Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

ogłoszenie dla Bobiego: http://tablica.pl/oferta/bobi-szuka-domu-CID103-ID5anUB.html

ogłoszenie Samiego już zdjęte - nie widziałam informacji, że ma dom, więc wisiało do czasu otrzymania takowej.

czy nie wiecie co dzieje się z dwoma białymi pudelkami, wstawionymi tu razem ze schroniska w Pile (pies 5 lat, sunia 8)? Bo mam ich ogłoszenie, ale żadnych informacji więcej

i jeszcze o suni z Łodzi:

Edited by feliksik
Posted

[quote name='Macia']W punkcie zatrzymań w okolicy Leszna (woj. wielkopolskie) znajduje się morelowy pudel. Chłopak ma ok. roku. Widziałyśmy go miesiąc temu, ale był ładnie ogolony, w obroży i wyszłyśmy z założenia, że komuś zwiał. Jest strasznie napalony. Okazało się, że nikt go nie szuka, a chłopak czeka. Zdjęcia kiepskie, ale zawsze coś. Niewiele więcej o nim wiem. Jest łagodny, lubi inne psy. Potrzebuje kastracji. Kontakt: 668045313

pamiętacie Morela?

;)

• 2 weeks later...
Posted

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 530, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 530, colspan: 2"]

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] numer: 330
numer chip: 616093900055661
imię: Ferro
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 6 lat
wielkość: srednia
rasa: pudel średni
data przyjęcia: 2014-02-20
przebywa w boksie: hotel, rękaw

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Ferro został podrzucony do schroniska, nie wiemy jakie były jego losy, ale właściciel prawdopodobnie pozbył się go w ten sposób.
Następnie psiak został adoptowany, niestety była to adopcja nieudana i po kilku dniach psiak wrócił do schroniska. Ferro znów czeka na dom.

To wystraszony, ale bardzo łagodny psiak. Jest dosyć ostrożny, ale przy delikatnym traktowaniu http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=10145na pewno szybko otworzy się przed nowym opiekunem. Polecamy.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=10145

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
42 656-78-42

Posted

[quote name='feliksik']ogłoszenie dla Bobiego: http://tablica.pl/oferta/bobi-szuka-domu-CID103-ID5anUB.html

ogłoszenie Samiego już zdjęte - nie widziałam informacji, że ma dom, więc wisiało do czasu otrzymania takowej.

czy nie wiecie co dzieje się z dwoma białymi pudelkami, wstawionymi tu razem ze schroniska w Pile (pies 5 lat, sunia 8)? Bo mam ich ogłoszenie, ale żadnych informacji więcej

i jeszcze o suni z Łodzi:

Odnośnie białych pudlowatych to czekam na info, ale wg mnie dalej szukają. O suni z Łodzi nie wiem nic...

Sachma pewnie, że pamiętam Morelka :)

Posted (edited)

Nr.10 Destino ma domek,pozostał na zawsze w DT u WiosnaA.
Nr.8 Pompon po roku wrócił do swoich właścicieli dzięki ogłoszeniom.Ma na imię Filipek.
Nr.6 Sami ma dom.

Edited by Anula
Posted

ratifunkel napisał(a):
Otwieramy drzwi naszego domu dla tego maluszka! Bardzo proszę o nr tel. na PW osoby z dogomanii, która może mi coś więcej powiedzieć na temat Ferro. Proszę.

Dzwoń po prostu do schroniska w Łodzi!

Posted

[quote name='Anula']Nr.10 Destino ma domek,pozostał na zawsze w DT u WiosnaA.
Nr.8 Pompon po roku wrócił do swoich właścicieli dzięki ogłoszeniom.Ma na imię Filipek.
Nr.6 Sami ma dom.

.
Wiem Anula, dzięki ... mam troszkę problemów i jakoś nie mam weny :( jutro je zdejmę

• 2 weeks later...
Posted

nie wiecie co Leonem (na pierwszej str. nr 11), zablokowano mi ogłoszenie podobno z powodu jego niekatualności - ktoś zgłosił je do moderatorów. Tylko szkoda, że ten ktoś nie powiadomił mnie, żeby było wiadomo czemu

Posted

Leon, a teraz Tofik od 3 miesięcy jest zaadoptowany przez moją Mamę i mieszka w Gdańsku! Jest bardzo szczęśliwy, nie odstępuje swojej Pani na krok, zmężniał :-) Zdaje się, że domu nie ma drugi pudel z Bydgoszczy, czyli Koksik. Niestety, biedak jest bardzo nerwowy :/

• Upvote 1