Tattoi Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No dobra- ja w każdym razie trzymam za niego kciuki. Quote
AniaGucio Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='Tattoi']No dobra- ja w każdym razie trzymam za niego kciuki.[/QUOTE] Każda para ... kciuków miłe widziana :) Quote
Ewa Marta Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Tattoi']No dobra- ja w każdym razie trzymam za niego kciuki.[/QUOTE] Dzięki:-) Przydadzą się chłopakowi;-) Quote
AniaGucio Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Dzień dobry Rufusku... dzień dobry cioteczki !! Miłego dnia życzymy :) Quote
AniaGucio Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='ela40']Wysłałam dziś 40 zł powinno jutro dojść.[/QUOTE] Dziękuję Ci Elu :) Razem z Rufuskiem przesyłamy buziaki! Quote
WiosnaA Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Odwiedzę ślicznego Rufuska wieczorkiem :smile: Quote
UBOCZE Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Co tam słychać u Rufusa? Kiedy w drogę już wyrusza?:lol: Quote
AniaGucio Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Cześć i czołem... Nadal czekamy :( Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Witaj Agnieszko! Śledzę Twój wątek - widziałam, że nie tylko Ty szukasz swojego pieska :(. Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Witam Wszystkich! Kochani, musiałam dzisiaj zapłacić za pół miesiąca za DT... postanowiłam, że nie będę ruszać kasy z deklaracji stałych, bo nie byłoby to do końca uczciwe wobec Was wszystkich (to były deklaracje zbierane na hotel u Jamora)... Te 150zł wezmę z bazarków... Natomiast deklaracje osób, które już wcześniej wpłaciły np. za kilka miesięcy naprzód przesunę na następne miesiące, chyba że Rufus trafi od połowy lutego do Jamora to wtedy pieniądze na opłatę DT pójdą z deklaracji. Ronja wpłaciła dzisiaj swoją deklarację za luty, tak więc przeniosę ją na marzec. Co Wy o tym sądzicie?? Quote
mmd Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Aniu, przecież nie masz wpływu na to, czy miejsce u Jamora jest czy go nie ma. Z różnicy najwyżej uzbiera się "górka", która bardzo szybko zacznie topnieć, jeśli wykruszą się ze 2-3 deklaracje. A niestety tak bywa, bo miewamy lepiej lub gorzej. To moje zdanie oczywiście. Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Dlatego też i pytam, bo nie wiem za bardzo jak rozwiązać ten "problem". Quote
mmd Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Właśnie wysłałam 154 za bazarek i 10 za styczeń:) Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Dziękuje mmd :) Czekam, może inni się też wypowiedzą... Quote
wiga138 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='AniaGucio']Dziękuje mmd :) Czekam, może inni się też wypowiedzą...[/QUOTE] Wydaje mi sie, że Ty najlepiej wiesz jak rozporzadzać kasą Rufusa :) Czy mogę prosić o nr konta , chcę wpłacic swoją deklarację ? Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='wiga138']Wydaje mi sie, że Ty najlepiej wiesz jak rozporzadzać kasą Rufusa :) Czy mogę prosić o nr konta , chcę wpłacic swoją deklarację ?[/QUOTE] Dzięki - PW wysłana :) Quote
UBOCZE Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Musi wreszcie nadejść pora, Gdy pojadę do Jamora...:loveu: [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/2401ecc7db5e5761bab7ba68c1acc91c,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
swagnieszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='AniaGucio']Witaj Agnieszko! Śledzę Twój wątek - widziałam, że nie tylko Ty szukasz swojego pieska :(.[/QUOTE] Witaj Aniu, witaj Rufusku, witajcie Ciocie i Wujkowie :) niestety po naszym Hansie ani śladu... ale ciągle szukamy. Wiecie ja dopóki nie zaginął mój pies to nie miałam pojęcia ile Psiaków ginie :( A co do pieniążków dla Rufuska na DT to ja całkowicie polegam na Tobie Aniu, co postanowisz tak będzie dobrze :) Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Wiesz, ja też od pewnego czasu jestem ostrożniejsza... nie zostawiam Gucka przed sklepem, nawet na 1 minutę, a jak wypuszczam go na podwórku u mamy, co jakiś czas wyglądam i sprawdzam gdzie jest... to tak trochę jak z dzieckiem... Nie wolno Wam tracić nadziei ... Quote
Recommended Posts