leni356 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Talcott']Leniiiiiiii konto plizzzz - pisałam że mi " wcięło" Pewnie, że nie chce wychodzić - dość się namarzł.[/QUOTE] oo zaraz wyślę. sorry, jestem nie do życia po weekendzie :( Quote
Talcott Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 :wallbash:A ja porządki robiłam, tfu.:oops: Quote
rita60 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='katarzyna kuczewska']wprawdzie ja nie Leni ale ... lezy w duzym pokoju kolo Pani caly czas ja pilnuje uwielbia byc czesany, caly czas przykład swoj ,,łepek" by go głaskac nie chce wychodzic na dwor jakby sie bał ze nie wroci do domku poza tym jest spokony i jak to pani okresliła[B] Skubi[/B] jest ogromnym kluskiem ;)[/QUOTE] Dzieki Katarzyno,to balsam na moje serce:lol:chyba moge juz zdejmowac go z ogłoszen ? Quote
katarzyna kuczewska Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 zdejmujcie z ogłoszen a obwiescie swiatu ze takich warunkow i takiej milosci zanaz ten psiak ze ho ho ho az boje sie isc na wizyte poadopcyjna co zastane:lol::evil_lol: to bedzie najbardzie rozpieszczony psiak na swiecie:):loveu: Leni szczerze powiem nie wiem kiedy wizyta u weta , jak rozmawialam z pania powiedzial ze za pare dni Quote
katarzyna kuczewska Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 zdejmujcie z ogłoszen a obwiescie swiatu ze takich warunkow i takiej milosci zazna ten psiak ze ho ho ho az boje sie isc na wizyte poadopcyjna co ja tam zastane:lol::evil_lol: to bedzie najbardziej rozpieszczony psiak na swiecie:):loveu: Leni szczerze powiem nie wiem kiedy wizyta u weta , jak rozmawialam z pania powiedzial ze za pare dni Quote
Onaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Czyli wszystko jest pod kontrolą. Oczywiście wieści z nowego domu są bardzo wyczekiwane :). Quote
tanitka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ze 3 lata był w schronisku biedak, a teraz tyle dobra go spotkało.... cud, prawdziwy cud ! Quote
Onaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Ciekawi mnie jak tam z zachowaniem czystości u niego. Czy on faktycznie nadawał się tylko do domku z ogródkiem czy do mieszkanka też mógł być. Ale teraz skoro ma tyle miłości, której jak widać bardzo potrzebował i jest spragniony to jest najważniejsze. Quote
leni356 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nie załatwia się w domu, zachowuje czystość, to że do mieszkania się nie nadawał to jakaś bzdura Quote
Onaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='leni356']Nie załatwia się w domu, zachowuje czystość, to że do mieszkania się nie nadawał to jakaś bzdura[/QUOTE] Tak myślałam. Quote
Onaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Leni, a wiesz coś jeszcze na temat Kudłaczka ? Napisz proszę, tak bardzo potrzeba teraz dobrych wieści, jak on się zachowuje w domku, jak na spacerki wychodzi. Quote
rita60 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='leni356']Nie załatwia się w domu, zachowuje czystość, to że do mieszkania się nie nadawał to jakaś bzdura[/QUOTE] Grzeczny chłopaczek,od razu wiedzialam,ze jest wspaniały:loveu: Quote
tanitka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 bardzo się cieszę, że nie ma ze Skubim problemów, że jest dla kogoś w końcu ważny! Quote
Onaa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Mam nadzieję że Pani go za bardzo nie rozpieści, psiak musi wiedzieć co mu wolno a czego nie i jakie w domu panują zasady. To tak na przyszłość, żeby nie było z nim kłopotów i żeby zawsze był grzeczny :). Ale Pani pewnie to wie. Wspaniale że psiak jest kochany i że ktoś się wreszcie o niego troszczy. Quote
kosu32 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Miód na serce czytać takie widomości. A czy jest szansa na jakieś fotki Kudłacza z Jego nowego domu u swojej kochanej Pani - rzecz jansa? Potrzeba nam pozytywnej energii ... Quote
Onaa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Myślę że jak się wszystko uspokoi, i wszystko będzie dobrze, to za jakiś czas Kasia spotka się z Panią i Skubim :). Miałam ją nawet o to poprosić. Sama bym chciała zobaczyć szczęśliwy pycholek psiaczka. I dowiedzieć się co u niego. A narazie aż boję się cieszyć, dlatego wolę odczekać trochę, żeby było wiadomo że wszystko już jest ok. Ale tytuł to chyba powinnam już zmienić :roll:. Quote
rita60 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Dogo07']Myślę że jak się wszystko uspokoi, i wszystko będzie dobrze, to za jakiś czas Kasia spotka się z Panią i Skubim :). Miałam ją nawet o to poprosić. Sama bym chciała zobaczyć szczęśliwy pycholek psiaczka. I dowiedzieć się co u niego. A narazie aż boję się cieszyć, dlatego wolę odczekać trochę, żeby było wiadomo że wszystko już jest ok. Ale tytuł to chyba powinnam już zmienić :roll:.[/QUOTE] Chiba tak,cioteczko:razz: Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 I co tam słychać u Kudłaczka a raczej u Skubiego :) ? Quote
Onaa Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Z tego całego zamieszania i smutnych wydarzeń weekendowych zapomniałam podziękować. [COLOR=Green][B]Dziękuję wszystkim, którzy wspierali i pomogli aby Kudłacz mógł wreszcie cieszyć się miłością Swojego Człowieka i mieć prawdziwy Dom :).[/B][/COLOR] Quote
Onaa Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Czekamy niecierpliwie na wieści o kudłaczku :). Quote
rita60 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='Dogo07']Czekamy niecierpliwie na wieści o kudłaczku :).[/QUOTE] Oj niecierpliwie:razz: Quote
E-S Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Jakaś fota szczęśliwego wreszcie pycholka by się przydała i przysłowiowa "kropka nad i" od stałego domku, żeby wszyscy mogli upewnić się co do szczęśliwego finału i odetchnąć ... Quote
Onaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 [COLOR=Blue][B]Czekamy bardzo na jakieś wieści co u psiaczka słychać :).[/B][/COLOR] Quote
leni356 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ja mam taką traumę po Kacperku że strach mnie paraliżuje. Kasia obiecała za jakiś czas wybrać się na wizytę poadpcyjną Quote
Recommended Posts