Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leni356 napisał(a):
Skubiś może zamieszkać z suczką, z psami też się dogaduje ale jest zazdrosny o względy opiekuna, lepiej dla niego żeby był jedynym pieskiem i miał opiekuna na wyłączność. Pani ma terierka który sam ma silny charakter, mogłoby dochodzić do konfliktów. A tak w ogóle pani mieszka w Berlinie. Nie wiem czy w ogóle rozpatrujemy domek za granicą jeśli takowy się trafi?

leni jesli taki jak ten,to warto rozpatrywac.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny dawno nie zaglądałam, teraz przeczytałam tylko kilka ostatnich postów. Gdyby okazało się, że domek w Berlinie wypali i uznacie, że to dobre miejsce dla niego to oferuję transport na trasie załóżmy Szczecin-Berlin. Mam rodzinę i znajomych w Berlinie, często tam jeżdżę, sprawnie się poruszam po tym mieście:p. Gdyby coś to piszcie na PW.

Pamiętam jak jechaliśmy ze Skubisiem do Zielonej Góry - to poczciwa psina.

Życzę Ci Skubisiu, abyś wreszcie znalazł domek!

Posted

OK, wiec wnioskuje z postow, ze mam Skubinia umawiac do pani fryzjerki.

Jade w czwartek o 9 rano do niej z moja Isia, wiec umowie termin.
Wezme ze soba aparat ze zdjeciami Skubinia i ze zdjeciami rasowca. Poprosze, zeby tak wyszedl.

Posted

Dzisiaj byla pani doktor i zaszczepila Skubisia p. wsciekliznie.
25 zl szczepienie + 5 zl dojazd ( szczepila 5 psiakow ).

A tu sliczny Skubinio

Wyczesalam go po raz kolejny. Juz prawie nie wychodzi siersc

Posted

Przelałam za szczepienie ze skarpety kudłaczy, dodajcie proszę w pierwszym poście do rozliczenia

Tak sobie myślę że fajnie byłoby w papierowych gazetach też Skubisia ogłosić

Posted

Wczoraj obcielam Skubisiowi grzywke. Mial bardzo dluga nad oczkami i siegala do samego noska.
A Skubi i tak ma ograniczone widzenie, bo tylko jednym oczkiem patrzy, wiec teraz jest o niebo lepiej !!! I Skubi tez bardzo zadowolony, to od razu widac.
I ucielam mu tez dlugasna brode, bo mial stale mokra w wodzie i jedzeniu wymoczona i sklejala sie stale.
Ja juz sie nie moge doczekac tej wizyty u pani fryzjerki.

Posted

a ja przy okazji mam pytanie. czy przy obcinaniu psu brody tez trzeba uwazac, by wasow nie obciac, jak u kotow? ciezko takj wybrac spomiedzy oblepionej brody te waski, by nie uciac. to z moich doswiadczen z kudlaczami

Posted

Rzeczywiscie ... Dix zupelnie jak Skubinio ... tylko te oczka ... takie przerazliwie smutne ...... biedactwo !

A czy nie daloby sie go zawiezc do fryzjera i pieknie ostrzyc na "rasowca" ????? Moze szybciej ktos go pokocha ????

Posted

Rzeczywiscie ... Dix zupelnie jak Skubinio ... tylko te oczka ... takie przerazliwie smutne ...... biedactwo !

A czy nie daloby sie go zawiezc do fryzjera i pieknie ostrzyc na "rasowca" ????? Moze szybciej ktos go pokocha ????
Przeciez do schroniska po psiaka przychodza w wiekszosci ludzie wrazliwsi ....
Ale wiecie jacy sa .... najpierw patrza na wyglad psiaka .....
A jak juz sie spodoba i go wezma ... to wtedy przychodzi dopiero uczucie.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Fajnie, że on sobie może tak wśród innych piesków pobiegać swobodnie, położyć się na zielonej trawce :lol:.

Teraz to Skubi ma raj na ziemi - nie to co w schronisku.
Tylko ten domek dla niego niech się w końcu pokaże na horyzoncie...

P.S.
Przelew na Skubisia poszedł, chyba w piątek ...

Posted

kosu32 napisał(a):
Teraz to Skubi ma raj na ziemi - nie to co w schronisku.
Tylko ten domek dla niego niech się w końcu pokaże na horyzoncie...

P.S.
Przelew na Skubisia poszedł, chyba w piątek ...

Kosu, wielkie dzięki. Mantis jest odcięta od netu i jeszcze kuruje zapalenie oskrzeli, więc na rozliczenie trzeba chwilkę poczekać