UBOCZE Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [FONT=Arial Black]Kolejna bida ze schronu w Tychach:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/1/normal/37934.jpg[/IMG] "31.10.2009r. piesek trafił do schroniska , ponieważ jego pan został przewieziony do szpitala. Prawdopodobnie staruszek całe życie spędził z jednym opiekunem i teraz bardzo zanim tęskni. Antoś jest niekonfliktowy i przyzwyczajony do obecności ludzi. Ciężko znosi pobyt w schronisku. Większość czasu spędza na szczekaniu i wypatrywaniu przy bramce swojego pana, który już nigdy po niego nie przyjdzie." [URL="http://www.dogomania.pl/threads/181033-Dramat-staruszka-Antosia-Przez-16-lat-dom-teraz-schron-Szukamy-dt"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1810...ron-Szukamy-dt[/COLOR][/URL] Bardzo Prosimy o pomoc w jakiejkolwiek postaci!!!!! Quote
agata51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Przepraszam za zwłokę, lutową wpłatę prześlę lada szelest. Widzę, że Poster jaki piękny taki trudny. To chyba norma? UBOCZE, ja cię proszę - dość już krat niebieskich, spoza których pieski błagają o pomoc! Mam ja takich co noc z pięć takich jak tyskie - nie pomogę wszystkim. Ale na Antosia nie poskapię grosia. Quote
UBOCZE Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='agata51']Przepraszam za zwłokę, lutową wpłatę prześlę lada szelest. Widzę, że Poster jaki piękny taki trudny. To chyba norma? UBOCZE, ja cię proszę - dość już krat niebieskich, spoza których pieski błagają o pomoc! Mam ja takich co noc z pięć takich jak tyskie - nie pomogę wszystkim. Ale na Antosia nie poskapię grosia.[/QUOTE] Ależ Agato, Mam radę na to: Wyciągniemy wszystkie pieski I nie będzie krat niebieskich!;) A Antoś, co pięknie prosi, Z wdziękiem dziękuje za grosik!:lol: Quote
Nikus Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jesteście obłędni:) Agata i Ubocze..razem można więcej...:) wątki tyskie są niepowtarzalne...warto tu być:) Quote
polubek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ludziska kto ma konto na nk niech zakłada folder z naszymi tyszakami. może szybciej opróżnimy to miejsce. ja tak jak napisałam wcześniej najwcześniej w niedzielę ale tak zrobię. Quote
zuziaM Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Alfa, a tutaj poprosze Cie o zdjecia mojej tymczasowiczki z Dobrocina ... taka malenka ratlerkowata czarna sunia .... Grazynka tez jej sporo zdjec napstrykala. Przeslesz mi na PW ? Chcialam jej watek zalozyc. A Poster szczekacz pierwsza klasa !!!! Nie szczeka tylko kiedy je albo spi ...... I kiedy jestem u niego i przodem do niego stoje, to mi sie przyglada w milczeniu, ale jak tylko sie odwroce troszeczke .... ujada natychmiast.... Quote
AlfaLS Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='zuziaM']Alfa, a tutaj poprosze Cie o zdjecia mojej tymczasowiczki z Dobrocina ... taka malenka ratlerkowata czarna sunia .... Grazynka tez jej sporo zdjec napstrykala. Przeslesz mi na PW ? Chcialam jej watek zalozyc. A Poster szczekacz pierwsza klasa !!!! Nie szczeka tylko kiedy je albo spi ...... I kiedy jestem u niego i przodem do niego stoje, to mi sie przyglada w milczeniu, ale jak tylko sie odwroce troszeczke .... ujada natychmiast....[/QUOTE] Zdjęcia prześlę, to ta malutka co nie mogłaś jej z budy wyciągnąć? Quote
zuziaM Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tak... grazynce sie udalo, ale nie bez szkod ... udziabala ja w reke ..... U mnie sie zaszyla w lazience i siedzi w jednym kacie od soboty ... Glaszcze ja , gadam do niej, a ona nic ...... Chociaz dzisiaj z lazienki wyszla pod nasza nieobecnosc ..... I dzieki Bogu, ze meza nie bylo w domu , a ja wczesniej do domu wrocilam, bo .... ta mala cholera mi wlazla na lozko w sypialni i w dwoch miejscach nasikala .... na materac i na koldre ..... Zdazylam przed powrotem meza zdjac i wsadzic do pralki posciel , a materac odwrocic ..... Quote
AlfaLS Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A to zołza mała:shake:. Wysłałam wszystkie co miałam tej suni - czyli 7 ;) Quote
zuziaM Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A wlasnie, ze 6 ... bo przedostatnie to moja Polcia !!!!! Dziekuje bardzo. A malutka ma na imie Julcia. Quote
Mada:) Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Zapraszam do kolejnej tyskiej sierotki. 9-letni Maniuś i jego tragedia. [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Szukamy DT bądź domu stałego. Płatny tymczas i hotelik odpadają, gdyż jest już zbyt dużo tyskich psiaków na utrzymaniu finansowym: [URL="http://www.dogomania.pl/181202-TRAGEDIA-Maniusia-PrzeraA-ony-niewielki-piesek-BA-AGA-O-DT-bAE-dA-DOM-STAA-Y-PILNE"]http://www.dogomania.pl/threads/1812...M-STAA-Y-PILNE[/URL] Quote
polubek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 posterku coś mało gości do ciebie zagląda. wszyscy myślą że jak już w hoteliku to już w domku? jeszcze nie. zaczynamy zachowywać się grzecznie i bęziemy szukać domku mały dzikusku. Quote
AlfaLS Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 O Posterku pamiętamy, tylko on powinien choć troszkę chcieć z nami współpracować:shake:. Posterek jak będzie?????? Dziś konto Posterka zwiększyło się o wpłaty: - Bambino 15 zł., - kakachna 20 zł., - agata51 20 zł. DZIĘKUJEMY!!!! Na dziś , tj. 05.03.2010 Posterek ma na koncie 174 zł:lol:. Quote
AlfaLS Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='magda222']AlfaLS,jak zdrówko? Lepiej?[/QUOTE] Lepiej nie pytaj:shake:. Ja mało kiedy choruję ale jak już mnie coś złapie to mam przerwę w życiorysie:shake: Quote
Nikus Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Posterku co tamu Ciebie rozbójniku? dalej się drzesz na ZuziaM?:) Quote
zuziaM Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dalej, dalej ....... w koncu migdalki mu przewieje i sie narobi .... Znow bedzie trzeba do auta sie pakowac i jechac do pani doktor..... Lobuziak maly. Quote
AlfaLS Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='zuziaM']Dalej, dalej ....... w koncu migdalki mu przewieje i sie narobi .... Znow bedzie trzeba do auta sie pakowac i jechac do pani doktor..... Lobuziak maly.[/QUOTE] Jedno mu trzeba przyznać - jest wytrwały :evil_lol:. Na konto Posterka wpłynęły pieniądze od: - Jo37 25 zł., - Jolanty08 15 zł., - Nikusa 10 zł., - Marudy666 15 zł., - hana4 20 zł, - filcant 20 zł Razem 105 zł. [B]DZIĘKUJEMY!!!!!!!!![/B] Dziś na koncie Posterek ma 279 zł. Quote
filcant Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 pamiętamy o Posterku, tylko on jeszcze nie jest całkiem gotowy do adopcji. dalej nie daje sobie obroży nałożyć? Quote
magda222 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Czy ja zalegam z wpłatą na Posterka? Od którego do którego dnia miesiąca liczymy miesiąc pobytu w hoteliku? Quote
AlfaLS Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 [quote name='magda222']Czy ja zalegam z wpłatą na Posterka? Od którego do którego dnia miesiąca liczymy miesiąc pobytu w hoteliku?[/QUOTE] Magda no przelewik by się przydał;), chyba że zrobiłaś w ciągu ostatnich dwóch dni, bo przez te dni nie mogę wejść na swoje konto bo tam coś ciągle robią w systemie:cool3: Miesiąc Posterkowy w hoteliku to od 23-go do 22-go. 23.03.2010 r. Poster zacznie trzeci miesiąc hotelikowania. Od Ciebie mam jedną wpłatę / 17.02.10r./ - za drugi miesiąc, bo pierwszy miesiąc został pokryty tym co zostało po Tosi(*) . O kolejną i ja i Posterek się uśmiechamy:lol: Quote
AlfaLS Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Na konto Posterka wpłynęło 5 zł. od [B]Polubek[/B]. Dziękujemy!!!!!!! Dziś Posterek ma na koncie 284 zł:lol:. Quote
magda222 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='AlfaLS']Magda no przelewik by się przydał;)[/QUOTE] Kasa przelana. Przypominam,że mam na koncie [B]88 zł[/B] po Atosku i [B]50 zł[/B] po Pysiu. Quote
AlfaLS Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='magda222']Kasa przelana. Przypominam,że mam na koncie [B]88 zł[/B] po Atosku i [B]50 zł[/B] po Pysiu.[/QUOTE] To pilnuj ich dobrze:mad:. Chciałabym założyć niedługo wątek Magnatce i Abrze, to te pieniążki może im się bardzo przydadzą. Jakbyśmy wyciągnęli jeszcze te dwie staruszki ze schroniska to wreszcei nie byłoby u Was psiaków pamiętających "stare schronisko" czyli siedzących za niebieskimi kratami ponad 10 lat :lol:. Quote
Recommended Posts