Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mantis']Zuziu, pisałam na PW, ale pewni Ci umknęło. Dolicz proszę do tej wpłaty 25zł. (kolejne 25zł. jest dla Anika) z [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185408-14-różności-dla-14-letniego-Misia-Yogi-który-dzieli-się-skarbami-z-kolegą-)-(20.05)"]bazarku[/URL]. Pamiętasz? Tak się umawiałyśmy :)

[/QUOTE]

No tak, rzeczywiscie ... przepraszam... zapomnialam o tym.

Czyli - [B]do 25.07.2010
[/B]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']moze jutro lub pojutrze odwiedze Skubisia u ZuziM :)
co on lubi? co mu zprezentowac?[/QUOTE]

Czyżby jakiś wypad wakacyjny :) ?

W takim razie proszę przekaż mu ode mnie Kora78 dużo głasków :).

Posted

nie, nie wakacyjny. ja mieszkam przecie dosc niedaleko.
to wyjazd TZ sluzbowy, to biore sie na gape, ale z naszym maluchem- czy trzeba jakiegos psa na dzieci sprawdzic przy okazji?

moze kizimizi tez pojedzie z nami

Posted

[quote name='kora78']nie, nie wakacyjny. ja mieszkam przecie dosc niedaleko.
to wyjazd TZ sluzbowy, to biore sie na gape, ale z naszym maluchem- czy trzeba jakiegos psa na dzieci sprawdzic przy okazji?

moze kizimizi tez pojedzie z nami[/QUOTE]

Wygłaskaj też ode mnie Skubisia :) Jeśli możesz to sprawdź na dzieci Igę i Skubiego.

Szkoda że ja mam tak daleko do Zuzi :( już od dawna chcę się wybrać

Posted

no to tyle izianek, ze o ho ho

tyle,ze wizyta sie presunela :( tz jedzie jutro, ale jeszcze ma spotkanie w lubinie i za duzo km dla mojego synka bedzie, a zostawic go nie mamy z kim w takich godzinach. ale w ciagu max tygodnia postaram sie wybrac do ZuziM, bo juz lakocie kupiolam dzis dla psiakow!!!

zapoznamy ige i skubisia z moim malym, pomalutku. zobaczymy. maly lubi takie "titi" :)

Posted

[quote name='kosu32']Proszę o info z numerem konta i danymi, na które trafią pieniądze z bazarku z wakacyjną biżu koss dla Olusia i Skubiego.[/QUOTE]

A ja ponawiam swoją prośbę.
Komu mam przelać pieniądze z bazarku???
Czy do [B]Mantis [/B]???

Cioteczki-dajcie znać bo przelew chcę wysłać dla naszego chłopaka.

Posted

[quote name='kosu32']A ja ponawiam swoją prośbę.
Komu mam przelać pieniądze z bazarku???
Czy do [B]Mantis [/B]???

Cioteczki-dajcie znać bo przelew chcę wysłać dla naszego chłopaka.[/QUOTE]

Tak, do Mantis :) Dzięki

Posted

A to taki slodki chlopak !!!
No misiak przeslodki, naprawde.
On mnie normalnie rozbraja swoim zachowaniem na spacerach .... skacze, wykreca sie , przystaje nagle, jak cos uslyszy i gapi sie na mnie tym slepkiem cudnym, jakby pytal : Ty tez to slyszalas ????? a najzabawniejszy jest, jak te swoje zabawki na spacer zabiera .... Ale juz powoli sie uczy i jak mowie, zeby zostawil, ze wezmiemy jak bediemy wracac, to czasem mu sie zdarzy, ze zabawke odlozy i idziemy dalej sami.
Ale w drodze powrotnej oczywiscie pamieta, zeby ja odnalezc.
No jest przecudowny !!!!

Posted

[quote name='kosu32'][INDENT]W poniedziałek w nocy przelałam na konto Skubiego [B](Mantis) 240 pln. [/B][/INDENT][/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :lol::lol::lol:.

Posted

A tutaj piękne allegro od Dark Water dla Skubisia ,
[url]http://allegro.pl/item1167327931_kochany_kudlacz_skubis_odda_ci_swoje_serce.html[/url]

dziękujemy :loveu:.