ewab Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Andzia dziękuję za podsumowanie. Eneda będzie na dogo dopiero późnym wieczorem, prosiłam, żeby wstawiła rozliczenie do I postu. W naszej okolicy hotelików jak na lekarstwo. Ceny takie same. Szopena nie każdy hotelik chce przyjać, ze względu na brak odpowiedzi, czy nie jest "grzybiarzem". Hotelik w Radomsku jest przy wecie i może przyjąć psiaka. Quote
Temida Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 To już musicie sami rozważyć. Ceny może nie najniższe, ale opieka świetna. Marek chodzi do psiaków, głaska, mogą sobie biegać po terenie, weterynarzem jest bardzo dobrym, sporo zwierzaków już uratował w stanie bardzo ciężkim. Decyzję musicie podjąć sami tak aby było Wam najdogodniej. Quote
erka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dopóki nie ma ostatecznych wyników badań mykologicznych nikt w tej chwili nie przyjmie psiaka w takim stanie skóry, więc nie ma innego wyjścia. A z lecznicy trzeba go zabierac na cito, bo i tak jego pobyt tam bardzo się przedłuzył. W dodatku opieka wet na miejscu, to duzy plus. Quote
Plicha Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 No na pewno będzie miał tam super opiekę. Pytałam bo ciężko będzie zebrać tyle deklaracji :( No ale musi być dobrze! Quote
Temida Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 To, że super to mogę potwierdzić. Marek ma na miejscu świetny sprzęt, nam zawsze robi badania, wymazy i inne. A co najważniejsze ma serce do zwierząt. Quote
Pliszka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Do góry piesku! Jeszcze raz zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/177894-Bazarek-ksiAE-A-kowy-dla-Chopina-Zapraszam-do-26-01 Quote
Pliszka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 I jeszcze jeden szybki bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/178096-Pyszne-herbatki-dla-Chopina-Zapraszam-do-27-01-KaA-dy-grosik-na-wagAE-zA-ota?p=13930376#post13930376 Zapraszam!!! Quote
ewab Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Pliszka trzymam kciuki za udane bazarki. Jutro Szopen jedzie do Radomska. Andzia69 mam nadzieję, że potwierdziłaś przyjazd. Przyślij mi sms-a z nr telefonu do hoteliku i adresem. Quote
andzia69 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='ewab']Pliszka trzymam kciuki za udane bazarki. Jutro Szopen jedzie do Radomska. Andzia69 mam nadzieję, że potwierdziłaś przyjazd. Przyślij mi sms-a z nr telefonu do hoteliku i adresem. no to jeszcze raz;) miejsce potwierdzone:) Radomsko lecznica-hotelik tel. 44/6823455 Quote
ewab Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dzięki. Wątki czytałam w niewłasciwej kolejności:eviltong: Quote
anett Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Kilka osób z n-k zadeklarowało wpłaty na Chopina; mam również prośbę o podanie nazwy banku Quote
Temida Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jakbyście potrzebowali jakiejś pomocy w trafieniu do celu to Was pokieruję. Mój nr 600 297 542, ale droga prosta. Quote
Kar0la Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Temida czy to ta lecznica w której był Czaruś? Quote
Emigrantka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 10 zl stala dla Chopina ode mnie od lutego - wiecej nie dam rady wycisnac :( Quote
Emigrantka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Prosze wrzuccie info ile potrzeba, co kto i jak zadeklarowal i co kto juz wplacil na 1 strone bo to ludzi mobilizuje a on taki biedny :( Quote
Temida Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Tak Karola, to ta sama lecznica, w której był Czaruś i Ronia i cała gromada :) Quote
Emigrantka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Chopin do gory lysiatko ty nasz esliczne :( Quote
ewab Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dziś Szopen opuścił lecznicę i pojechał do hoteliku. Na drogę dostał szampon do kąpieli (nie wiem czy da radę go teraz wykąpać) i całą listę leków do wykupienia. Otrzymaliśmy wpłaty od: arlett 30 zł:loveu: EwaD 30 zł:loveu: Quote
Emigrantka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Super wiadomosc.....Lysiatko nasze sliczne..... :) Gdzie pojechal? Link jakis? Bo sie ostatnio w watkach gubie... :( Quote
eneda Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Przepraszam, że deklarację dopiero teraz, ale niestety doba jest dla mnie coraz krótsza;/ Dzisiaj zawieźliśmy Szopena do hoteliku...Psiak jest niesamowicie ciekawski, wszędzie zagląda, każdego chcę wąchać, nie boi się, fajne z niego psisko:> i Niestety zapach w dalszym ciągu nie do zniesienia, mam nadzieję, że jednak uda się im psiaka wykąpać, zawiozłam specjalny szampon na tego typu problemy skórne. Lekarz mówił, że to bardzo ważne. Quote
Temida Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Rozmawiałam z Markiem, Chopin wszystkim zainteresowany. Mówi, że troszkę leczenia i dojdzie do siebie. Powiem Wam, że jeden z moich psów owczarek niemiecki, miał bardzo poważne problemy ze skórą i Marka terapia ładnie zadziałała. Jeżeli pozwolicie to zajrzę do niego jutro lub w piątek. Jak będziecie potrzebować jakiejś relacji fotograficznej to też służę. :) Quote
divia_gg Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Zastanawia mnie na jakiego piesa on "wyrosnie";) Niesamowite bedzie za jakis czas spojrzec na niego i powiedzec - nie do poznania. Bo w sumie teraz to raczej nie widac jakim on jest wlsaciwie psem. Mam przeczucie, ze bedzie bardzo ladny... Quote
Emigrantka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dogo sie krzaczy niesamowicie.... grrrrr Jest jakis link do miejsca gdzie psisko jest? Quote
andzia69 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Emigrantka napisał(a):Dogo sie krzaczy niesamowicie.... grrrrr Jest jakis link do miejsca gdzie psisko jest? ja nic nie wiem o linku do tego hoteliku - znam to miejsce z pobytu innych psiaków;) Temida napisał(a):Rozmawiałam z Markiem, Chopin wszystkim zainteresowany. Mówi, że troszkę leczenia i dojdzie do siebie. Powiem Wam, że jeden z moich psów owczarek niemiecki, miał bardzo poważne problemy ze skórą i Marka terapia ładnie zadziałała. Jeżeli pozwolicie to zajrzę do niego jutro lub w piątek. Jak będziecie potrzebować jakiejś relacji fotograficznej to też służę. :) Temida - bardzo cię proszę - zaglądaj tam jak najczęsciej i pisz:) i zdjęć jak najwięcej:) Quote
eneda Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Temida proszę o jak najwięcej zdjęć niuńka :) Quote
Recommended Posts