andzia69 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Allegro Chopin ma robione...zwykłe ale z prośbą o ewentualną pomoc finansową...ale jakos odzew marny...:-( Quote
Pliszka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='anett']Przydałoby się koniecznie allegro cegiełkowe[/QUOTE] no właśnie, koniecznie, skoro psiak jest pod opieką fundacji, to chyba nie byłoby problemu.. Ja niestety nie umiem zrobić takiego... A to miejsce w dt u Tereski Borcz? Bo pisała, że ma dla Was miejsce, prawda? Tylko nie zrozumiałam do końca czy chodziło o sunię czy o Chopina? Jakiś psiak pojechał do Teresy, bo się troszkę pogubiłam? Quote
andzia69 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ja już nic nie wiem czy to dla niego miała dt czy dla innego naszego bidoka...pani Teresa się nie odzywa.... Quote
divia_gg Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Z moich obserwacji wynika ze pani Teresa chciala Mozarta wziac i jako pierwsza zaproponowala dla niego DT. ALe Mozatr zostal w Kielcach, to moze bylo by miejsce dla Chopina? Quote
Pliszka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dziewczyny skontaktujcie się może z Panią Teresą... Wiem, że ma doświadczenie z taki psimi nieszczęściami jak Chopin... Quote
erka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ja rozmawiałam z Pania Teresą, niestety na razie nie może nic przyjąć, bo ma juz sporo psiaków i jeszcze jakis nowy biedak ma przybyc. Jeżeli chodzi o duże koszty w hotelu, to już kilka razy wyjaśniane było,że ewab była zmuszona do wybrania tego hotelu, ze względu na opiekę wet na miejscu, , jaki z tego powodu ,że nikt inny by nie przyjął psa z podejrzeniem grzybicy, a badanie mykologiczne trwa 2 tyg, niestety. Sądzę,że jak wyjasni , co to za schorzenie skóry i nie będzie to nic zaraźliwego, to bedzie można szukać tańszego miejsca. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Mam nadzieję że bazarek coś ruszy . Quote
Pliszka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Do góry piesku!!!! Spływają pieniążki z mojego bazarku. W przyszłym tygodniu zasilę konto Chopina :) Quote
Pliszka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Czekamy na nowinki i jakieś fotki! Mam nadzieję, że psiak nabiera sił. Szykuję kolejny bazarek :) Quote
Temida Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Chopin czuje się bardzo dobrze. Czekamy na wyniki badań. Fotki porobię za parę dni, ale byłam dzisiaj u Chopinka. :) Quote
Pliszka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Nowy bazarek gotowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/178983-Bazarek-dla-Chopina-Zapraszam-do-10-lutego[/url] Zapraszam! Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Chopin trzymaj sie chlopak.. Dzisiaj za TM odeszla nasza kochana ON-eczka Lady :( Quote
ewab Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Emigrantka']Chopin trzymaj sie chlopak.. Dzisiaj za TM odeszla nasza kochana ON-eczka Lady :([/QUOTE] Emigrantka współczuje Wam :( Co do hoteliku - była to jedyna alternatywa dla pobytu w szpitaliku (35 zł/doba). Z resztą tam też psy nie mogą przebywać zbyt długo, bo zwyczajnie brakuje miejsc. Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 I razem z Lady, w innym miejscu ale w ten sam dzien troszke wczesniej - Debek, stary slepy ON-eczek :( Nawet nie dalysmy rady go ze schronu wyciagnac... ************* Chopin, trzymaj sie nam chlopak...wydobrzej szybciutko Quote
andzia69 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Emigrantka']I razem z Lady, w innym miejscu ale w ten sam dzien troszke wczesniej - Debek, stary slepy ON-eczek :( Nawet nie dalysmy rady go ze schronu wyciagnac... ************* Chopin, trzymaj sie nam chlopak...wydobrzej szybciutko[/QUOTE] Emigrantka - współczuję:-( Chopin...czy ciebie ktoś pokocha?????????? Quote
ewab Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dlaczego miałby go ktoś nie pokochać? To będzie piękne psisko. Tylko, żeby mu kaski wystarczyło:( Quote
Emigrantka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Mojej marnej dychy na 1 tronie nie widze, nie doszlo? Chopin, jak sie czujesz psisko nasze? Quote
Pliszka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Emigrantko, teraz dopiero doczytałam, współczuję! :( Quote
jola_li Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Na razie, niestety, pomóc nie mogę, choć bardzo bym chciała :-(... Quote
Pliszka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czekamy na jakieś nowe fotki naszego przystojniaka :) Quote
Temida Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Wiem, jutro albo w czwartek to już musowo. :) Quote
Recommended Posts