Onaa Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Czytałam w necie, że Zgorzelec zagrożony. Żeby tylko ZuziM ze Skubisiem i innymi psiaczkami nie zalało :(. Quote
leni356 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Dogo07']Czytałam w necie, że Zgorzelec zagrożony. Żeby tylko ZuziM ze Skubisiem i innymi psiaczkami nie zalało :(.[/QUOTE] Ja też się martwię :( Oby wszystko było dobrze Odnośnie Skubisia - do mnie dzwoniła jedna osoba tylko :( Quote
kora78 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 bogatynia zalana, to pare km od zuzi. u zuzi jest plasko, na gorce nie mieszks, tam gorek nie ma w ogole, lekkie wzniesienia tylko. ale gdzie tam rzeka???.... Quote
Mantis Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Też trzymam kciuki, żeby woda do Zuzi nie dotarła. Skubiś jest rozbrajający z tą miłością do pluszowych przyjaciół :) Wpłynęły pieniążki do skubisiowej skarpety: [B]Certusowa - 20zł. haliza - 15zł.[/B] Skubiś bardzo dziękuje :) Quote
kora78 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 zuzi nie ma na dogo w ogole chyba? widzial ja ktos ?? ogladalam wiadomsoci, bogatynia zalana, a tam tez hotelik byl, z jakiego ostatnio ciotki psy zabieraly, bo sie warunki pogorszyly. ta cisza od zuzi jest niepokojaca.... ale pewnie tylko problemy z netem maja... zyciu to nie zagraza. gorzej z pradem :( Quote
Onaa Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Na wątku chyba ZuziM dziewcznyny pisały, że ZuziaM bezpieczna. Ja też się o to martwiłam. Quote
rita60 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='polubek']skubiniu i dalej czekasz?[/QUOTE] Pewnie tak.......cos ciezko z tymi dobrymi domkami. Quote
rita60 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Cioteczki niepokoje sie,co sie dzieje,ze taka cisza ? Quote
leni356 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 U Skubisia wszystko dobrze. ZuziaM nagrała super filmik ze spacerku, mam nadzieję że wstawi na wątek :) Quote
rita60 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='leni356']U Skubisia wszystko dobrze. ZuziaM nagrała super filmik ze spacerku, mam nadzieję że wstawi na wątek :)[/QUOTE] Dzieki cioteczko za info,bo byłam niespokojna. Quote
zuziaM Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='rita60']Dzieki cioteczko za info,bo byłam niespokojna.[/QUOTE] Przepraszam, ze nie pisalam dlugo ... bylam odcieta od internetu przez tydzien. Filmik mam na telefonie, ale ciemna masa ze mnie i nie umie wgrywac filmow. Jak ktoras cioteczka chce poogladac, to niech przysle smsem swoj numer, a ja wysle zaraz. To taki slodki psiak, ze naprawde serce sie kraje, ze czeka tak dlugo i ze tyle zlego go w zyciu spotkalo. Ciekawa jestem, czy odezwie sie pani, ktora do mnie dzwonila w jego sprawie...... 18-ego ma wrocic z urlopu i miala zadzwonic. Zalowala, ze za pozno wypatrzyla Skubisia, bo by pomysleli o wczasach z psem. Wyglada obiecujaco, ale ciekawe .... czy bedzie ciag dalszy ???? Quote
Onaa Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 A skąd ta pani ? I wiadomo coś o niej więcej ? Np. czy nie ma innego pieska w domu ? Quote
zuziaM Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Dogo07']A skąd ta pani ? I wiadomo coś o niej więcej ? Np. czy nie ma innego pieska w domu ?[/QUOTE] Pani z Wroclawia i pieska raczej nie ma. Tak wywnioskowalam z krotkiej dosc rozmowy. Ma zadzwonic, wiec dowiem sie wiecej. Tym bardziej, ze pani chciala przyjechac do nas poznac Skubinia. No zobaczymy ..... Quote
haliza Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Trzymam kciuki, aż boję się mocno oddychać...... ale by było....... no już nic nie mówię tylko czekam niecierpliwie na wieści :thumbs::modla: Quote
leni356 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Jeśli to ma być TEN domek to będzie. Poczekamy aż państwo wrócą z urlopu. Chciałabym dla niego najlepszy dom, bo tyle biedak przeszedł, a taki jest kochany i radosny.. Skubiś ma dużo ogłoszeń, ludzie zaczynają wracać z urlopów, więc jestem dobrej myśli Quote
agata51 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Pani musi się rozpakować, oprać, przygotować na przyjęcie Skubisia. Tak sobie myślę... Quote
zerduszko Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ależ on ma pecha, ale po 7 chudych czas na 7 tłustych :) Quote
zuziaM Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Na razie cisza. Ale mam taka skubisiopodobna zupelnie dziewuszke i jej siostrzyczke. To dwie urocze dziewczynki - dwa szczylki, ktore ktos podrzucil mojemu sasiadowi. Sa uroczymi kudlatymi suniami. Ta wieksza ma kudelki na czubku glowki ma takie w irokeza ... no slicznotka !!! Wieksza ma miekka dluzsza siersc, mniejsza bardziej szorsciaczek. [B]SZUKAJA DOMKOW !!!!!![/B] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8ec36b9167c250cb.html"][IMG]http://images50.fotosik.pl/328/8ec36b9167c250cbmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
rita60 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ło matko,jakie szorstkie slicznosci/zakochałam sie/:oops: zuzia jakie one beda duze ? Quote
Recommended Posts