Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zamówiłam przed chwilą karme dla Klary HILLS j/d za 229 zł....
powinna być na czwartek najpóźniej ;)

Fela umówi wizytę Klary u Janickiego.
......

a propos psów- nie chce ktoś 7 tygodniowego przestraszonego szczeniaka ? dzisiaj od lumpa odkupiłam pod metrem Centrum :(

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Odżywa:-) I dobrze jej ta kąpiel zrobiła, a krzywizn w strzyżeniu nie widać;-)

Lepiej wygląda ale na plecach ma krótsze włosy, taki odwrócony irokez, bo nie dało się ich zachować. Jak odrosną będzie ładnie - teraz jest oryginalnie:)

Posted

Vlk napisał(a):
jejku jaka biedulka śliczna. Gdzie się nie obrócić tam biedy, oczy proszące o pomoc... dlaczego tak jest?

Bo naród w porządku, tylko ludzie ch.... - jak to Piłsudski w osobie własnej raczył zauważyć ;)

Posted

Dziś przyszła karma dla Klary także od jutra ma liczony pobyt po 8 zł za dzień.
A tak zmieniając temat to podziwiam wszystkich, którzy pomagają jako wolentariusze w schroniskach. Ja dziś byłam w Józefowie... masa onkowatych, rotwailerowatych, amstafowatych. Wszystkie biedne, przestraszone i Ci pracownicy schroniska... Będziemy stamtąd wyciągać dwie kaukazki - jak już uda się je wyrwać zaproszę was na wątek.
Ale mam strasznego doła, przeraża mnie to ze tyle tam pięknych, mądrych psów i nie mogę im pomóc:(

Posted

megii a ile tam jest psów?
bo w Ostrowi ok 350 i po prostu żal za dupę ściska jak się widzi co się widzi :(
Ja po nocach potem nie śpię bo je wszystkie mam przed oczami :(

Posted

idusiek napisał(a):
megii a ile tam jest psów?
bo w Ostrowi ok 350 i po prostu żal za dupę ściska jak się widzi co się widzi :(
Ja po nocach potem nie śpię bo je wszystkie mam przed oczami :(

Tam jest mnieja le Ci ludzie, którzy się nimi opiekują - moze nie będę nic pisać. Widziałam dwa śliczne onki, widziałam super rotwailerowatego miziaka, który zrobiłby wszystko, zeby go wygłaskać i widziałam młodego boksiowatego psiaka z wielką raną na ogonie. Młodziak kleił się do nas a pracownicy go przeganiali. Śliczny czarny, pręgowany tylko ta rana przy ogonie brzydka - nie wiem ile tam pożyje...
Zrobiłam zdjęcie terierce walijskiej i kudłaczowi i wysłałam już do Leni od kudłaczy i szorściaków. W niedzielę też tam jadę:(

Posted

megii1 napisał(a):
Zrobiłam zdjęcie terierce walijskiej i kudłaczowi i wysłałam już do Leni od kudłaczy i szorściaków. W niedzielę też tam jadę:(

Megii gdzie szukać tych psiaków? będą miały jakieś wątki?

Posted

[quote name='Tora&Faro']Megii gdzie szukać tych psiaków? będą miały jakieś wątki?

Terierka ma już wątek
http://www.dogomania.pl/threads/178337-Terier-walijski-w-schronisku-HELP

Moze jest ktoś chętny do przejażdzkę ze mną w niedzielę po nią? Boję się że będą problemy... ale poprosiłam już mojego Darka, ze jak mi się nie uda w niedzielę to on pojedzie w poniedziałek i to załatwi. Już nie wnikam jak:)