO-28.02!!**?p=16280035#post16280035[/url] Jo37 dzięki za pomoc. Jaki tytuł proponujecie? Wątek zakładała Grażynka to muszę się z nią skontaktować w sprawie zmiany tytułu ;) Quote
agata51 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Trochę mnie nie było - miałam lekki dogowstręt, musiałam nieco podreperować psychikę. Dopiero dziś wysłam kasę za I i II, przepraszam - w grudniu i styczniu byłam zarżnięta finansowo. Cieszę się, że Poster robi postępy. Widzę, że faceta trzeba dla niego szukać. Ale trudno będzie znaleźć godnego n/zastępcę męża Zuzi. Tymczas jeszcze żyje. Niestety - wciąż u mnie. Quote
Grosziwo Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Kochane moje Posterątko cicho tu u ciebie , aż w uszach dzwoni :-( Quote
AlfaLS Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='Grosziwo']Kochane moje Posterątko cicho tu u ciebie , aż w uszach dzwoni :-([/QUOTE] To już teraz wiemy dlaczego Poster jest takim szczekaczem ;). Chce szczekamiem Ciotki zwołać :lol: Quote
Grosziwo Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Może i chce ciotki zwołać ale jakoś ich tu mało. Co jest ciotki , Posterek czeka na Was ! Quote
AlfaLS Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Grosziwo']Może i chce ciotki zwołać ale jakoś ich tu mało. Co jest ciotki , Posterek czeka na Was ![/QUOTE] Dziś to pewnie wszyscy u Uranka :lol: Quote
Grosziwo Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 No tak, Uranek dziś trafił do siebie :loveu: Posterek też się doczeka , tak jak Dylanka, jak Uranek i inne pięknoty z Tychów. Quote
AlfaLS Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Tekst do ogłoszeń dla Posterka. Kiedyś byłem KIMŚ. Co prawda nikt nie pamięta jak to się stało, że w 2000 roku trafiłem do schroniska ale czy to jest teraz ważne? Ważne było to, że choć byłem tylko średnim psem to byłem młody, silny i szybko udało mi się stać przywódcą. Nie ważne że inne psy były starsze, silniejsze - to ja rządziłem. Wygodnie się ustawiłem. Co prawda nieraz było mi przykro - zwłaszcza jak moi "poddani" wychodzili z boksu i szli do domu,własnego domu ale nawet wtedy myślałem, że przecież po mnie też kiedyś ktoś przyjdzie. Że w końcu ktoś zauważy że ta moja postawa to tylko taka zasłona dymna, że jestem normalnym psem, który chce mieć swojego opiekuna i go kochać. Który też chce być kochany... Jednak lata mijały, do schroniska trafiało coraz więcej psów, które były ode mnie młodsze, silniejsze i teraz one chciały rządzić. Broniłem swojej pozycji tak długo jak się dało ale przyszedł ten moment kiedy musiałem się poddać i oddać władzę w boksie... Nie było łatwo... Nie było już dla mnie miejsca. Wiesz człowieku co się dzieje z takimi przywódcami jak ja jak już nie rządzą? Odchodzą ... Naprawdę odchodzą...Inne psy zębami im mówią, ze muszą odejść, nie dopuszczają do miski... Ja też zrozumiałem, ze na mnie czas....... Zacząłem chorować i już myślałem, ze wreszcie umrę i będę miał spokój. Jednak nie - dobrzy ludzie zauważyli że choruję, zrobili mi operację. Ale ja dalej chciałem odejść. W największy mróz nie wchodziłem do ciepłego pomieszczenia, leżałem na betonie i czekałem... Wiesz na co..... Jednak Ci dobrzy ludzie to też zauważyli. Pewnego dnia przyszli do mnie ze smyczą. Do mnie ze smyczą?????? Po co?????? Powiedzieli "Posterku idziemy stąd do lepszego życia". Koledzy jeszcze próbowali mnie troszkę pogryźć na pożegnanie ale trudno, jestem silny dam radę. Poszliśmy i ....... zaczęło się moje nowe życie. Wsiadłem do samochodu i pojechałem do Hoteliku dla Zwierząt. Tutaj mam swoją budę, swój kojec, chodzę codziennie na długie spacery, nikt mnie nie odgania od miski. I jestem znów całkiem zdrowy, niczego się nie boję. Tylko jednego mi brak -DOMU. Wiem, że niektórym starszym psom się udaje, trafiają do dobrych ludzi, którzy się nimi opiekują i je kochają. Może i moje ponad 10-cio letnie czekanie tak się skończy? Chciałbym choć pod koniec życia poczuć że jestem dla kogoś ważny, najważniejszy, że mnie kocha i się o mnie troszczy. Myślicie że się uda? Wiem, mam 12 lat ale jestem zdrowy i mogę jeszcze przez parę lat cieszyć się swoim domem a dom mną. Gdzie jest ten domek w którym mógłbym ogrzać swoje stare kości? Bo wiecie buda to dla staruszka nie najlepsze miejsce, zwłaszcza zimą... Nawet tu w Hoteliku często szczekam bo chcę zawołać ten domek ale na razie nic z tego nie wychodzi... Wiem, że domek może być nawet daleko - dobrzy ludzie obiecali, że mnie do niego zawiozą. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt chyba na ZuzięM czyli tel. 695 555 221, mejl [email][email protected][/email] Posterek ma wykupione ogłoszenia na bazarku i magda222 zgodziła się mnie wyręczyć i przesłać wszystko tzn. teks i zdjęcia do Borówki16. [B]Magda bardzo dziękuję za pomoc!!!!!!! [/B] Quote
AlfaLS Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ogłoszenia już wysłane na bazarek - niech tylko ktoś fajny zadzwoni do Posterka!!!!!!!! Przy okazji zapraszam do innego "kudłaczka" - Desa z Tychów oczywiście. Wejdźcie choć podnieść :modla:. Wątek jest założony 3 lata temu a jest tam strasznie martwo. Ma tylko 14 stron / z czego 3 napisane dziś :lol:/. Dopiero dziś udało mi się go przejąć i bardzo mi zależy na rozruszaniu go. Psiak w schronie już 6 lat...... Zapraszam: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/77290-Smutny-Des-oddany-do-schroniska-przez-w%C5%82a%C5%9Bciciela-wo%C5%82a-o-POMOC-!!-TYCHY-!"]http://http://www.dogomania.pl/threads/77290-Smutny-Des-oddany-do-schroniska-przez-w%C5%82a%C5%9Bciciela-wo%C5%82a-o-POMOC-!!-TYCHY-![/URL] Quote
KułAga Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Witam i podrzucam kolegę, razem z Urankiem trzymamy łapki:) Quote
AlfaLS Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='KułAga']Witam i podrzucam kolegę, razem z Urankiem trzymamy łapki:)[/QUOTE] Witamy serdecznie!!!! Quote
AlfaLS Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Od ostatniego rozliczenia finansowego na konto Posterka wpłynęło: - od Marudy666 15 zł., - od Polubek 5 zł., - od Jolanty08 20 zł./ dziękujemy!/, - od Jo37 25 zł. plus 8 zł. na ogłoszenia z bazarku, - od Nikusia 10 zł., - od Agaty51 40zł. / za dwa miesiące/, - od Magdy222 25 zł. Razem: 148 zł. [B]Bardzo dziękuję za wpłaty!!!!![/B]. Niestety po zapłaceniu za kolejny miesiąc Hoteliku / od 23.02 do 22.03.2011r./ i ogłoszeń na koncie Posterka jest solidna dziura [B][COLOR="red"]-126 zł. [/COLOR][/B]. Dziura byłaby jeszcze większa ale nasza kochana [B]ZuziaM[/B] obniżyła już od tego miesiąca opłatę za Hotelik do 300 zł. ZuziM bardzo, bardzo dziękujemy!!!! :Rose::Rose::Rose: Czy może ktoś zrobić bazarek dla Posterka, inaczej wspomóc go???????? Bardzo proszę o pomoc dla Posterka :modla::modla::modla: Jak tylko będę miała wolną chwilę to napisze jakiś proszący tekst w poście rozliczeniowym na pierwszej stronie...... Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='AlfaLS'] Dziura byłaby jeszcze większa ale nasza kochana [B]ZuziaM[/B] obniżyła już od tego miesiąca opłatę za Hotelik do 300 zł. ZuziM bardzo, bardzo dziękujemy!!!! :Rose::Rose::Rose: [/QUOTE] Nasza kochana Gosia :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlfaLS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='zuziaM']Naprawde nie ma za co.[/QUOTE] Jest!!!!! Jest!!!! Jest!!!! Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zapraszam Was na świeży wątek następnego tyszaka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/202892-Kochany-Lucky-ci%C4%85gle-ma-nadziej%C4%99-%C5%BCe-kto%C5%9B-go-dostrze%C5%BCe-za-niebieskimi-kratami...?p=16372581#post16372581[/url] Nie wiem dlaczego ten pies jeszcze nie znalazł domu... Jest cudny Quote
kasiatatry Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 dziś zrobie przelew, chociaż troche dopomogę... Quote
magda222 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='kasiatatry']dziś zrobie przelew, chociaż troche dopomogę...[/QUOTE] Dziękujemy Kasiu :) Quote
Recommended Posts