Ewa Marta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Czy dobrze myślę, że to Idusiek? Chciałabym formalnie wiedzieć do kogo się zwracac w razie czego w sprawie suni. Wątek założyla Mysza na prośbę chyba Idusiek, ale może mi się coś pokręciło, a nie mam czasu w tej chwili wertować. Kto się zgłasza jako opiekun suni tutaj? Jak fajnie, że jest już czysta i że przez kilka godzin czuła się w centrum zainteresowania;-) Quote
megii1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Mała ma być opłacana przez Fundację Viva z tego co zrozumiałam:) Quote
gusia0106 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 megii1 napisał(a):Mała ma być opłacana przez Fundację Viva z tego co zrozumiałam:) Mhm, a kto jest w takim razie przedstawicielem Fundacji? Bo wiecie jak to jest - jak wszyscy są odpowiedzialni tzn., że nie jest nikt ;) Quote
idusiek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Za Klarę odpowiedzialna jestem ja - idusiek czyli Ida i Fela czyli Ela. Quote
gusia0106 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 idusiek napisał(a):Za Klarę odpowiedzialna jestem ja - idusiek czyli Ida i Fela czyli Ela. Aaaa, ok, dzięki za informację, to fajnie, że się wyjaśniło ;) Quote
idusiek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 megii, przeczytalam własnie co i jak. Czekamy na nowe fotki. Podaj mi numer konta na Pw , przeleję ci 300 zł na wszystkie koszty jakie do tej pory poniosłaś i na hotelik jako zaliczkę, bo co dzien się zbiera. Jeżeli chodzi o dojazd do weta, u nas kiepsko z transportem, bo ja auta nie mam, a Fela urwanie glowy w pracy. Po "tamtej stronie wawy" jest jeszcze nasza Magda i Gosia - ale tez pracują, więc wizyta w Warszawie musiałaby być wcześniej dobrze dogadana. Quote
idusiek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 co do funduszy, postaram się zrobić allegro cegiełkowe i bazarek, bo ma sylwestrowe ładne ciuszki nówki do sprzedania :) Tylko czas.....czasu na to wszystko brak :( Quote
megii1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 idusiek napisał(a):co do funduszy, postaram się zrobić allegro cegiełkowe i bazarek, bo ma sylwestrowe ładne ciuszki nówki do sprzedania :) Tylko czas.....czasu na to wszystko brak :( Idusiek, dziś wieczorem prześlę Ci pw z danymi do przelewu, a co do wizyty i jej terminu napisze coś jutro, po wizycie Pani weterynarz. Wtedy będzie można coś organizować ze specjlistą. Quote
Ewa Marta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No i super! Bo już się bałam, że mała bezprzydziałowa jest;-) Quote
megii1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Darek już rozmawiał z Felą i ustalili wszystkie szczegóły. Koszt kąpieli Klary to nie 35 zł tylko 50zł. Nie wzieliśmy rachunku bo Darkowi ciągle myli się Luna z Klarą ale Pan Tomek od Lemona obiecał przelać dla Suni 50 zł także akurat pójdzie na fryzjera. Ja dziś Małej nie widziałam ale podobno na plecach ma nieco krótszą fryzurę bo miała takie dredy, ze inaczej się nie dało. Było przy niej sporo roboty. Pani fryzjerka zaleca za 2-3 miesiące poprawkę dla wyrównania:) Quote
Fela Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Tak jest, jesteśmy już po słowie, choć niełatrwo było dziś dogadać się ze mną ;-) Spokojnie ciotki, nie porzucimy Klary. My to raczej odwrotnie mamy, jak te kwoki jesteśmy, co wszystkie nasze ostrowskie kurczaki pod skrzydła zagarniamy. Ida, jutro zrobię zaliczkowy przelew z konta naszego. Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 No dobra, to co z tą konsultacją? U dra Janickiego chcecie? Kurczę, żal tej malutkiej. Quote
idusiek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Zapewne będzie potrzebna po oględzinach weta, który będzie jutro. ok. to ja przelewu nie zrobię ale za to za bazarek się wezmę jutro wieczorem. Klara, trzym sie dziecko ! Quote
Goś Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Zapisuję mała kluskę. Ona już po kąpaniu jest, prawda? Quote
gusia0106 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Zapisuję mała kluskę. Ona już po kąpaniu jest, prawda? Prawda. I dostała od Lemona w prezencie 250 zł ;) Quote
Goś Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Noo, to się małej poszczęściło! Hojny ten nasz Lemon ;-) Quote
idusiek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 uuuuuuuuuuuuuuu, to super ! Lemon - wielkie dzięki !!!! :D Quote
Lemoniada Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Przydałby się niuni bannerek, najlepiej z tym drugim zdjęciem z pierwszej strony, po prostu mnie ono rozbraja :) A czy Luna ma wątek? Quote
idusiek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 tak, luna ma wątek : http://www.dogomania.pl/threads/177636-MA-oda-onka-ze-schronu-prosi-o-deklaracje-na-hotel-i-ogA-oszenia zaraz zrobię bannerek, jako taki ;) Quote
idusiek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 tu watek Luny : http://www.dogomania.pl/threads/177636-MA-oda-onka-ze-schronu-prosi-o-deklaracje-na-hotel-i-ogA-oszenia bannerek zrobie Quote
beka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ciekawe czy udało mi wrzucic baner do podpisu? Idusiek , Fela jeśli to dysplazja to słyszałam, że Janicki jest tak dobry jak i drogi ale jeśli neurologiczne problemy to polecam dr. Olkowskiego. Ma klinike w Milanówku, na sggw chyba też przyjmuje nie udało :(. w tym nowym dogo nic mi nie wychodzi...:( Quote
Fela Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 U Janickiego mamy zniżki (tani faktycznie nie jest), Olkowskiego też znamy, bywam u niego dość często z jakimiś naszymi sierotami. Po wstępnych oględzinach na miejscu zdecydujemy co dalej. Quote
mysza 1 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Megii mi napisała, że Pani wet, która leczy hotelowe psiaki sądzi, że to dysplazja. Bez zdjęć to chyba ciężko to potwierdzić. Chyba trzeba umówić konsultację u dr Janickiego na początek. Quote
Ewanka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ja też myślę, że rtg konieczny, nawet jeśli to dysplazja, to oprócz niej może być przecież jakiś uraz. Mizianko dla Klary :) Quote
beka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 udało mi się z banertkiem :) Idusiek zrobisz mi banerek moich onków??proszę Quote
Recommended Posts