Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talcott']Leniiiiiiii konto plizzzz - pisałam że mi " wcięło"

Pewnie, że nie chce wychodzić - dość się namarzł.[/QUOTE]

oo zaraz wyślę. sorry, jestem nie do życia po weekendzie :(

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katarzyna kuczewska']wprawdzie ja nie Leni ale ...
lezy w duzym pokoju kolo Pani caly czas ja pilnuje
uwielbia byc czesany, caly czas przykład swoj ,,łepek" by go głaskac
nie chce wychodzic na dwor jakby sie bał ze nie wroci do domku
poza tym jest spokony i jak to pani okresliła[B] Skubi[/B] jest ogromnym kluskiem ;)[/QUOTE]

Dzieki Katarzyno,to balsam na moje serce:lol:chyba moge juz zdejmowac go z ogłoszen ?

Posted

zdejmujcie z ogłoszen a obwiescie swiatu ze takich warunkow i takiej milosci zanaz ten psiak ze ho ho ho az boje sie isc na wizyte poadopcyjna co zastane:lol::evil_lol:
to bedzie najbardzie rozpieszczony psiak na swiecie:):loveu:
Leni szczerze powiem nie wiem kiedy wizyta u weta , jak rozmawialam z pania powiedzial ze za pare dni

Posted

zdejmujcie z ogłoszen a obwiescie swiatu ze takich warunkow i takiej milosci zazna ten psiak ze ho ho ho
az boje sie isc na wizyte poadopcyjna co ja tam zastane:lol::evil_lol:
to bedzie najbardziej rozpieszczony psiak na swiecie:):loveu:
Leni szczerze powiem nie wiem kiedy wizyta u weta , jak rozmawialam z pania powiedzial ze za pare dni

Posted

Ciekawi mnie jak tam z zachowaniem czystości u niego. Czy on faktycznie nadawał się tylko do domku z ogródkiem czy do mieszkanka też mógł być.
Ale teraz skoro ma tyle miłości, której jak widać bardzo potrzebował i jest spragniony to jest najważniejsze.

Posted

[quote name='leni356']Nie załatwia się w domu, zachowuje czystość, to że do mieszkania się nie nadawał to jakaś bzdura[/QUOTE]

Tak myślałam.

Posted

Leni, a wiesz coś jeszcze na temat Kudłaczka ? Napisz proszę, tak bardzo potrzeba teraz dobrych wieści, jak on się zachowuje w domku, jak na spacerki wychodzi.

Posted

[quote name='leni356']Nie załatwia się w domu, zachowuje czystość, to że do mieszkania się nie nadawał to jakaś bzdura[/QUOTE]
Grzeczny chłopaczek,od razu wiedzialam,ze jest wspaniały:loveu:

Posted

Mam nadzieję że Pani go za bardzo nie rozpieści, psiak musi wiedzieć co mu wolno a czego nie i jakie w domu panują zasady. To tak na przyszłość, żeby nie było z nim kłopotów i żeby zawsze był grzeczny :). Ale Pani pewnie to wie.

Wspaniale że psiak jest kochany i że ktoś się wreszcie o niego troszczy.

Posted

Miód na serce czytać takie widomości.
A czy jest szansa na jakieś fotki Kudłacza z Jego nowego domu u swojej kochanej Pani - rzecz jansa?
Potrzeba nam pozytywnej energii ...

Posted

Myślę że jak się wszystko uspokoi, i wszystko będzie dobrze, to za jakiś czas Kasia spotka się z Panią i Skubim :). Miałam ją nawet o to poprosić. Sama bym chciała zobaczyć szczęśliwy pycholek psiaczka. I dowiedzieć się co u niego.
A narazie aż boję się cieszyć, dlatego wolę odczekać trochę, żeby było wiadomo że wszystko już jest ok.
Ale tytuł to chyba powinnam już zmienić :roll:.

Posted

[quote name='Dogo07']Myślę że jak się wszystko uspokoi, i wszystko będzie dobrze, to za jakiś czas Kasia spotka się z Panią i Skubim :). Miałam ją nawet o to poprosić. Sama bym chciała zobaczyć szczęśliwy pycholek psiaczka. I dowiedzieć się co u niego.
A narazie aż boję się cieszyć, dlatego wolę odczekać trochę, żeby było wiadomo że wszystko już jest ok.
Ale tytuł to chyba powinnam już zmienić :roll:.[/QUOTE]
Chiba tak,cioteczko:razz:

Posted

Z tego całego zamieszania i smutnych wydarzeń weekendowych zapomniałam podziękować.
[COLOR=Green][B]Dziękuję wszystkim, którzy wspierali i pomogli aby Kudłacz mógł wreszcie cieszyć się miłością Swojego Człowieka i mieć prawdziwy Dom :).[/B][/COLOR]

Posted

Jakaś fota szczęśliwego wreszcie pycholka by się przydała i przysłowiowa "kropka nad i" od stałego domku, żeby wszyscy mogli upewnić się co do szczęśliwego finału i odetchnąć ...