veneta Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Szopciu, pakuj walizkę, w sobotę po Ciebie przyjeżdżam:):multi: Quote
holly101 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 O jaaaaaa - super!!!!! :loveu:loveu::loveu: Quote
phase Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jejku, jak dobrze czyta się takie wiadomości. :):) Quote
terier Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='veneta']Szopciu, pakuj walizkę, w sobotę po Ciebie przyjeżdżam:):multi:[/QUOTE] Bardzo się cieszymy i w takim razie pakujemy walizę Szopciowi :) Mam jeszcze prośbę, jeśli veneta osobiście będzie odbierać Szopcia, potrzebne jej będzie upoważnienie od osoby odpowiedzialnej za Szopcia, żeby wszystkie formalności grały :) z góry dziękuję Quote
ewab Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jak mi się uda, to przyjadę wyekspediować chłopaka:) Quote
terier Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='ewab']Jak mi się uda, to przyjadę wyekspediować chłopaka:)[/QUOTE] Byłoby super :) Quote
veneta Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Będę wdzięczna o info jaką karmę mam zakupić dla chłopaka, wiem że Josera - ale jest mnóstwo rodzajów. Quote
Zuzka2 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Poczciwa psina się doczekała swojej szansy:-) Quote
terier Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='veneta']Będę wdzięczna o info jaką karmę mam zakupić dla chłopaka, wiem że Josera - ale jest mnóstwo rodzajów.[/QUOTE] U nas je joserę economy Quote
ewab Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Veneta, o której planujesz przyjechać po Szopcia? Quote
veneta Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='ewab']Veneta, o której planujesz przyjechać po Szopcia?[/QUOTE] będę po Szopenka koło 15. Quote
kaskadaffik Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Szopciuniu to już tylko 2 dni :) Quote
veneta Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 dobranoc Szopenku:) Jutro w nowym domku śpisz:) Mam nadzieję że mnie pokochasz jak ja ciebie:) Quote
andzia69 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='veneta']dobranoc Szopenku:) Jutro w nowym domku śpisz:) Mam nadzieję że mnie pokochasz jak ja ciebie:)[/QUOTE] tak - jutro wielki dzien pieseczku - bądź grzeczny i nie sprawiaj problemów:):) powodzenia i czekamy na wieści!:) Quote
divia_gg Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Łooooooooo to juz dzis. Boshe jak ja trzymam kciuki za gada to chyba nikt nie wie...Po taaaaaaakim dluuuugim czasie ma w koncu szanse...veneta trzymam za Wak kciuki mocno, bardziej za Ciebie bo Szopek pewnie wyluzowany koles bedzie:) Dajcie potem jakies zdjecia z przechwytania, no i wiesz veneta, ze bedziesz musiala nas tu odwiedzac i informowac, a towarzystwo bedzie tak spragnione informacji, ze nawet info o tym w jakie pozycji spal danej nocy bedzie jak miod na nasze serca;) Quote
ranias Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Szopciu, czy ty już jesteś w nowym domku? Quote
holly101 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ja też nie mogę się doczekać jakichś info :) Quote
veneta Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 witajcie Kochani:) Szopuś już w domku i śpi. Na razie w ganeczku, bo moje 3 koty buszują po mieszkaniu - powoli będę ich do siebie przyzwyczajać. Szopen jest strasznie spragniony kontaktu z człowiekiem. Jak wróciliśmy wypuściłam go na ogród - dałam michę - i pojechałam migiem siostrę odwieźć do domu. Później jak wychodziłam za ogrodzenie to biedaczek wariował -pewno bał się że nie wrócę. Wiem że chłopak potrzebuje dużo uwagi i miłości. Postaram się by nabrał do mnie szybko zaufania. jestem szczęśliwa że wszystkie moje zwierzaki już są w domu:) Quote
veneta Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 ewab, mój weterynarz stwierdził że ta ranka na łapce to efekt jego uczulenia - na pewno się nie zranił. Mam nadzieję że Joasia szybciutko skompletuje mi te badania i zajmę się tą alergoą mojego łobuza:) Quote
kaskadaffik Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 O wowo ależ sie cieszę, po takim czasie chyba już niewiele osób wierzyło, że ktoś Szopulka pokocha a on w domku, Kochanie wszystkiego najlepszego z nową Rodzinką !!!! Quote
Recommended Posts