Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jota napisał(a):
Nie dość,że coraz ładniejszy to przypomina Owczarka Belgijskiego Malinois :lol:

A dla mnie pozostanie wciaz Alfikiem :)
Ciesze sie ogromnie, bo chlopak szczesliwy - nawet nie wyobrazalam sobie takiego zakonczenia jego historii.
Dziekuje, ze dali Panstwo mu nowe zycie!

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Maks coraz więcej rozrabia , dzis odgryzł mi... kabel od internetu :d jak został sam w domu. Ale chyba skoczył gryzienie na kablu pod napięciem bo był lekko oskórowany.

Posted

Jakby sie powoli statkował ale niech mu będzie do1,5roku ma prawo :D, choc to wulkan energii jest jak na razie okropnie linieje zrzucjąc szczenięcy puch.

Posted

Darjerz, nie chcę cie straszyc, ale moj onek statkowal sie do ok. 3 roku życia. Jego żywiołowość oraz pomysłowość mnie przerastała. Za to potem to była sama przyjemność :)

• 2 weeks later...
Posted

Oj coraz gorzej :d, chyba popełniłem jakies błedy w socjalizacji bo w przypadku psów które boją się go (niezależnie od wielkości) staje sie agresywny - choć nie gryzie to warczy i szczeka. Ale z pozostałymi jest ok.
I jest to typowy "ciągnik" co prawda łapie że smycz napięta, cofnie sie kroczek i ... dalej ciągnie :evil_lol: wiec na razie chgodzi z kolczatka naprzeminie z obrożą (może mu przejedzie z wiekiem)
Ale ogólnie straszny straszek (boi się potrząsania ciuchami, szmatami workiem foliowym).

• 6 months later...
  • 7 years later...