zuziaM Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Otrzymalam informacje od pana prezesa fundacji, ze sa dwa chetne domki dla dziewczynek Poszlyby osobno, ale mozna smialo, one nie sa az tak zzyte ze soba. Obie zamieszkalyby w domkach Oczywiscie konieczne beda wizyty przedadopcyjne. A tak panienki wygladaja obecnie. Zdjecia robilam wczoraj Rozi czasami tak wlasnie szaleje sobie z pluszakami .... A Szila za to woli zabawy z kolega, takim rozmiarowo, jak i ona .... z Bąbelkiem. Quote
Marinka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Zdjęcia rewelacyjne :) Teraz będę mocno trzymała kciuki, aby to były wspaniałe domki :) Quote
mari23 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 wspaniałe wiadomości!!! :multi: domki, i to dwa! Zuziu, koniecznie poproś o adresy tych domków - trzeba wizyty przedadopcyjne zorganizować szybciutko... z tym problemu nie będzie, dogo - cioteczki są WSZECHOBECNE !;) Quote
czerda Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 wiesz zuzia-oglądając te zdjęcia nareszcie w końcu się rozpłakałam ---te ostatnie tygodnie , Dobrocun powódz , szczeniaki z lasu , 7 psów do odebrania w jeden dziń-a tutaj NAGRODA dzięki Tobie ocztwiście , że czekamy na adresy potencjalnych włąścicieli -bę∂ą dla suniek ostre kryteria Quote
zuziaM Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jeszcze nie. Wysle sms-em prosbe do pana prezesa o numery telefonow do zaunteresowanych suniami domkow. Wtedy same podzwonimy i umowimy sie na wizyte. Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie Quote
zuziaM Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 W sobote lub niedziele mam dostac numery telefonow. Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Ja też trzymam kciuki :loveu: A czy będzie jakaś kontrola przedadopcyjna? Quote
Marinka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 _ogonek_ napisał(a):Ja też trzymam kciuki :loveu: A czy będzie jakaś kontrola przedadopcyjna? No powinna być...bez niej nie ma adopcji Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Rewelacja. Mamy poniedziałek - zuziu, dostałaś namiary??? :) Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a w jakim mieście są potencjalni chętni? ostatnio sunie miały całą masę ogłoszeń na różnych portalach czekam z niecierpliwością Quote
zuziaM Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 _ogonek_ napisał(a):Rewelacja. Mamy poniedziałek - zuziu, dostałaś namiary??? :) No niestety, ale do tej pory nie dostalam namiarow. A wysylalam sms dzisiaj w innej sprawie tez, wiec p. prezes powinien sobie przypomniec o tym .... Quote
zuziaM Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Acha, a domki maja byc jeden we Wroclawiu i drugi w Mikolowie. Quote
mari23 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 zuziaM napisał(a):Acha, a domki maja byc jeden we Wroclawiu i drugi w Mikolowie. super, i tu, i tam mamy "swoich" ludzi, więc nie ma obaw - spokojnie będzie można sprawdzić wszystko i przed, i po adopcji... Quote
_ogonek_ Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dzięki :) W takim bądź razie czekamy na wieści :) Quote
czerda Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 czekamy i sunie też , wolne dni mogłyby przyspożyć okazjii do wizyt czekamy na adresy!!! Quote
zuziaM Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 No niestety nadal nie mam informacji. A tu Szilunia z kolega Pepo ... bawila sie z nim bardzo ladnie. Quote
czerda Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 to poprostu zupełna ignorancja..... najważniejsze że dziewczynki kwitną! Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 kurczę.... szkoda ja już się cieszyłam na nowy domek ... przepraszam że tak rzadko zaglądam ale ostatnio nie mam czasu... wchodze na pare watkow i to te ktore mi sie swiezo w subskrypcjach pojawia... Quote
zuziaM Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Szilunia ma cieczke. Trwa to juz od jakiegos czasu. Teraz juz jest na tym najgorszym etapie .... caly czas spaceruje opod kojcami chlopcow... szczegolnie Rumeczek jej sie podoba. A Rumek przez to stracil apetyt ..... a i tak chudziutki jest taki ...... wyschnie mi chlopczyk zupelnie. Przyznam sie, ze nieco sie niepokoje, czy aby nie za pozno ta cieczke zauwazylam ..... Bo z dziewczynkami zawsze biega malutki Bąbelek ....... Ale nie zauwazylam wczesniej, zeby jakos szczegolnoie adorowal Szile ... On zreszta nigdy z zadnym innym piesiem czy suczka sie nie trzymal. Zawsze tylko kolo mnie biegal, na krok mnie nie odstepujac ..... Mam nadzieje, ze jednak jest wszystko OK...... Quote
Recommended Posts