Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja kaca??? Ciotka ile bym nie wypiła to kaca mieć nie będę :diabloti: Tylko pić mi się chciało i miałam z rana zachciewajkę na jajka :lol:
A co u suni to trza zapytać Magdę. Ja czekam wiernie na transporcik :loveu:

Posted

Ciotka ile bym nie wypiła to kaca mieć nie będę

szczęsciara:placz:
mnie po białym to dwa red bulle nie pomagają:placz:
to kiedy Bona będzie u was??
trza to opić:lol: :lol: :diabloti:

Posted

Ja tam nawet dziś czekam na Bonite (bo Bona mi się nie podobać) :diabloti:
Sama bym pojechała do tego Opola ale nie mam z kim :placz: Nie chce sie komuś ze mną jechać?

Posted

Tak transport potrzebny na trasie Opole - Warszawa. Zwracam koszty w razie co ;)

Asica a czego Ty się najadłas kobito? Jajek :lol: Pamietaj o mięsie dla naszej sfory! Możem się ciotka jakoś w weekend spotkać. Chętnie obejrze Daxa :loveu: Czyli masz to rozumieć jako, że chcę sie wprosić w odwiedzinki :evil_lol:

Posted

Nic nie zarłam właśnie!
piłam mleczko dla dorosłych i tak mnie mdli że .....:placz: :placz:
pamiętam o żarciu,może niedzela bo w sobote lece do Zalesia psa łapać:eviltong:
ps.ile to km bedzie?
w te i z powrotem??

Posted

już jestem!!! no więc tak: transport Opole-Warszawa rzeczywiście potrzebny. W ciągu 1,5 do 2 tyg. znajmomy znajomej będzie jechał do Wawy i naturalnie może Bonitke (;-)) wziąć.
Może tata mojej koleżanki będzie jechał, więc ja z suńką mogę się z nim zabrać, bo sam się raczej nie pisze na taką podróż z psem (jeszcze nie wiadomo dokładnie kiedy będzie jechał).
Koduchaben mi napisała coś o połączeniu Opole-Wrocław-Wawa. Ja mogę dostarczyć Bonitke do Wrocka pociągiem. Ale jak to dokładnie ma wyglądać koduchaben?
Aha no i jeszcze jest pomysł, żeby poprosić jakiegoś opolskiego parlamentarzystę, który jeździ trasą Opole-Wawa o pomoc ;-)

Posted

doddy napisał(a):
A co Ty ciotka proponujesz co? Możesz mi sprezentować swoją nową cyfrówke :eviltong: bo ja nie wiem gdzie jest moja :placz:

:diabloti: to ja po latach...wreszcie...a ty mi piszesz zes swoja zgubila?????
:mad:
z czego bedziesz Bonicie robic sesje portretowe?????dla chrzestnej!

Posted

:laugh2_2::buzi::klacz::klacz::klacz::knajpa::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: chyba dzisiaj ja upiję się ze szczęścia!!!!!!:multi::smilecol:

Dzięki Emil !!!!! dzięki Beatko !!!!!!!:multi::siara::siara::siara::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: