Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial Black]Kolejna bida ze schronu w Tychach:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/1/normal/37934.jpg[/IMG]

"31.10.2009r. piesek trafił do schroniska , ponieważ jego pan został przewieziony do szpitala.
Prawdopodobnie staruszek całe życie spędził z jednym opiekunem i teraz bardzo zanim tęskni.
Antoś jest niekonfliktowy i przyzwyczajony do obecności ludzi. Ciężko znosi pobyt w schronisku. Większość czasu spędza na szczekaniu i wypatrywaniu przy bramce swojego pana, który już nigdy po niego nie przyjdzie."

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/181033-Dramat-staruszka-Antosia-Przez-16-lat-dom-teraz-schron-Szukamy-dt"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1810...ron-Szukamy-dt[/COLOR][/URL]

Bardzo Prosimy o pomoc w jakiejkolwiek postaci!!!!!

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za zwłokę, lutową wpłatę prześlę lada szelest. Widzę, że Poster jaki piękny taki trudny. To chyba norma?

UBOCZE,
ja cię proszę -
dość już krat niebieskich,
spoza których pieski
błagają o pomoc!
Mam ja takich co noc
z pięć takich jak tyskie -
nie pomogę wszystkim.
Ale na Antosia
nie poskapię grosia.

Posted

[quote name='agata51']Przepraszam za zwłokę, lutową wpłatę prześlę lada szelest. Widzę, że Poster jaki piękny taki trudny. To chyba norma?

UBOCZE,
ja cię proszę -
dość już krat niebieskich,
spoza których pieski
błagają o pomoc!
Mam ja takich co noc
z pięć takich jak tyskie -
nie pomogę wszystkim.
Ale na Antosia
nie poskapię grosia.[/QUOTE]

Ależ Agato,
Mam radę na to:
Wyciągniemy wszystkie pieski
I nie będzie krat niebieskich!;)
A Antoś, co pięknie prosi,
Z wdziękiem dziękuje za grosik!:lol:

Posted

ludziska kto ma konto na nk niech zakłada folder z naszymi tyszakami. może szybciej opróżnimy to miejsce.
ja tak jak napisałam wcześniej najwcześniej w niedzielę ale tak zrobię.

Posted

Alfa, a tutaj poprosze Cie o zdjecia mojej tymczasowiczki z Dobrocina ... taka malenka ratlerkowata czarna sunia .... Grazynka tez jej sporo zdjec napstrykala.
Przeslesz mi na PW ? Chcialam jej watek zalozyc.

A Poster szczekacz pierwsza klasa !!!! Nie szczeka tylko kiedy je albo spi ...... I kiedy jestem u niego i przodem do niego stoje, to mi sie przyglada w milczeniu, ale jak tylko sie odwroce troszeczke .... ujada natychmiast....

Posted

[quote name='zuziaM']Alfa, a tutaj poprosze Cie o zdjecia mojej tymczasowiczki z Dobrocina ... taka malenka ratlerkowata czarna sunia .... Grazynka tez jej sporo zdjec napstrykala.
Przeslesz mi na PW ? Chcialam jej watek zalozyc.

A Poster szczekacz pierwsza klasa !!!! Nie szczeka tylko kiedy je albo spi ...... I kiedy jestem u niego i przodem do niego stoje, to mi sie przyglada w milczeniu, ale jak tylko sie odwroce troszeczke .... ujada natychmiast....[/QUOTE]
Zdjęcia prześlę, to ta malutka co nie mogłaś jej z budy wyciągnąć?

Posted

Tak... grazynce sie udalo, ale nie bez szkod ... udziabala ja w reke .....
U mnie sie zaszyla w lazience i siedzi w jednym kacie od soboty ... Glaszcze ja , gadam do niej, a ona nic ......
Chociaz dzisiaj z lazienki wyszla pod nasza nieobecnosc ..... I dzieki Bogu, ze meza nie bylo w domu , a ja wczesniej do domu wrocilam, bo .... ta mala cholera mi wlazla na lozko w sypialni i w dwoch miejscach nasikala .... na materac i na koldre .....
Zdazylam przed powrotem meza zdjac i wsadzic do pralki posciel , a materac odwrocic .....

Posted

Zapraszam do kolejnej tyskiej sierotki. 9-letni Maniuś i jego tragedia. [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Szukamy DT bądź domu stałego. Płatny tymczas i hotelik odpadają, gdyż jest już zbyt dużo tyskich psiaków na utrzymaniu finansowym:

[URL="http://www.dogomania.pl/181202-TRAGEDIA-Maniusia-PrzeraA-ony-niewielki-piesek-BA-AGA-O-DT-bAE-dA-DOM-STAA-Y-PILNE"]http://www.dogomania.pl/threads/1812...M-STAA-Y-PILNE[/URL]

Posted

posterku coś mało gości do ciebie zagląda. wszyscy myślą że jak już w hoteliku to już w domku?
jeszcze nie. zaczynamy zachowywać się grzecznie i bęziemy szukać domku mały dzikusku.

Posted

O Posterku pamiętamy, tylko on powinien choć troszkę chcieć z nami współpracować:shake:. Posterek jak będzie??????
Dziś konto Posterka zwiększyło się o wpłaty:
- Bambino 15 zł.,
- kakachna 20 zł.,
- agata51 20 zł.
DZIĘKUJEMY!!!!
Na dziś , tj. 05.03.2010 Posterek ma na koncie 174 zł:lol:.

Posted

[quote name='magda222']AlfaLS,jak zdrówko? Lepiej?[/QUOTE]
Lepiej nie pytaj:shake:. Ja mało kiedy choruję ale jak już mnie coś złapie to mam przerwę w życiorysie:shake:

Posted

[quote name='zuziaM']Dalej, dalej ....... w koncu migdalki mu przewieje i sie narobi ....
Znow bedzie trzeba do auta sie pakowac i jechac do pani doktor.....
Lobuziak maly.[/QUOTE]
Jedno mu trzeba przyznać - jest wytrwały :evil_lol:.

Na konto Posterka wpłynęły pieniądze od:
- Jo37 25 zł.,
- Jolanty08 15 zł.,
- Nikusa 10 zł.,
- Marudy666 15 zł.,
- hana4 20 zł,
- filcant 20 zł
Razem 105 zł. [B]DZIĘKUJEMY!!!!!!!!![/B]

Dziś na koncie Posterek ma 279 zł.

Posted

[quote name='magda222']Czy ja zalegam z wpłatą na Posterka?
Od którego do którego dnia miesiąca liczymy miesiąc pobytu w hoteliku?[/QUOTE]
Magda no przelewik by się przydał;), chyba że zrobiłaś w ciągu ostatnich dwóch dni, bo przez te dni nie mogę wejść na swoje konto bo tam coś ciągle robią w systemie:cool3: Miesiąc Posterkowy w hoteliku to od 23-go do 22-go. 23.03.2010 r. Poster zacznie trzeci miesiąc hotelikowania. Od Ciebie mam jedną wpłatę / 17.02.10r./ - za drugi miesiąc, bo pierwszy miesiąc został pokryty tym co zostało po Tosi(*) . O kolejną i ja i Posterek się uśmiechamy:lol:

Posted

[quote name='magda222']Kasa przelana.

Przypominam,że mam na koncie [B]88 zł[/B] po Atosku i [B]50 zł[/B] po Pysiu.[/QUOTE]
To pilnuj ich dobrze:mad:. Chciałabym założyć niedługo wątek Magnatce i Abrze, to te pieniążki może im się bardzo przydadzą. Jakbyśmy wyciągnęli jeszcze te dwie staruszki ze schroniska to wreszcei nie byłoby u Was psiaków pamiętających "stare schronisko" czyli siedzących za niebieskimi kratami ponad 10 lat :lol:.