Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem chetna. Samobojcze skolonnosci?Owszem:z dwoma psami na rowerku i na dziecinnych saneczkach. :D

A do roweru niedlugo bedzie 3 pies.

Wystarczy?

Posted
Biorąc pod uwagę pojawienie się prowokacyjnego zdjęcia w podpisie "pewnej osoby" wzywam tąże do natychmiastowego wstąpienia do sekcji (foto w załączeniu)

No to stawiam sie w pełnej gotowości :D

Posted

Hmmm, no cóż odkąd zaczełam jeździć z April przy kierownicy, każdy mój wyjazd rowerowy jest czynem SZALONYM :silly:

Skasowałam 2 rowery, rozbiłam kolano i podarłam trochę ciuchów. Ale jazda jest łooooooo!

April też tak uważa bo chętniej ciągnie :Dog_run:

Posted

ELO!!!

Wyjaśniam:

...

3. PaYooK - kandydatura odrzucona z przyczyn ideologicznych -

Uzasadnienie: poczytaj swoje posty o 2 psach w velo :)

Jacek jestem prezesem wiec nierozumiem :P to ma byc Klub nietylko zrzeszajcy Velowcow z dwoma psami ale tez innych posiadajacych psy bawiacy sie w ten sport

Posted
To ja zapisuje Waldka ! :D On teraz średnio dwa-trzy razy w tygodniu uprawia szaleństwo z dwoma piesami... :)

Możesz to opisać?

Choćby skrótowo....

Pozdrawiam

Co Ty takie trudne pytania zadajesz ? Ostatnio wiem, co sie dzieje jedynie z opowieści... :roll:

Krótko ? Proszę: Dwa albo trzy razy w tygodniu Waldek trenuje (przy pomocy wózka) z dwoma psami. :D

Czyli warunek posiadania (i używania :wink: ) dwóch psów spełniony...

A jakieś znaczące (kwalifikujące) zdarzenia dwa razy na miesiąc będę meldować. 8)

Posted
P.S.

Poczytaj posty, od których wszystko się zaczęło (velo, skandynawka z dwoma psami; bo chyba nie czujesz 'szaleństwa')

Spoko, spoko - czytalem i "czuje" dosc ;)

Ale ideologia i zakaz krytyki "oblige" - jak juz taki konkretny regulamin piszesz, to i jakis stroj organizacyjny bylby jak znalazl 8)

Posted

To znaczy, że oprócz popełniania zaprzęgowego czynu szalonego dwa razy na miesiąc trzeba jeszcze na co dzień zachowywać się jak wariat...? :lol: Ale to człowiek przywyknie i już takie zabawne to nie będzie... :wink:

Posted
Jeśli Walduś dwa razy w miesiącu zamiastr wózka weźmie rower - z całym przekonaniem że tego właśnie chce - to będzie w sekcji - nic poza tym... :)

To ja się Waldusia zapytam... :wink:

Posted
A sama to nie wsiąde na rowerek?
Przyznam się, że z dwoma psiakami jeszcze nie jechałam... :( Jest to niewątpliwie sprawa do nadrobienia... 8)
nartek też nie przypne?

Za żadne skarby !!! Na mnie już jazda na samych nartach robi wrażenie sportu ekstremalnego...! Chyba się w jakimś poprzednim życiu na nich zabiłam, że tak ich nie lubię... :-?

Możesz też zostać członkiem ( ) wspierającym - wystarczy jak będziesz wspierać Waldusia.

A możesz mi szerzej to wyjasnić...? :o Zdarza się, że GO wspieram, ale nie sądzę, by o to Ci chodziło, co mi...

Posted

No to ja się też niedługo dopiszę. Narazie tylko Badi mnie ciągnie na rowerze ale niedługo zwerbuję do siebie też jego przyrodnią siostrę Kajlę, więc będą dwa. A jeżeli chodzi o jakieś samobujcze elementy to mam dwa, które mi się przytrafiły w tym tygodniu:

1. Czołowe zderzenie z pijakiem na rowerze - pędzimy z Badim po polnych drogach, a na przeciwko jedzie podchmielony facet prosto na nas. Zamiast skrecić na ścieżkę obok jedzie na mnie. I skończyło się na tym, że ja przejechałam z jego jednej strony a Badi przebiegł z drugiej. Facet przeleciał przez kierownicę. Ale luzik żyje!

2. W czasie najszybszego odpadły mi pedały w rowerze. Parę krwiaków i sińców na nogach, ale też jakoś żyję!

To co kwalifikuję się? :D

Posted

Myślę, że również się kwalifikuję.

O velo z dwójką psów nie będę wspominał, bo cały czas tak jeżdżę (nie codziennie jak Mike, ale ze 3 razy w tygodniu), z ekstremów dodam do tego slikowate opony (muszę je zmienić) i błoto teraz w lesie. :wink:

Nart biegowych z dwójką też raz spróbowałem, ale nie za dobrze to wspominam. :D

Posted

moj jak dotychczas najwiekszy czyn szalony bylo podpiecie Aquy ze mna do rolek... bosz !! pameitam jak metro zaklinala nas, zeby nie z rolkami, teraz wiem co miala na mysli ;) jechalam z predkoscia 30km na godzine przez cala wies wrzeszczac "stoooojjj" ;) nie moglam zachamowac, Aqua coraz bardziej sie rozpedzala a ja mialam strach w oczach.. nigdy wiecej ;)