mysza 1 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Ja mam problem nie mogłam pobrać Klarci :( Quote
Tora&Faro Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Mi też się nie udało wstawić banerka.... Quote
idusiek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 zamówiłam przed chwilą karme dla Klary HILLS j/d za 229 zł.... powinna być na czwartek najpóźniej ;) Fela umówi wizytę Klary u Janickiego. ...... a propos psów- nie chce ktoś 7 tygodniowego przestraszonego szczeniaka ? dzisiaj od lumpa odkupiłam pod metrem Centrum :( Quote
idusiek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 od razu lepiej wyglada !:) nowy bannerek: Quote
megii1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 I jeszcze trochę Klarci:) tu z koleżankami i kolegami Quote
Ewa Marta Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Odżywa:-) I dobrze jej ta kąpiel zrobiła, a krzywizn w strzyżeniu nie widać;-) Quote
megii1 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ewa Marta napisał(a):Odżywa:-) I dobrze jej ta kąpiel zrobiła, a krzywizn w strzyżeniu nie widać;-) Lepiej wygląda ale na plecach ma krótsze włosy, taki odwrócony irokez, bo nie dało się ich zachować. Jak odrosną będzie ładnie - teraz jest oryginalnie:) Quote
Piromanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jeśli chodzi o weta, to jak najgoręcej i najserdeczniej polecam Art Vet w Markach: http://www.artvet.pl/ Full wypas i wszystko można od razu w jednym miejscu zrobić, zoperować, prześwietlic itd. Quote
mysza 1 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Dr Janicki to guru ortopedii, także to najlepszy adres ;) Quote
Vlk Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 jejku jaka biedulka śliczna. Gdzie się nie obrócić tam biedy, oczy proszące o pomoc... dlaczego tak jest? Quote
gusia0106 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Vlk napisał(a):jejku jaka biedulka śliczna. Gdzie się nie obrócić tam biedy, oczy proszące o pomoc... dlaczego tak jest? Bo naród w porządku, tylko ludzie ch.... - jak to Piłsudski w osobie własnej raczył zauważyć ;) Quote
idusiek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 śliczna śliczna i kochanaa i mąrda 12i w ogle the best ! Quote
megii1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dziś przyszła karma dla Klary także od jutra ma liczony pobyt po 8 zł za dzień. A tak zmieniając temat to podziwiam wszystkich, którzy pomagają jako wolentariusze w schroniskach. Ja dziś byłam w Józefowie... masa onkowatych, rotwailerowatych, amstafowatych. Wszystkie biedne, przestraszone i Ci pracownicy schroniska... Będziemy stamtąd wyciągać dwie kaukazki - jak już uda się je wyrwać zaproszę was na wątek. Ale mam strasznego doła, przeraża mnie to ze tyle tam pięknych, mądrych psów i nie mogę im pomóc:( Quote
idusiek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 megii a ile tam jest psów? bo w Ostrowi ok 350 i po prostu żal za dupę ściska jak się widzi co się widzi :( Ja po nocach potem nie śpię bo je wszystkie mam przed oczami :( Quote
megii1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 idusiek napisał(a):megii a ile tam jest psów? bo w Ostrowi ok 350 i po prostu żal za dupę ściska jak się widzi co się widzi :( Ja po nocach potem nie śpię bo je wszystkie mam przed oczami :( Tam jest mnieja le Ci ludzie, którzy się nimi opiekują - moze nie będę nic pisać. Widziałam dwa śliczne onki, widziałam super rotwailerowatego miziaka, który zrobiłby wszystko, zeby go wygłaskać i widziałam młodego boksiowatego psiaka z wielką raną na ogonie. Młodziak kleił się do nas a pracownicy go przeganiali. Śliczny czarny, pręgowany tylko ta rana przy ogonie brzydka - nie wiem ile tam pożyje... Zrobiłam zdjęcie terierce walijskiej i kudłaczowi i wysłałam już do Leni od kudłaczy i szorściaków. W niedzielę też tam jadę:( Quote
Tora&Faro Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 megii1 napisał(a):Zrobiłam zdjęcie terierce walijskiej i kudłaczowi i wysłałam już do Leni od kudłaczy i szorściaków. W niedzielę też tam jadę:( Megii gdzie szukać tych psiaków? będą miały jakieś wątki? Quote
megii1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Tora&Faro']Megii gdzie szukać tych psiaków? będą miały jakieś wątki? Terierka ma już wątek http://www.dogomania.pl/threads/178337-Terier-walijski-w-schronisku-HELP Moze jest ktoś chętny do przejażdzkę ze mną w niedzielę po nią? Boję się że będą problemy... ale poprosiłam już mojego Darka, ze jak mi się nie uda w niedzielę to on pojedzie w poniedziałek i to załatwi. Już nie wnikam jak:) Quote
idusiek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 ja odpadam, mam juz "swoje" schronsko i za duzo bid przez które nie śpię :( Quote
mysza 1 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dramat :( nasze schroniska w 95% to dramat. Quote
Recommended Posts