Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy dobrze myślę, że to Idusiek? Chciałabym formalnie wiedzieć do kogo się zwracac w razie czego w sprawie suni. Wątek założyla Mysza na prośbę chyba Idusiek, ale może mi się coś pokręciło, a nie mam czasu w tej chwili wertować. Kto się zgłasza jako opiekun suni tutaj?

Jak fajnie, że jest już czysta i że przez kilka godzin czuła się w centrum zainteresowania;-)

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

megii1 napisał(a):
Mała ma być opłacana przez Fundację Viva z tego co zrozumiałam:)

Mhm, a kto jest w takim razie przedstawicielem Fundacji?
Bo wiecie jak to jest - jak wszyscy są odpowiedzialni tzn., że nie jest nikt ;)

Posted

megii, przeczytalam własnie co i jak.

Czekamy na nowe fotki.

Podaj mi numer konta na Pw , przeleję ci 300 zł na wszystkie koszty jakie do tej pory poniosłaś i na hotelik jako zaliczkę, bo co dzien się zbiera.

Jeżeli chodzi o dojazd do weta, u nas kiepsko z transportem, bo ja auta nie mam, a Fela urwanie glowy w pracy.
Po "tamtej stronie wawy" jest jeszcze nasza Magda i Gosia - ale tez pracują, więc wizyta w Warszawie musiałaby być wcześniej dobrze dogadana.

Posted

idusiek napisał(a):
co do funduszy, postaram się zrobić allegro cegiełkowe i bazarek, bo ma sylwestrowe ładne ciuszki nówki do sprzedania :)
Tylko czas.....czasu na to wszystko brak :(

Idusiek, dziś wieczorem prześlę Ci pw z danymi do przelewu, a co do wizyty i jej terminu napisze coś jutro, po wizycie Pani weterynarz. Wtedy będzie można coś organizować ze specjlistą.

Posted

Darek już rozmawiał z Felą i ustalili wszystkie szczegóły. Koszt kąpieli Klary to nie 35 zł tylko 50zł. Nie wzieliśmy rachunku bo Darkowi ciągle myli się Luna z Klarą ale Pan Tomek od Lemona obiecał przelać dla Suni 50 zł także akurat pójdzie na fryzjera. Ja dziś Małej nie widziałam ale podobno na plecach ma nieco krótszą fryzurę bo miała takie dredy, ze inaczej się nie dało. Było przy niej sporo roboty. Pani fryzjerka zaleca za 2-3 miesiące poprawkę dla wyrównania:)

Posted

Tak jest, jesteśmy już po słowie, choć niełatrwo było dziś dogadać się ze mną ;-) Spokojnie ciotki, nie porzucimy Klary. My to raczej odwrotnie mamy, jak te kwoki jesteśmy, co wszystkie nasze ostrowskie kurczaki pod skrzydła zagarniamy.

Ida, jutro zrobię zaliczkowy przelew z konta naszego.

Posted

Zapewne będzie potrzebna po oględzinach weta, który będzie jutro.

ok. to ja przelewu nie zrobię ale za to za bazarek się wezmę jutro wieczorem.

Klara, trzym sie dziecko !

Posted

Ciekawe czy udało mi wrzucic baner do podpisu?
Idusiek , Fela jeśli to dysplazja to słyszałam, że Janicki jest tak dobry jak i drogi ale jeśli neurologiczne problemy to polecam dr. Olkowskiego. Ma klinike w Milanówku, na sggw chyba też przyjmuje

nie udało :(.
w tym nowym dogo nic mi nie wychodzi...:(

Posted

U Janickiego mamy zniżki (tani faktycznie nie jest), Olkowskiego też znamy, bywam u niego dość często z jakimiś naszymi sierotami. Po wstępnych oględzinach na miejscu zdecydujemy co dalej.

Posted

Megii mi napisała, że Pani wet, która leczy hotelowe psiaki sądzi, że to dysplazja. Bez zdjęć to chyba ciężko to potwierdzić.
Chyba trzeba umówić konsultację u dr Janickiego na początek.