ranias Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Szopuś, popołudniowe buziaki dla ciebie :loveu: Quote
divia_gg Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 A ja informuje ze jutro wplyna na konto zwierzaka pieniazki z bazarku na Szopena. Po dlugim czasie udalo sie zebrac kasiorke, ale nie mam na swoim kompie mojego zestawienia, wiec rozliczenia porobie jutro:) Quote
ranias Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='divia_gg']A ja informuje ze jutro wplyna na konto zwierzaka pieniazki z bazarku na Szopena. Po dlugim czasie udalo sie zebrac kasiorke, ale nie mam na swoim kompie mojego zestawienia, wiec rozliczenia porobie jutro:)[/QUOTE] Jak fajnie, dług piesia trochę się zmniejszy :multi: Quote
ewab Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Szopen przedwczoraj rozciął sobie łapę i to tak paskudnie, że przeciął całkowicie ścięgno. Była 3 godzinna narkoza i szycie. Na szczęście dziś już opiera się na tej łapinie. No i serducho wytrzymało, choć doktor miał obawy. Quote
rencia42 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jeszcze to .Biedny trzymam kciuki żeby z łapką wszystko było ok. Quote
divia_gg Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [CENTER][FONT=Georgia][B][SIZE=3]Oki, wiec udalo sie zebrac wszytskie pieniazki z bazarku. [U] Na konto Szopka poszlo 400 zł[/U] - uzbieralo sie mniej, ale ranias doplacila do rownej kwoty:loveu: Wiec Szopek na Nowy Rok dostaje od Nas / Was 400 nowych złotych. I zeby w przyszlym roku juz nie trzeba bylo na niego zbierac, bo gadzina juz do domu powinna isc.. dziekuje wszystki bardzo serdecznie. [/SIZE][/B][/FONT][/CENTER] Quote
ranias Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Nasza gadzina zamiast domu szukać, to łapę rozwaliła.Dobrze,że przeżyła narkozę. Szopek, Ty gałganie :lol: Quote
Pliszka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Biedny psiaczku :( Oby łapka szybko wyzdrowiała, a Nowy Rok przyniósł wspaniały domek! Quote
Pliszka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Przelałam dziś Chopkowi 35zł z mojego bazarku :) Quote
ranias Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kochani, życzę by radości i optymizmu nie przyprószył żaden śnieg, a Nowy Rok przyniósł spełnienie wszystkich marzeń :loveu: Quote
holly101 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Samych cudowności i przede wszystkim Domku W Nowym Roku dla Chopinka :) I wszystkiego dobrego dla wszystkich Aniołków go wspomagających! Quote
andzia69 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 oby następny rok przyniósł Szopkowi, Mockowi, Elzie i Koni domki...bo jak nie to się pochlastam:( Quote
ranias Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Moja deklaracja za styczeń poszła do ciebie piesiu dzisiaj :lol: Quote
holly101 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kochani, nowy bazarek m.in na Szopka - zapraszam do hopania i kupowania! Tym razem dochód będzie mniejszy bo bazar jest jeszcze na Samborka i Stiviego ale zawsze odrobinkę pomniejszy dług... [url]http://www.dogomania.pl/threads/199394-Bazarek-dla-mam-przyszłych-i-obecnych-na-Samborka-Chopina-i-Stiviego-do-20.01[/url] Quote
holly101 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jeszcze jeden bazarek dla m.in. Chopina [url]http://www.dogomania.pl/threads/199539-Bazarek-dla-Chopina-Stiviego-i-Sambora-m.in.książki-do-18.01[/url] Zapraszam do podbijania i kupowania Quote
ranias Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Szopuś zobacz jak te ciotki dbają o twoje finanse :lol: Quote
ranias Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Piesiu, jak tam twoja łapka.Czy ładnie się goi? Quote
ranias Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Szopuś, słonko jeszcze świeci, chodź na spacerek :lol: Quote
kaskadaffik Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Nie goi się ładnie....:( ścięgno puściło i w piatek znowu Szopek był u weta.... cos nie ma szczęścia to psisko, Asia jak wejdzie to może napisze jak Szopek teraz się czuje. Jedyny plus takiej sytuacji to , że mieszka w domu.... Quote
ranias Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='kaskadaffik']Nie goi się ładnie....:( ścięgno puściło i w piatek znowu Szopek był u weta.... cos nie ma szczęścia to psisko, Asia jak wejdzie to może napisze jak Szopek teraz się czuje. Jedyny plus takiej sytuacji to , że mieszka w domu....[/QUOTE] A tak sobie po cichutku myślałam, że wszystko się powoli układa.Trochę pieniędzy się z bazarków uzbierało to i dług się zmniejszy.A może piesio domek znajdzie...Niestety, jakoś tak nieszczęścia lubią chodzić parami.Trzymam kciuki za piesia, niech zdrowieje, bo teraz to najważniejsze Quote
ranias Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Szopusiu, odwiedzam cię psiaku kochany :lol: Quote
Recommended Posts