Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Posterku pokaż sie na pierwszej stronie bo coś pusto u Ciebie kochaniutki :shake:

Zuziu co u Posterka? Stęskniłam się za informacjami o tym szczekaczu:evil_lol:.

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za wiadomość nie na temat, ale... tyskie schronisko może tonąć! Duże ryzyko, możliwa ewakuacja zwierząt... Szczegóły:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!?p=14705517#post14705517[/url]

Posted

Alfa, piszę na wątku, bo chyba masz pełną skrzynkę...

Dziś wysłałem 201 złotych: za trzy miesiące Mikuni (20 x 3 = 60), Posterka (22 x 3 = 66) i Dylanki (25 x 3 = 75)...
W poniedziałek powinny dojść. Mam nadzieję, że nie pomyliłem się w rachunkach, ale na wszelki wypadek sprawdź...

Pozdrawiam Wszystkich Majowo...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']Alfa, piszę na wątku, bo chyba masz pełną skrzynkę...

Dziś wysłałem 201 złotych: za trzy miesiące Mikuni (20 x 3 = 60), Posterka (22 x 3 = 66) i Dylanki (25 x 3 = 75)...
W poniedziałek powinny dojść. Mam nadzieję, że nie pomyliłem się w rachunkach, ale na wszelki wypadek sprawdź...

Pozdrawiam Wszystkich Majowo...:lol::lol::lol:[/QUOTE]
Skrzynkę zaraz sprawdzę, możliwe, że zapchana:oops: Pieniążki jeszcze na konto nie wpłynęły ale pewnie jutro już będą. Wyliczenie super - pasuje co do złotówki:lol:. Dziękuję pięknie w imieniu wszystkich piesów tym bardziej, że kasa bardzo się przyda bo dziś poszedł przelew za hotelik Miki i Postera za kolejny miesiąc i na Dylankę brak kasy:shake:. Ale dzięki Tobie będzie zapłacone w terminie :multi:

Na konto Posterka wpłynęło dziś 20 zł. od Agaty51.
Zapłaciłam dziś za kolejny miesiąc hotelikowania od 23.05 do 22.06.2010r. Dziś Posterek jest na małym minusie [B]-28 zł. [/B]

Zuziu napisz jak tam nasz Posterek? Czy można go ogłaszać z czystym sumieniem ? I co pisać o tym szczekaczu naszym? Chodzi już na smyczy?

Posted

Posterk nadal uparciuch. Czmycha przede mna zawsze, kiedy wchodze do kojca.
Ale nie do budki, tylko lata po kojcu i mnie obszczekuje.
Najgorsze, ze nie ma mozliwosci przypiac mu smycz. Musialabym na niego napasc i na sile doslownie trzymac i zapinac.
No uparciuch straszliwy. Nie boi sie juz tak bardzo, jak na poczatku.
Jedzonko, parowki i ciastka bierze ode mnie z reki, ale kiedy jestem za drzwiami .....

Posted

[quote name='AlfaLS']No to trzeba przyznać na charakterek:diabloti: I jak takiemu domu szukać?????????[/QUOTE]

dożywotnio u zuzi :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='polubek']dożywotnio u zuzi :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
Kurcze tylko jak sponsorzy to przeżyją????? Jeszcze pojadą do Zuzi i podstępem nam Posterka ubiją coby na niego nie bulić:diabloti:

Posted

[quote name='Maruda666']Poster, popraw się :) . Ostrzegam, że mam do ciebie niedaleko :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Poster słyszysz???????? Popraw się !!!!!!!!!! Nie mówiąc o tym że na miejsce w takim SPA inne psiaki czekają .............:evil_lol:

Posted

No tak. Dawno cioteczki nie ogladaly tego malego krzykacza-jazgola ????

No to prosze bardzo. Wiele sie nie zmienil, no moze poza ty, ze grubasek sie zrobil ...

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/aeff0c6c51b74a56.html"][IMG]http://images38.fotosik.pl/294/aeff0c6c51b74a56med.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f986249df580e1a4.html"][IMG]http://images47.fotosik.pl/298/f986249df580e1a4med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Wystarczy, jak zacznie biegac 3 x dziennie na spacerki .... To najlepsza dieta !
Tylko jak do tego doprowadzic ????
ten uparciuch nadal nie daje sie dotknac.
I tak sukces, ze z reki mi jedzenie bierze, kiedy przez szczeline podaje .... np smakowita paroweczke !
Uwielbia paroweczki !

Posted

Trzeba przyznać że Posterek to śliczny psiak:loveu:. I jaki cwaniaczek - z budki świat jest na pewno ciekawszy niż z dołu to co będzie sobie żałował???????

Kochani mam problem z finansami Posterka:shake:. Wciąż nie wiem na 100 % co z deklaracjami [B]filcant[/B]. Ona deklarowała na Posterka od siebie 20 zł. Jak już kiedyś pisałam ostatni przelew od niej był w marcu, teraz trochę zaległości za filcant zapłaciła [B]hana4 [/B]ale to niestety kropla w morzu:shake:. Niestety filcant nie odpowiada na PW, nie odpowiada na mejla, innego kontaktu np. telefonicznego z nią nie ma :shake:. Hana4 zaś tak w 100 % nie wypowiada się na temat tej deklaracji. Myślę, że musimy poszukać nowej osoby na tą deklarację...Może nie być łatwo bo wszyscy mają moc deklaracji i o każdą złotówkę trudno ale może ktoś się zlituje nad Posterkiem, da choć 5 zł. stałej albo jakąś - choćby skromną - jednorazową, może ktoś zrobi bazarek??? Chciałabym w związku z tym jakoś zmienić tytuł tylko nie mam sensownego pomysłu - może komuś z Was coś mądrego przyjdzie do głowy????????? Bardzo proszę o podpowiedź;). A teraz idę coś podobnego pisać na wątku Miki i Dylanki :-(:-(:-(.

[B]Bardzo proszę pomóżmy Posterkowi......[/B]

Posted

A może warto byłoby rozesłać do deklarowiczów Posterka, Dylanki, Miki taki mały apel z wyjaśnieniem sytuacji i prośbą, oczywiście na miarę możliwości, o drobną wpłatę jednorazową 5-10 zł. Jeśli będzie odzew, zyska się na czasie łatając ten brak - a w tym czasie można spokojnie poszukać deklaracji stałej...

Posted

[B]Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :([/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie[/url]...

Posted

[quote name='Maruda666']Posłałam Posterkowi dodatkowo 20 zł na załatanie kawałka dziury :)[/QUOTE]

Bardzo Dziękujemy w imieniu Posterka!!!:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']A może warto byłoby rozesłać do deklarowiczów Posterka, Dylanki, Miki taki mały apel z wyjaśnieniem sytuacji i prośbą, oczywiście na miarę możliwości, o drobną wpłatę jednorazową 5-10 zł. Jeśli będzie odzew, zyska się na czasie łatając ten brak - a w tym czasie można spokojnie poszukać deklaracji stałej...[/QUOTE]
Sęk w tym, że prawie wszyscy deklarowicze / oprócz filcant i hany4/ odwiedzają na bieżąco watki tyszaków to znają sytuację, więc nie wiem czy to coś pomoże:roll:. Chyba muszę powysyłać trochę zaproszeń na PW do osób zupełnie nowych. Tylko to zawsze jest tak, że wyślesz 20-30 zaproszeń a 1-2 osoby zajrzą na wątek. Ale coś robić trzeba :mad:
[quote name='Maruda666']Posłałam Posterkowi dodatkowo 20 zł na załatanie kawałka dziury :)[/QUOTE]
Maruda666 bardzo, bardzo dziękujemy za łatanie Posterkowej dziury!!!!

Posted

Wpłynęło 20 zł. od Marudy666 na łatanie dziury :evil_lol: i stała deklaracja od Anielicy 15 zł. Dziś Posterek ma całe 73 zł. :lol: Bardzo dziękujemy za wpłaty!!!!!!!!!!

Posterku i kiedy będą te spacery??????????

Posted

Poster, nie wygłupiaj się i daj sobie przypiąć smycz. Spacerki to cudna rzecz - nie wiesz, co tracisz. A przy okazji nieco sadełka zrzucisz. Dorzucę grosik (ale naprawdę nieduży) do czerwcowej wpłaty.

Posted

posterku ty już u zuzi a to biedactwo nawet nie może się pokazać bo będzie cudowna adopcja

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_Bernardynka_-NIE-mog%C4%99-si%C4%99-UJAWNI%C4%86-bo-ZNIKN%C4%98!_pomocy!_-_dt_hotel_Zd%C4%85%C5%BCymy[/url]

pomóżcie tam