kameralna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jest rok Chopinowski ;). Szanse są spore :) Poza tym widać, że ten piesek to chodząca łagodność. Przytulcie go ode mnie cioteczki :buzi: Quote
ranias Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Chopinku, piesku kochany spokojnej nocki ci życzę Quote
kaskadaffik Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie na szcęście nie musiał, udało sie i wąły wytrzymały, jutro więcej napisze jka Chłopoczek :) Quote
ranias Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Panie Chopinie, co tam słychać w eleganckim świecie? Quote
kaskadaffik Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Noi wszystko dobrze, wreszcie ciepło się zrobiło, więc napewno Szopen będzie znowu kąpany w tych szamponach wspomagających leczenie, może skóra się poprawi, nie jest tragicznie, ale nie jest też pięknie ... Napewno bidoka swędzi, ale dzielnie znosi wszystko :) Biega, skaka, jest bardzo wesoły, taki przytulak :) Quote
ewab Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='ranias']Panie Chopinie, co tam słychać w eleganckim świecie?[/QUOTE] Chłopak się wzbogacił o kasę od: ranias 25 zł (04.VI) kameralna 5 zł (07.VI) Dziękujemy:loveu: Quote
kaskadaffik Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wczoraj kąpałam maluszka, Asia kupiła taki płyn (oczywiście standardowo nazwy nie pamiętam ;) ) do skóry ze zmianami, zobaczymy za jakiś czas jak będzie, ale mnie się wydaje że Szopen się mniej drapie niż kiedyś, a wogóle to On jest bardzo grzeczny, taki bezproblemowy, przytulak ale nie nachalnie. Dziewczyny czy Mozart też jest od Was? Quote
ewab Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tak Kasiu Mozart też nasz chłopak. Macie piątkę naszego towarzystwa Elzę, Koni, Usię i dwóch chłopaków. Tak im dobrze u Was, że się nie chcą ruszyć. Jeśli Szopen teraz się mniej drapie niż poprzednio to musi być bardzo dobrze. U mnie teraz krąży mnóstwo komarów i wszystkie psy drapią się na potęgę. Quote
ranias Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Chopinku, dzień dobry w kolejny upalny poranek :-) Quote
Pliszka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='kaskadaffik']Wczoraj kąpałam maluszka, Asia kupiła taki płyn (oczywiście standardowo nazwy nie pamiętam ;) ) do skóry ze zmianami, zobaczymy za jakiś czas jak będzie, ale mnie się wydaje że Szopen się mniej drapie niż kiedyś, a wogóle to On jest bardzo grzeczny, taki bezproblemowy, przytulak ale nie nachalnie. Dziewczyny czy Mozart też jest od Was?[/QUOTE] Kasiu, a jak z chodzeniem na smyczy? Umie? Quote
kaskadaffik Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Pliszka']Kasiu, a jak z chodzeniem na smyczy? Umie?[/QUOTE] Jutro zobaczymy :) Quote
ranias Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Chopinku, już słonko mocno grzeje i komary atakują- trzymaj się dzielnie :-) Quote
kaskadaffik Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Proszę :) [url]http://www.youtube.com/watch?v=1ZUB373Mir8[/url] No biedny jest malutki, tak Go pogryzły, że aż rany ma na głowie :( Spryskałam Go na komary, może już nie będą tak gryzły ... Quote
kaskadaffik Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [url]http://www.youtube.com/watch?v=FcxltOTZh_4[/url] Quote
ranias Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='kaskadaffik'][url]http://www.youtube.com/watch?v=FcxltOTZh_4[/url][/QUOTE] Toż to amant całą gębą ;-) Quote
holly101 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Czy Chopinkowi przydałby się bazarek? Pytam, bo na paru wątkach ludzie są zainteresowani tylko stałymi deklaracjami... Quote
ewab Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='holly101']Czy Chopinkowi przydałby się bazarek? Pytam, bo na paru wątkach ludzie są zainteresowani tylko stałymi deklaracjami...[/QUOTE] Szopenowi przydałby się każdy grosz. Oprócz hotelikowania, Szopenowi potrzebna jest także antyalergiczna karma, kąpiele. Deklaracji tyle co kot napłakał:(. Quote
Pliszka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Każdy bazarek dla Chopinka na wagę złota!!!!! Ja też poprzeglądam szafy. Quote
Recommended Posts