Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anett']Przydałoby się koniecznie allegro cegiełkowe[/QUOTE]

no właśnie, koniecznie, skoro psiak jest pod opieką fundacji, to chyba nie byłoby problemu.. Ja niestety nie umiem zrobić takiego...

A to miejsce w dt u Tereski Borcz? Bo pisała, że ma dla Was miejsce, prawda? Tylko nie zrozumiałam do końca czy chodziło o sunię czy o Chopina? Jakiś psiak pojechał do Teresy, bo się troszkę pogubiłam?

Posted

Z moich obserwacji wynika ze pani Teresa chciala Mozarta wziac i jako pierwsza zaproponowala dla niego DT. ALe Mozatr zostal w Kielcach, to moze bylo by miejsce dla Chopina?

Posted

Ja rozmawiałam z Pania Teresą, niestety na razie nie może nic przyjąć, bo ma juz sporo psiaków i jeszcze jakis nowy biedak ma przybyc.

Jeżeli chodzi o duże koszty w hotelu, to już kilka razy wyjaśniane było,że ewab była zmuszona do wybrania tego hotelu, ze względu na opiekę wet na miejscu, , jaki z tego powodu ,że nikt inny by nie przyjął psa z podejrzeniem grzybicy, a badanie mykologiczne trwa 2 tyg, niestety.

Sądzę,że jak wyjasni , co to za schorzenie skóry i nie będzie to nic zaraźliwego, to bedzie można szukać tańszego miejsca.

Posted

[quote name='Emigrantka']Chopin trzymaj sie chlopak..

Dzisiaj za TM odeszla nasza kochana ON-eczka Lady :([/QUOTE]

Emigrantka współczuje Wam :(
Co do hoteliku - była to jedyna alternatywa dla pobytu w szpitaliku (35 zł/doba). Z resztą tam też psy nie mogą przebywać zbyt długo, bo zwyczajnie brakuje miejsc.

Posted

I razem z Lady, w innym miejscu ale w ten sam dzien troszke wczesniej - Debek, stary slepy ON-eczek :(

Nawet nie dalysmy rady go ze schronu wyciagnac...

Chopin, trzymaj sie nam chlopak...wydobrzej szybciutko

Posted

[quote name='Emigrantka']I razem z Lady, w innym miejscu ale w ten sam dzien troszke wczesniej - Debek, stary slepy ON-eczek :(

Nawet nie dalysmy rady go ze schronu wyciagnac...

Chopin, trzymaj sie nam chlopak...wydobrzej szybciutko[/QUOTE]

Emigrantka - współczuję:-(

Chopin...czy ciebie ktoś pokocha??????????