ranias Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 jcmkj napisał(a):Dzisiaj jest już lepiej.Jadł,biegał,i ponownie powrócił mu charakterek.Mocna sztuka!Wiejskie powietrze służy Szopenkowi.Co wieś to wieś! Bardzo dziękujemy za wieści o piesiu :lol: Quote
jcmkj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wczoraj Szopuś był lichutki,i obolały.Myślę,że to chyba wiosenne przesilenie.Złapał jelitówkę,bardzo bolała go łapa.Ale dzisiaj już jest dużo lepiej.Był u Szopka weterynarz,zbadał,dał szpilę,nawet dwie.Sopek już je,ale jest jeszcze trochę niemrawy,smutnawy.Ciągle za mną chodzi i tuli się jak tylko się da.Strasznie jest spragniony czyjejś bliskości,czułości,więc staram się temu jakoś sprostać.Będzie dobrze Quote
Pliszka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 jcmkj napisał(a):Wczoraj Szopuś był lichutki,i obolały.Myślę,że to chyba wiosenne przesilenie.Złapał jelitówkę,bardzo bolała go łapa.Ale dzisiaj już jest dużo lepiej.Był u Szopka weterynarz,zbadał,dał szpilę,nawet dwie.Sopek już je,ale jest jeszcze trochę niemrawy,smutnawy.Ciągle za mną chodzi i tuli się jak tylko się da.Strasznie jest spragniony czyjejś bliskości,czułości,więc staram się temu jakoś sprostać.Będzie dobrze Szopku miły, też bym Cię chętnie przytuliła. Trzymaj się piesiu! Quote
ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 jcmkj napisał(a):Wczoraj Szopuś był lichutki,i obolały.Myślę,że to chyba wiosenne przesilenie.Złapał jelitówkę,bardzo bolała go łapa.Ale dzisiaj już jest dużo lepiej.Był u Szopka weterynarz,zbadał,dał szpilę,nawet dwie.Sopek już je,ale jest jeszcze trochę niemrawy,smutnawy.Ciągle za mną chodzi i tuli się jak tylko się da.Strasznie jest spragniony czyjejś bliskości,czułości,więc staram się temu jakoś sprostać.Będzie dobrze Bo musi być Quote
ranias Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Pliszka']Był jakiś odzew z ogłoszeń? Trzymam kciuki![/QUOTE] Chyba nic. Nikt nie pisze....:shake: Quote
Pliszka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 wierzę, że się wreszcie doczekamy... anjważniejsze, że psiak bezpieczny i pod dobrą opieką. pomyślę nad jakimś bazarkiem w weekend... Quote
ranias Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Pliszka']dzień dobry![/QUOTE] dobry wieczór Szopusiu :lol: Quote
holly101 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Może niedługo - jak dzieć pozwoli - uda mi się zrobić bazarek dla Szopcia co by nieco podratować jego finansiory ;) Quote
Pliszka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='holly101']Może niedługo - jak dzieć pozwoli - uda mi się zrobić bazarek dla Szopcia co by nieco podratować jego finansiory ;)[/QUOTE] czekamy :) Quote
ranias Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Szopusiu kochany, dobry wieczór.Pytał ktoś o naszego piesia? Quote
ranias Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 I ja witam cię piesiu i życzę, żeby domek się do ciebie odezwał :lol: Quote
Pliszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ale dziś piękna wiosna :) Co słychać w hoteliku? Jak zdrówko Szopka? Czekamy na jakieś wiosenne fotki :) Quote
Zuzka2 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Zdjęcia są na wagę złota-im więcej tym lepiej;-) Quote
Recommended Posts