Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

Posted

Pana Marka z przyjemnością zabierzemy z Chopinem. Nasza TEMIDA mu taką reklamę zrobiła, że byłby mile widziany na wetowskim urlopie. A jest tam się gdzie zahotelować wśród róż i sadów w pięknych domeczkach.W Mielcu bywa sporo naszych cioteczek, czasem na dłużej więc jest komu się opiekować pupilami.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pilne .

cioteczki czy jesteście w stanie podrzucić Chopina na jutro rano do Gliwic?? mam transport darmowy z Gliwic do BRZYSCIA W LUKSUSKU. warunkiem jest osoba towarzyszaca. pojadę jak się dacie radę zorganizować.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']pilne .

cioteczki czy jesteście w stanie podrzucić Chopina na jutro rano do Gliwic?? mam transport darmowy z Gliwic do BRZYSCIA W LUKSUSKU. warunkiem jest osoba towarzyszaca. pojadę jak się dacie radę zorganizować.[/QUOTE]

Pani Tereso..raczej niekt od nas nie da rady...poza tym trasa Kielce - Radomsko - Gliwice - Kielce to ponad 400 km...wiec to bez sensu raczej...:( więc to podobna ilość km jak Kielce - Radomsko - Brzyście - Kielce...

Posted

Zapraszam Was na bazarki pod moim dowodzeniem;) Na Kielce.

Jeden normalny z rzeczami
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183296-ZnA-w-rA-A-noA-ci-na-Kielce-Kocia-kuweta-obroA-e-przybory-kosmetyczne-Do-20-04-10[/URL]

A drugi w formie zabawy w puzzelki. Odkrywamy obrazek i tym samym budujemy kojec dla Barego;) I innych przyszlosciowycj bid;)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183361-Nietypowo-bo-kojcowo-Budujemy-Baremu-kojec-bo-niegrzeczny-Puzzelki-do-16-04[/URL]

Posted

Ja miałam za mało czasu bo myślałam o transporcie okazyjnym z RADOMSKA na ŚLĄSK lub do Krakowa, i zabralibyśmy
( pojechałabym osobiście dopilnować) darmowym transportem do BRZYSCIA, dowiedziałam sie o tej okazji dopiero dzisiaj, bo byłam w OBORNIKACH.na takich trasach (do wyboru )łatwo o okazje bezplatne.No cóz szukamy dalej albo chociaz dla was pomocy.

Posted

EwaB rozmawiałam dziś z Twoim TŻ i pojadę pomóc przy Chopinku :)
Chętnie też zobaczę tego zbója, może nawet spróbuję mu zrobić w miarę sensowne zdjęcia :)

Posted

Szopen jedzie do Brzyścia w środę razem z Enedą i moim TZ. W Radomsku będą ok. 10-11. Zróbcie porządne zdjęcia, to powymieniamy w ogłoszeniach.

Posted

O rany ciekawa jestem jak on sie zminil. Bo on chyba narazie nie kapany byl...O rany a jak sie go wykapiusia to pewnie gwiazdor bedzie;) [IMG]http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/tancza.gif[/IMG]

Posted

super, bardzo się cieszę bedzie mu tam dobrze i oszczędniej. może jednak ogłoszenie gazetowe zróbcie , w dzienniku zachodnimTo wróży większe powodzenie. macie namiary komórkowe na hotelik w razie zabłądzenia? podać?