Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam Wszystkich!

Kochani, musiałam dzisiaj zapłacić za pół miesiąca za DT... postanowiłam, że nie będę ruszać kasy z deklaracji stałych, bo nie byłoby to do końca uczciwe wobec Was wszystkich (to były deklaracje zbierane na hotel u Jamora)... Te 150zł wezmę z bazarków...
Natomiast deklaracje osób, które już wcześniej wpłaciły np. za kilka miesięcy naprzód przesunę na następne miesiące, chyba że Rufus trafi od połowy lutego do Jamora to wtedy pieniądze na opłatę DT pójdą z deklaracji. Ronja wpłaciła dzisiaj swoją deklarację za luty, tak więc przeniosę ją na marzec. Co Wy o tym sądzicie??

Posted

Aniu, przecież nie masz wpływu na to, czy miejsce u Jamora jest czy go nie ma.
Z różnicy najwyżej uzbiera się "górka", która bardzo szybko zacznie topnieć, jeśli wykruszą się ze 2-3 deklaracje. A niestety tak bywa, bo miewamy lepiej lub gorzej.
To moje zdanie oczywiście.

Posted

[quote name='AniaGucio']Dziękuje mmd :)
Czekam, może inni się też wypowiedzą...[/QUOTE]

Wydaje mi sie, że Ty najlepiej wiesz jak rozporzadzać kasą Rufusa :)
Czy mogę prosić o nr konta , chcę wpłacic swoją deklarację ?

Posted

[quote name='wiga138']Wydaje mi sie, że Ty najlepiej wiesz jak rozporzadzać kasą Rufusa :)
Czy mogę prosić o nr konta , chcę wpłacic swoją deklarację ?[/QUOTE]

Dzięki - PW wysłana :)

Posted

[quote name='AniaGucio']Witaj Agnieszko! Śledzę Twój wątek - widziałam, że nie tylko Ty szukasz swojego pieska :(.[/QUOTE]
Witaj Aniu, witaj Rufusku, witajcie Ciocie i Wujkowie :)
niestety po naszym Hansie ani śladu... ale ciągle szukamy. Wiecie ja dopóki nie zaginął mój pies to nie miałam pojęcia ile Psiaków ginie :(
A co do pieniążków dla Rufuska na DT to ja całkowicie polegam na Tobie Aniu, co postanowisz tak będzie dobrze :)

Posted

Wiesz, ja też od pewnego czasu jestem ostrożniejsza... nie zostawiam Gucka przed sklepem, nawet na 1 minutę, a jak wypuszczam go na podwórku u mamy, co jakiś czas wyglądam i sprawdzam gdzie jest... to tak trochę jak z dzieckiem... Nie wolno Wam tracić nadziei ...