Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kora78']tylko ciągle mi się myli, bo są wpisy na bieżąco, ile ona ma hotel opłącony i nigdy to nie jest od pierwszego do pierwszego
dlatego też mi się tak myli

chyba rzeczywiście muszę sobie na kartce zapisywać...

Dogo,a to miejsce się jakoś rezerwuje? Nie wiedziałam,że się nie mieści, ile tylko razy się będzie dytować i coś dodawać....[/QUOTE]

To znaczy chodzi mi o to że wszystko co ważne umieściłam w pierwszym poście, i wtedy ten post tak się strasznie wydłuża. A jeszcze ta reklama na samym początku.
Ale już trochę poprawiłam bo się okazało że jednak jeden post sobie zarezerwowałam na zdjęcia i info o psiaku i tam mogłam zdjęcia przenieść. A ważne info i jedno z pierwszych zdjęć Skubisia, zostawiłam w pierwszym poście.

Tam pisze, że 26 lutego psiak trafił do ZuziM do hoteliku, czyli obecnie trwa 3 miesiąc pobytu Skubisia w hoteliku.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mantis']Dogo, dopisz proszę do miesięcznych deklaracji 10zł. od kmurdz.

Już wpłacone :)

[B]kmurdz - 10zł.[/B][/QUOTE]

Dziękujemy :).

Posted

[COLOR=Magenta]Kalendarzyk Skubisia :):[/COLOR]
I m-c pobytu w hoteliku: 26.02.2010r. - 25.03.2010
II m-c pobytu w hoteliku: 26.03.2010r. - 25.04.2010
III m-c pobytu w hoteliku: 26.04.2010r. - 25.05.2010 [COLOR=RoyalBlue][COLOR=Magenta][B]trwa

[/B][COLOR=Black]Jak ten czas leci, Skubiś już 3 miesiące mieszka sobie w hoteliku i domku szuka.[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='kora78']Dogo, fajne porządki w 1 poście :)[/QUOTE]

A no trzeba troszkę oporządzić przy psiaczku, chociaż tylko wirtualnie :).

Posted

[quote name='kosu32']Melduję że przelew na Skubiego poszedł :)[/QUOTE]
I doszedł :)

[B]kora78 - 10zł.
kosu32 - 20zł.[/B]

Skubiś dziękuje :loveu:

Posted

[quote name='agata51']Wysłałam dziś 40zł dla Skubisia - za maj i czerwiec. Pora do domku, piesku.[/QUOTE]

Wszyscy mu tego życzymy - z całego serca :)

P.S.
A co to za cudo na Twoim zdjęciu ???

Posted

Nochalek jest w porzadku przy duzej wilgotnosci powietrza, a gorzej kiedy jest cieplo i sucho.
Teraz calkiem niezle i dawno juz nie musialam czyscic. Czego Skubis nie lubi.
A poza tym to ok. Robale juz chyba wytluczone, bo kupka sie poprawila i nie ma krwi.
Apetycik dopisuje.
Dzisiaj pada, ale jutro albo pojutrze wyczesze go porzadnie, bo gubi sporo siersci zimowej jeszcze. Cale pedzelki powychodzily.
Na szczescie Skubinio lubi takie zabiegi.
Juz wyczesalam nowoprzybylego Bąbelka, staruszke Gabi , Mię i Rumeczka.
Po kolei musze porzadnie juz wszystkie czesac .... zaczely sie lenic i takie kilkakrotne przeciaganie szczoteczka juz nie wystarcza......

Posted

Skubinio pozdrawia cioteczki.
To zdjecie bedzie reklamowalo moj hotelik. Skubi slicznie tu wyglada.

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9bd79192707f443b.html"][IMG]http://images45.fotosik.pl/297/9bd79192707f443bmed.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Skubinio wygląda cudnie i kojczyki bardzo ładne, Małgosiu.

Wierzę nieustająco że znajdziemy cudowny dom dla tej kochanej mordeczki.. Zaglądajcie do Skubisia

Dagovill może adoptuje innego psiaczka?

Posted

Ja mam nadzieje, ze Skubinio wreszcie znajdzie swoj wlasny domek.
To naprawde przecudowny psiak !
I naprawde proponuje, zeby pozmieniac w ogloszeniach jego wiek.... on ma nie wiecej jak jakies 3 - 4 latka.
To jest taki wyrosniety szczeniak. Na spacerach tylko rozrabia, zaczepia mnie do zabaw, wklada nochal do mojej kieszeni po ciastka ..... kica, jak zajaczek , jak zrebaczek ...... No nie mozna nie pokochac do szalenstwa takiego skarbka !!!!!
W kojcu tarmosi swojego miska pluszowego. Musze mu juz cos nowego dac. uwielbia sie nad nimi pastwic.
No normalnie taki duzy ( ale nie stary ) dzieciak !

Posted

dziewczyny podrzućcie tu Skubiego bo ja chciałam ale nie mogłam znaleźć fotek z hoteliku, tych ładnych:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa/page12[/URL]

Posted

[quote name='zuziaM']Ganiamy za motylkami podczas spacerkow ..... podskakujemy, ale motylki sa sprytniejsze i umykaja ....[/QUOTE]
Normalnie idylla.......tylko pozazdroscic:loveu:
zuzia a nie znajdzie sie jakis kojec dla mnie:evil_lol: