coronaaj Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='ladySwallow']Ta "baba" nie żyje... Warto przeczytać wątek Rachowa... [url]http://www.dogomania.pl/threads/204601[/url][/QUOTE] Ni nie wiedzialam ale juz glosowalam... Quote
Equus Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 dostałam informacje od osoby, która dzwoniła w sprawie adopcji suczki Ery ze schronu w Bielsko-Białej (nr 11) i ponoć dawno już jej tam nie ma, więc usuwam (heh szkoda, że nikt nas nie powiadamia i potem ludzie dzwonią i się zniechęcają nieaktualnymi informacjami...) Quote
filodendron Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='madziadance']Być może już wiecie, ponieważ nie śledzę na stałe tego wątku. W schronisku w Bielsku jest pudelek 5-letni. [url]http://www.schronisko.bielsko.biala.pl/zwierzeta.php[/url][/QUOTE] Jaki ten pudelek? Nie mogę go znaleźć na podlinkowanej stronie. Trochę ponad trzy tygodnie temu w pobliżu Bielska-Białej zaginął biały pudel, wielkości pi razy oko miniatury. Kopiowany. Wieku nie znam. Quote
dagg Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='filodendron']Jaki ten pudelek? Nie mogę go znaleźć na podlinkowanej stronie. Trochę ponad trzy tygodnie temu w pobliżu Bielska-Białej zaginął biały pudel, wielkości pi razy oko miniatury. Kopiowany. Wieku nie znam.[/QUOTE] Ponieważ śledzę ten wątek, byłam na stronie tego schroniska po publikacji tamtego posta i był na jednym ze zdjęć piesek w typie pudelka, wyglądał na białą miniaturę, ale zdjęcie było niewielkie i nie dawało się powiększyć. Może ktoś go adoptował, albo właściciele odnaleźli go w schronisku? Quote
kasumi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 2 dni temu dzwoniła do mnie kobieta z Wrocka o Gogiego :) Gogi już poszedł do adopcji, ale powiedziałam, że jak coś to mogę przekazać jej numer jakiejś osobie, która ma "na stanie" jakiegoś pudla - do 5 lat..... domm nie sprawdzony i o więcej info trzerba już konkretnie do tej pani :) wydawała się ok numer pani mogę podać na PW Quote
coronaaj Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='kasumi']2 dni temu dzwoniła do mnie kobieta z Wrocka o Gogiego :) Gogi już poszedł do adopcji, ale powiedziałam, że jak coś to mogę przekazać jej numer jakiejś osobie, która ma "na stanie" jakiegoś pudla - do 5 lat..... domm nie sprawdzony i o więcej info trzerba już konkretnie do tej pani :) wydawała się ok numer pani mogę podać na PW[/QUOTE] Warto sprawdzic domek, jak dobry to jest wiecej pudelkow do adopcji. Quote
kasumi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='coronaaj']Warto sprawdzic domek, jak dobry to jest wiecej pudelkow do adopcji.[/QUOTE] ja najchętniej przekazałabym tę sprawę komuś kto zająłby się tym do końca..... niestety z braku czasu raczej tego nie poprowadzę... Quote
magenka1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 mamy w Szczytnie murzynka 5 lat może ja bym wzjełam namiary i pudelek poszedł by do domku Quote
kasumi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='magenka1']mamy w Szczytnie murzynka 5 lat może ja bym wzjełam namiary i pudelek poszedł by do domku[/QUOTE] ok, nie ma problemu :) Quote
coronaaj Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='magenka1']mamy w Szczytnie murzynka 5 lat może ja bym wzjełam namiary i pudelek poszedł by do domku[/QUOTE] popros namiary na pw...byloby cudownie jakby Murzynek znalazl nowy domek. Quote
magenka1 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 rozmawiałam z Panią, akurat jest poza Wrocławiem na spotkaniu, rodzinnym, dostałam meila mam wysłać fotki Murzynka, Quote
Energy Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='magenka1']rozmawiałam z Panią, akurat jest poza Wrocławiem na spotkaniu, rodzinnym, dostałam meila mam wysłać fotki Murzynka,[/QUOTE] Ja też trzymam kciuki:lol: Quote
kotwtrampkach Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Equus']dostałam informacje od osoby, która dzwoniła w sprawie adopcji suczki Ery ze schronu w Bielsko-Białej (nr 11) i ponoć dawno już jej tam nie ma, więc usuwam (heh szkoda, że nikt nas nie powiadamia i potem ludzie dzwonią i się zniechęcają nieaktualnymi informacjami...)[/QUOTE] przeglądałam zdjęcia z pierwszej strony i Era jest ciągle (nr 11 i 17), to jak z nią? Macie jakieś inne informacje? Pani ze schroniska powiedziała mi (rozmowa tel), że Era - pudelka była krótko, że ją pamięta akurat dobrze. A może jednak jest, tylko ta Pani była niekompetentna? Do kogo jeszcze mogę zadzwonić? będę wdzieczna za informację. Quote
TERESA BORCZ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 mam domek dla pudelki, w miarę nie staruszki bo pani po traumie długomiesięcznego odchodzenia jej chorej suni/ Domek w Gliwicach, idealny , miejsce w sercu i na kanapie, nie mogę się doszukać bo co sprawdzę to nieaktualna bieda proszę o jakiś namiar, pani się nie może doczekać/mój tel 502526010 przy okazji informuję że pudelkowata LENKA z wątku Klaudus_ wyadoptowana z mojego dt bardzo szczęśliwie do Konina!!!! Quote
filodendron Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='kotwtrampkach']przeglądałam zdjęcia z pierwszej strony i Era jest ciągle (nr 11 i 17), to jak z nią? Macie jakieś inne informacje? Pani ze schroniska powiedziała mi (rozmowa tel), że Era - pudelka była krótko, że ją pamięta akurat dobrze. A może jednak jest, tylko ta Pani była niekompetentna? Do kogo jeszcze mogę zadzwonić? będę wdzieczna za informację.[/QUOTE] Mój mąż dzwonił do schroniska w Bielsku-Białej dwa dni temu pytać o białego pudla miniaturę, o którym tu zawiadomiła Madziadance - powiedzieli, że była suczka, ale trzy miesiące temu. Quote
Energy Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='filodendron']Mój mąż dzwonił do schroniska w Bielsku-Białej dwa dni temu pytać o białego pudla miniaturę, o którym tu zawiadomiła Madziadance - powiedzieli, że była suczka, ale trzy miesiące temu.[/QUOTE] Wysyłałam pw z prośbą o informacje na temat Ery do osoby, która ją wstawiła. Oczywiście bezskutecznie, co tym bardziej mnie wkurzyło. Po co wstawiać psa o którym potem nie ma i tak żadnych wieści... [quote name='TERESA BORCZ']mam domek dla pudelki, w miarę nie staruszki bo pani po traumie długomiesięcznego odchodzenia jej chorej suni/ Domek w Gliwicach, idealny , miejsce w sercu i na kanapie, nie mogę się doszukać bo co sprawdzę to nieaktualna bieda proszę o jakiś namiar, pani się nie może doczekać/mój tel 502526010 przy okazji informuję że pudelkowata LENKA z wątku Klaudus_ wyadoptowana z mojego dt bardzo szczęśliwie do Konina!!!![/QUOTE] Mam nadzieję, że Lenka będzie bardzo szczęśliwa:lol: Wielka szkoda, że nie udało się uratować jej maluszka:(:(:( Wszystkie psy z 1 strony powinny być aktualne, oprócz Ery i Lenki oczywiście. Jest tam 4 letnia sunia Zuzia, jeśli ma być młoda i właśnie sunia. Quote
magenka1 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 a ja cały dzień czekałam na informacje od Pani z Wrocławia i nic jeszcze nie ma szkoda bo Murzynek czeka a już zimno się robi Quote
Equus Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Energy']Wysyłałam pw z prośbą o informacje na temat Ery do osoby, która ją wstawiła. Oczywiście bezskutecznie, co tym bardziej mnie wkurzyło. Po co wstawiać psa o którym potem nie ma i tak żadnych wieści... Mam nadzieję, że Lenka będzie bardzo szczęśliwa:lol: Wielka szkoda, że nie udało się uratować jej maluszka:(:(:( Wszystkie psy z 1 strony powinny być aktualne, oprócz Ery i Lenki oczywiście. Jest tam 4 letnia sunia Zuzia, jeśli ma być młoda i właśnie sunia.[/QUOTE] OK, to w takim razie wykasowałam Erę (nie wiem czemu była wklejona 2 razy:roll:) i Lenkę - powodzenia dla suńci! Quote
Igam Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Cioteczki, przepraszam za OT, ale Znajdki wygrały w wewn. ankiecie Dogo i gorąca prośba o zagłosowanie jeszcze w Krakvecie (link w podpisie) Instrukcja: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-kandydat-na-wrzesie%C5%84-wybrany!-G%C5%82osujemy-na-Przytulisko-Znajdki-)/page5[/url] Dogo górą!!! Quote
TERESA BORCZ Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 już głosujemy!! a ja mam dobrą wiadomość znalazłam pudelka w potrzebie dla poszukującej pani i to w miejscu gdzie czeka mnóstwo bardzo pięknych psiaków, nawet super spanielka ,w Radysowie, psiak fajny i jak się wszystko uda trzymam kciuki!!!) wyjeżdza w sobotę do Warszawy a potem dalej!!! Wszystko dzięki cioteczce Poker!!! Quote
rita60 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Weszłam na stronę schroniska:-( Perełka / [B]15 lat/[/B]to kolejna psia babunia, która trafiła do nas w bardzo złym stanie, wychudzona i odwodniona, zęby dramatycznie zaniedbane, wymagała zabiegu chirurgicznego. Perełka jest bardzo wiekowa, delikatna i słabiutka, potrzebuje opieki. Mamy nadzieję, że wkrótce odzyska trochę sił. Być może zdarzy się cud i ktoś zaopiekuje się tą kruszynką w ostatnich chwilach jej życia... [IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99057622.jpg[/IMG] Quote
sylwuś Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [B]rita60 [/B]ubiegłaś mnie, właśnie tu zajrzałam by wrzucić łódzką babulinkę:placz: Kochani proszę o pomoc dla staruszki. Quote
Equus Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 O matko jaka bieda... Co tu robić? :( [quote name='TERESA BORCZ']a ja mam dobrą wiadomość znalazłam pudelka w potrzebie dla poszukującej pani i to w miejscu gdzie czeka mnóstwo bardzo pięknych psiaków, nawet super spanielka ,w Radysowie, psiak fajny i jak się wszystko uda trzymam kciuki!!!) wyjeżdza w sobotę do Warszawy a potem dalej!!! Wszystko dzięki cioteczce Poker!!![/QUOTE] Gratulacje! Jakby Ci się jeszcze trafił jakiś pudlowy dom to pamiętaj o naszych psiakach. Quote
malawaszka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [LIST] [*][B][SIZE=2][COLOR=Red] Imię: BALBINKA [/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=2][COLOR=Red]Wiek: min. 6 lat [/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=2][COLOR=Red]Płeć: suczka [/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=2][COLOR=Red][B]Kastracja/sterylizacja:[/B] nie[/COLOR][/SIZE] [*][B][SIZE=2][COLOR=Red]Wielkość: mała [/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=2][COLOR=Red][B]Kontakt w sprawie adopcji:[/B] [/COLOR][/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=dimgray][URL="http://www.dogomania.pl/members/1908-kinga"]Kinga[/URL] kom. 600-870-571[I] mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][SIZE=2][COLOR=Red][B]Miejsce pobytu[/B] schronisko Koszalin [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=2][COLOR=Red][B]Podstawowe informacje o zachowaniu: zagubiona drobniutka psinka w wielkim schronisku, grzeczna, nakolankowam potrzebuje pilnie DT a najlepiej DS, w schronisku od maja-czerwca :( [/B][/COLOR][/SIZE] [/LIST] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/851/balbina1.jpg/"][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/9205/balbina1.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/696/balbina3.jpg/"][IMG]http://img696.imageshack.us/img696/8642/balbina3.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts