Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i Bonitka już w nowym domku :p Ciocia Doddy właśnie dzwoniła cała w skowronkach (i cała mokra;-)) ze spacerku z Bonitką.
Bardzo bardzo dziękujemy wszystkim, dzięki którym Bonitka jest teraz z Ciocią Doddy :buzi: :buzi: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

sunie wzielismy od pani Doroty (prowadzacej schronisko) z domu... troche tam zdazyla narozrabiac.... ale po drodze byla bardzo spokojna...

teraz przyda sie jej duzo dluuugich spacerow, bo wyglada, az nadto dobrze:evil_lol:

Posted

Emil napisał(a):
sunie wzielismy od pani Doroty (prowadzacej schronisko) z domu... troche tam zdazyla narozrabiac.... ale po drodze byla bardzo spokojna...

teraz przyda sie jej duzo dluuugich spacerow, bo wyglada, az nadto dobrze:evil_lol:

Wielkiw dzięki Emil za pomoc !!!:p
Rzeczywiście troche narozrabiała, ale dzięki temu pani Dorota jest jeszcze bardziej dumna ze swojego Jogiego ;-)

Posted

Ciotce jeszcze entuzjazm nie przeszedł :grins: :loveu:

Bonita jest superrrrrr!!!!!
To pierwszy pies obronny w moim życiu, bo jako pierwsza szczeknęła na kogoś kto wchodził do domu :biggrina:
Niunia jest przesłodka i przekochana. Od razu pierwszego dnia wlazła na łóżko :diabloti: Jak to przystało na mój zawód wyleciała z niego tak szybko jak weszła :eviltong: ale nie na długo.... Już legalnie następnego dnia spałyśmy we 2 :rolleyes:
Do psów jest ok. Byliśmy na spacerku z 2 astami, teraz leży z moją Brenką Irenką w jednym pokoju i śpi. W sumie ona ciągle śpi :shiny:
Ma cieczkę właśnie. Też jej sie zachciało na stare lata :lol:
Wczoraj byliśmy na gruntownym przeglądzie na sggw w Klinice. Niunia jest zdrowa jak rybka (cyborga wzięłam :evil_lol: ).
Wyniki krwi są do pozazdroszczenia, ma 2 kły do usunięcia i guziki trzeba obsewować. Ale w sumie nic jej nie dolega. Ma spuchnięta łape i trza smarować i z tylnej ma zeskrobine zdjeta by obaczyc co tam sobie na tylnej łapie wychodowała :p
Ogólnie też jest bardzo dobrze wychowana. To tyle zanudzania na początek :multi:

Posted

doddy napisał(a):
Ciotce jeszcze entuzjazm nie przeszedł :grins: :loveu:

Bonita jest superrrrrr!!!!!
To pierwszy pies obronny w moim życiu, bo jako pierwsza szczeknęła na kogoś kto wchodził do domu :biggrina:
Niunia jest przesłodka i przekochana. Od razu pierwszego dnia wlazła na łóżko :diabloti: Jak to przystało na mój zawód wyleciała z niego tak szybko jak weszła :eviltong: ale nie na długo.... Już legalnie następnego dnia spałyśmy we 2 :rolleyes:
Do psów jest ok. Byliśmy na spacerku z 2 astami, teraz leży z moją Brenką Irenką w jednym pokoju i śpi. W sumie ona ciągle śpi :shiny:
Ma cieczkę właśnie. Też jej sie zachciało na stare lata :lol:
Wczoraj byliśmy na gruntownym przeglądzie na sggw w Klinice. Niunia jest zdrowa jak rybka (cyborga wzięłam :evil_lol: ).
Wyniki krwi są do pozazdroszczenia, ma 2 kły do usunięcia i guziki trzeba obsewować. Ale w sumie nic jej nie dolega. Ma spuchnięta łape i trza smarować i z tylnej ma zeskrobine zdjeta by obaczyc co tam sobie na tylnej łapie wychodowała :p
Ogólnie też jest bardzo dobrze wychowana. To tyle zanudzania na początek :multi:

Bardzo się cieszę doddy, że sunia Ci się spodobała i jest zdrowa!!

Dałaś jej dom mimo że byłaś obcą osobą, gdy wszyscy z rodziny zmarłej umyli ręce, dzięki Ci za to.

Myślę ze jej zmarła pańcia będzie twoim aniołem stróżem.

Buziaczki dla całej rodzinki

Posted

Gooopia jest!!! Dzieci jej sie na starosć chyba chce bo sie naszemu psu przez siatke nadstawia debilka mała :diabloti:
A tak ogólnie jest the best! Z Brena wczoraj w jednym koszyku spała. Oj jaki to był widok! Spała na Brenie bo koszyk jedno - psiowy. :lol:

Posted

doddy napisał(a):
Gooopia jest!!! Dzieci jej sie na starosć chyba chce bo sie naszemu psu przez siatke nadstawia debilka mała :diabloti:
A tak ogólnie jest the best! Z Brena wczoraj w jednym koszyku spała. Oj jaki to był widok! Spała na Brenie bo koszyk jedno - psiowy. :lol:

Dopóki nie nadstawia się Brenie to jest dobrze :diabloti: chociaż jak już razem śpią...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Właśnie wróciliśmy ze spacerku koło Wisły z moimi emerytami. :D
Fotorelacja blondynki:

Moje najpiękniejsze brzydactwo własne:

Babcia Brena:

I dziadek Antoś:

Spacer był tak pasjonujący, że Antek prawie usnął :D