Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='veneta']Szopciu, pakuj walizkę, w sobotę po Ciebie przyjeżdżam:):multi:[/QUOTE]

Bardzo się cieszymy i w takim razie pakujemy walizę Szopciowi :) Mam jeszcze prośbę, jeśli veneta osobiście będzie odbierać Szopcia, potrzebne jej będzie upoważnienie od osoby odpowiedzialnej za Szopcia, żeby wszystkie formalności grały :) z góry dziękuję

Posted

[quote name='veneta']dobranoc Szopenku:) Jutro w nowym domku śpisz:) Mam nadzieję że mnie pokochasz jak ja ciebie:)[/QUOTE]

tak - jutro wielki dzien pieseczku - bądź grzeczny i nie sprawiaj problemów:):) powodzenia i czekamy na wieści!:)

Posted

Łooooooooo to juz dzis. Boshe jak ja trzymam kciuki za gada to chyba nikt nie wie...Po taaaaaaakim dluuuugim czasie ma w koncu szanse...veneta trzymam za Wak kciuki mocno, bardziej za Ciebie bo Szopek pewnie wyluzowany koles bedzie:) Dajcie potem jakies zdjecia z przechwytania, no i wiesz veneta, ze bedziesz musiala nas tu odwiedzac i informowac, a towarzystwo bedzie tak spragnione informacji, ze nawet info o tym w jakie pozycji spal danej nocy bedzie jak miod na nasze serca;)

Posted

witajcie Kochani:) Szopuś już w domku i śpi. Na razie w ganeczku, bo moje 3 koty buszują po mieszkaniu - powoli będę ich do siebie przyzwyczajać. Szopen jest strasznie spragniony kontaktu z człowiekiem. Jak wróciliśmy wypuściłam go na ogród - dałam michę - i pojechałam migiem siostrę odwieźć do domu. Później jak wychodziłam za ogrodzenie to biedaczek wariował -pewno bał się że nie wrócę. Wiem że chłopak potrzebuje dużo uwagi i miłości. Postaram się by nabrał do mnie szybko zaufania. jestem szczęśliwa że wszystkie moje zwierzaki już są w domu:)

Posted

ewab, mój weterynarz stwierdził że ta ranka na łapce to efekt jego uczulenia - na pewno się nie zranił. Mam nadzieję że Joasia szybciutko skompletuje mi te badania i zajmę się tą alergoą mojego łobuza:)