Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogo07, probowalam odpisac Ci na PW, ale cos nie dziala..... sprobuje jeszcze pozniej.
Ale jesli chodzi o pierwsza sprawe, to nie ma potrzeby sie spieszyc, moze byc pozniej.

Ktos pytal, czy ja moge pojechac, ale to odpada..... mam ponad 150 km do Wroclawia, a to ponad 4 godziny ....
Przy 21 psiakach nie dam rady na tak dlugo sie wyrwac.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, jest nadzieja, może będę miała w niedziele transport do Zgorzelca. Naprawdę chciałabym Skubiego obdarować domem i jeżeli transport wypali, przyjadę jeszcze raz z moim pieskiem do Skuba na dłuższy spacerek. I wtedy zobaczymy co dalej. Jutro będę wiedziała na 100% czy wypali, bo to byłaby maksymalna przysługa ze strony osoby, która by ze mną pojechała.. Jeżeli nie wypali to ponawiam chęć ewentualnego przenocowania, nakarmienia kogoś w Poznaniu ze Skubim, aby miał mały wakacje z kolegą :). Inne plany też mile widziane. Zieloną Górę mam bliżej i jest prostsza, krótsza droga anizeli do Wrocławia a zatem Wrocław chyba odpada..

Posted

My w kazdym razie jestesmy na miejscu i .... czekamy.
Mam nadzieje, ze sie uda i ze bedzie taka piekna pogoda, jak poprzednio.
I pomyslalam, ze wtedy po prostu wezmiecie Skubisia na dluzszy spacer juz beze mnie. On musi tez czuc jakas odmiane, bo na spacerku ze mna to moze sie zachowywac inaczej niz kiedy zostanie juz tylko z Wami.

Posted

pomózcie mi i gryzoniom kochanym

tutaj link do świnek morskich (są też 2 króliki) któe za kilka dni, jak domów nie znajdą to w paszczy węży skończą dajcie im choć dt !!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/1852...1#post14638811[/url]

Posted

tu do królisiów
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185207-dwa-młode-królisie-wkróce-zginą-w-paszczy-węża[/url]

a tu do świnek- już mają zaklepany dt :D
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185206-świnki-morskie-z-przeznaczeniem-na-karmę!-pomocy[/url]!

Posted

[quote name='kora78']tu do królisiów
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185207-dwa-młode-królisie-wkróce-zginą-w-paszczy-węża[/url]

a tu do świnek- już mają zaklepany dt :D
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185206-świnki-morskie-z-przeznaczeniem-na-karmę!-pomocy[/url]![/QUOTE]

Biedne zwierzaczki :(. Oby udało się im pomóc.

Posted

Niestety z przykrością muszę poinformować, że nie mogę dać Skubisiowi domku :( Jest mi tak bardzo przykro.. Okazało się, że Skubi jest małym zazdrośniczkiem, a w obliczu swych gabarytów mógłby zrobić krzywdę mojemu staruszkowi, który oprócz warknięcia nic by nie wskórał... :( Ech.. Serce mi się ściska.. Plus w tym wszystkim jest taki, że nie musiał znosić podróży.. :(
Pozwólcie mi chociaż wesprzeć Skubiśka finansowo. Poproszę o nr konta.
Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek. Bo to naprawdę kochany cudny psiak, ale prawdopodobnie spragniony miłości człowieka, nie chciałby się dzielić nią z drugim psiakiem. Ideał psa dla osoby, która nie posiada pisaków. Niestety :(...

Posted

Bardzo przykro,mowiac szczerze Dogovill dziwisz sie psiuniowi ze spragniony człowieka ,ja mam 4 psy w tym jedna taka zazdrosnice ze nie dopuszcza nikogo do mnie to jeszcze do miski musze ja zamykac zeby trojka sie najadła ale miałes dobra wole dzieki

Posted

Mnie też jest strasznie przykro :(.
Ja nie wiem czemu biedny Skubiś nie ma szczęścia jakoś. To już trzeci dom na horyzoncie, a Skubiś jak nie miał swojego domu tak nie ma :(.
Dagovill, widzę że podeszłaś do sprawy adopcji Skubisia odpowiedzialnie i poważnie, dziękuję że dołożyłaś wszelkich starań aby sprawdzić swoje możliwości dla psiaka. Pewnie gdybyś nie miała pieska, to Skubiś już by grzał u Ciebie w domku doopcie.
Szkoda, że nie wyszło.
Bo dobrych domów dla psiaków nie jest wcale tak wiele.

Posted

To może ostro zabrać sie za szukanie Skubisiowi domu? Gdzie ma ogłoszenia? Ma allegro wyróżnione?? Na której stronie sa jego najlepsze zdjecia?? Jaki ma tekst do ogłoszeń??

Posted

Allegro się skończyło. Zdjęcia gdzie są, napisałam na pierwszej stronie. Jeszcze poszukam tego tekstu bo mi się gdzieś zawieruszył na wątku.

Jest na stronie 79.
Niestety, będę musiała dopisać ciąg dalszy, a liczyłam na happy end.

Posted

[quote name='zerduszko']To może ostro zabrać sie za szukanie Skubisiowi domu? Gdzie ma ogłoszenia? Ma allegro wyróżnione?? Na której stronie sa jego najlepsze zdjecia?? Jaki ma tekst do ogłoszeń??[/QUOTE]

Miał ogłoszenia wszędzie, trzeba odnowić. Allegro również

Posted

[quote name='zerduszko']To w weekend się zabiorę. Wrzuccie tekst an pierwsza stronę, albo link do postu z tekstem i zdjeciami, bo ja mam sklerozę. A allegro wyróżnione??[/QUOTE]

Nie wiem jak się wrzuca linka postu :roll:.

Posted

[quote name='zerduszko']Kliknij na nr postu, skopiuj adres i normalnie wklej do 1ego postu.[/QUOTE]
Wkleiłam ale pokazuje się cała stronka.