Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja informuje ze jutro wplyna na konto zwierzaka pieniazki z bazarku na Szopena. Po dlugim czasie udalo sie zebrac kasiorke, ale nie mam na swoim kompie mojego zestawienia, wiec rozliczenia porobie jutro:)

Posted

[quote name='divia_gg']A ja informuje ze jutro wplyna na konto zwierzaka pieniazki z bazarku na Szopena. Po dlugim czasie udalo sie zebrac kasiorke, ale nie mam na swoim kompie mojego zestawienia, wiec rozliczenia porobie jutro:)[/QUOTE]

Jak fajnie, dług piesia trochę się zmniejszy :multi:

Posted

Szopen przedwczoraj rozciął sobie łapę i to tak paskudnie, że przeciął całkowicie ścięgno. Była 3 godzinna narkoza i szycie. Na szczęście dziś już opiera się na tej łapinie. No i serducho wytrzymało, choć doktor miał obawy.

Posted

[CENTER][FONT=Georgia][B][SIZE=3]Oki, wiec udalo sie zebrac wszytskie pieniazki z bazarku. [U]
Na konto Szopka poszlo 400 zł[/U] - uzbieralo sie mniej, ale ranias doplacila do rownej kwoty:loveu:

Wiec Szopek na Nowy Rok dostaje od Nas / Was 400 nowych złotych. I zeby w przyszlym roku juz nie trzeba bylo na niego zbierac, bo gadzina juz do domu powinna isc..

dziekuje wszystki bardzo serdecznie.
[/SIZE][/B][/FONT][/CENTER]

Posted

Kochani, nowy bazarek m.in na Szopka - zapraszam do hopania i kupowania! Tym razem dochód będzie mniejszy bo bazar jest jeszcze na Samborka i Stiviego ale zawsze odrobinkę pomniejszy dług...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199394-Bazarek-dla-mam-przyszłych-i-obecnych-na-Samborka-Chopina-i-Stiviego-do-20.01[/url]

Posted

Jeszcze jeden bazarek dla m.in. Chopina
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199539-Bazarek-dla-Chopina-Stiviego-i-Sambora-m.in.książki-do-18.01[/url]

Zapraszam do podbijania i kupowania

Posted

Nie goi się ładnie....:( ścięgno puściło i w piatek znowu Szopek był u weta.... cos nie ma szczęścia to psisko, Asia jak wejdzie to może napisze jak Szopek teraz się czuje. Jedyny plus takiej sytuacji to , że mieszka w domu....

Posted

[quote name='kaskadaffik']Nie goi się ładnie....:( ścięgno puściło i w piatek znowu Szopek był u weta.... cos nie ma szczęścia to psisko, Asia jak wejdzie to może napisze jak Szopek teraz się czuje. Jedyny plus takiej sytuacji to , że mieszka w domu....[/QUOTE]

A tak sobie po cichutku myślałam, że wszystko się powoli układa.Trochę pieniędzy się z bazarków uzbierało to i dług się zmniejszy.A może piesio domek znajdzie...Niestety, jakoś tak nieszczęścia lubią chodzić parami.Trzymam kciuki za piesia, niech zdrowieje, bo teraz to najważniejsze