Onaa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 A ja już sobie pomyślałam, że to dzieci skubisiowe :lol:. Piękne są sunieczki. Małe i już takie biedne, psie sierotki. Quote
zuziaM Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 rita60 napisał(a):Ło matko,jakie szorstkie slicznosci/zakochałam sie/:oops: zuzia jakie one beda duze ? Teraz to okruszeczki, a maja ok. 2 - 2,5 miesiaca. Beda max do polowy lydki. Slodzinki takie ..... Wpakowaly sie obie do kociej budki materialowej i juz spia slodziutko. Fajnie by bylo jakby szybciutko domki znalazly, bo u mnie nie ma warunkow na takie malizny.... W domu zupelnie .. nawet puscic ich nie moge do ogrodu, bo zawsze kilkanascie psiakow lata ... a boje sie zeby im krzywdy nie zrobily. Quote
Onaa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Dobrze ZuziuM, że są u Ciebie bezpieczne :). Quote
Mantis Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ale cudaczki :) Mam nadzieję, że szybko znajdą domki. Zuziu, przelałam za hotelikowanie Skubisia 345zł. Wpłynęła deklaracja od cioci Tanitki (100zł.). Skubiś dziękuje :Rose: Quote
AgusiaP Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='zuziaM']Na razie cisza. Ale mam taka skubisiopodobna zupelnie dziewuszke i jej siostrzyczke. To dwie urocze dziewczynki - dwa szczylki, ktore ktos podrzucil mojemu sasiadowi. Sa uroczymi kudlatymi suniami. Ta wieksza ma kudelki na czubku glowki ma takie w irokeza ... no slicznotka !!! Wieksza ma miekka dluzsza siersc, mniejsza bardziej szorsciaczek. SZUKAJA DOMKOW !!!!!! Jakie piękności poprostu cudo :loveu: Quote
coronaaj Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 AgusiaP napisał(a):Jakie piękności poprostu cudo :loveu: Te szcylki poprostu cudowne...oby jak najszybciej znalazly domki...a co ze Skubisiem? Wypalil jakis domek? Quote
zuziaM Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 W sprawie Skubisia cisza nadal. Pani nie zadzwonila jednak. A i o niunki malenke nikt jeszcze ie pytal. Maja na razie tylko na naszym miejscowym jednym portalu ogloszenie. Quote
rita60 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cos nie masz szczescia piesku,ale nie poddajemy sie i szukamy dalej. Quote
Onaa Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Taki fajny psiak a domku jak nie ma tak nie ma :(. Quote
leni356 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Skubiś jest jeszcze na lubańskim portalu - dziękujemy bardzo http://www.luban24.pl/index.php?topic=3225.0 Quote
zuziaM Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 No zobaczymy. Moze jednak chlopaczek u nas na miejscu zostanie w jakiejs wspanialej rodzinie. Byloby super, bo mialabym go blisko, tego ukochanego dzieciaka ! Quote
kora78 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 tez wplacilam wlasnie z 2 mce na Skubisia, zalegle pewnie mialam, nie pamietam od kiedy nie placilam... zobaczylam w 1 poscie,ze mialam 5 wplat sumie,czyli 5 miesiecy hotelowania psiaka,czyli mam oplacone do konca lipca. dzis puscilam za 2 mce,cyli do konca sierpnia i wrzesnia. 1miesiac w przod Quote
haliza Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Co tam malutki.... może domek gdzieś majaczy..... Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='zuziaM']No zobaczymy. Moze jednak chlopaczek u nas na miejscu zostanie w jakiejs wspanialej rodzinie. Byloby super, bo mialabym go blisko, tego ukochanego dzieciaka ![/QUOTE] To by bylo super gdzies blisko domek dla Skubisia gdzies w okolicy...kto zbiera na Skubisia podajcie konto , dane na pw... Quote
Onaa Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Niestety, Skubisia nikt nie chce :(. Nawet nikt nie dzwoni o niego :(. Quote
E-S Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Nie rozumiem tego, naprawdę ... Śliczny, fajny pies. Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='E-S']Nie rozumiem tego, naprawdę ... Śliczny, fajny pies.[/QUOTE] Oj nie dobrze ale trzeba go oglaszac....bidny Skubis.. Quote
Onaa Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Ale Skubi jest większym pieskiem, nie młodziakiem, no i to oczko ma takie, może nie każdemu się podobać. A to taki kochany psiak. Właśnie dzisiaj jeszcze oglądałam jego zdjęcie jak na taczkach opuszcza schronisko :). Quote
leni356 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Dogo07']Niestety, Skubisia nikt nie chce :(. Nawet nikt nie dzwoni o niego :(.[/QUOTE] Dzwoniły 3 osoby, niestety nikt się nie zdecydował. Ehh, piękny, mądry, kochany.. czego jeszcze trzeba? Quote
zuziaM Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='leni356'] Ehh, piękny, mądry, kochany.. czego jeszcze trzeba?[/QUOTE] To mnie zainspirowalo i zrobilam niunkowi Allegro. Nie wiem, czy juz ktos mu wystawia aukcje, ale pod imieniem go tam nie znalazlam. [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1214276051[/URL] Bede przedluzala do skutku !!!! Dalam kilka zdjec kudlatego. Takie najfajniejsze wyszukalam. leni, podalam Twoj numer i Ty bedziesz sie dogadywala co do adopcji. Ja bede za to spiewac peany o tym cudnym slodziaku. On nie moze kolejnej zimy przesiedziec w kojcu ..... Musi znalezc dom ! O oczku nic nie pisalam. Na zdjeciach nic nie widac, wiec niech ludzie najpierw zobacza, jaki jest slodki. A o oczku dopiero podczas rozmowy sie dowiedza. Quote
kora78 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 boksie allegro. krotki o na temat. same pozytywy :) oby sie rozdzwonilo!!!!!! Quote
DarkWater Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='zuziaM']To mnie zainspirowalo i zrobilam niunkowi Allegro. Nie wiem, czy juz ktos mu wystawia aukcje, ale pod imieniem go tam nie znalazlam. [/QUOTE] he, he, bo ja mu Skubiś wpisałam ;-) Quote
Recommended Posts