Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

Posted

Andzia dziękuję za podsumowanie. Eneda będzie na dogo dopiero późnym wieczorem, prosiłam, żeby wstawiła rozliczenie do I postu.
W naszej okolicy hotelików jak na lekarstwo. Ceny takie same. Szopena nie każdy hotelik chce przyjać, ze względu na brak odpowiedzi, czy nie jest "grzybiarzem". Hotelik w Radomsku jest przy wecie i może przyjąć psiaka.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To już musicie sami rozważyć. Ceny może nie najniższe, ale opieka świetna. Marek chodzi do psiaków, głaska, mogą sobie biegać po terenie, weterynarzem jest bardzo dobrym, sporo zwierzaków już uratował w stanie bardzo ciężkim.
Decyzję musicie podjąć sami tak aby było Wam najdogodniej.

Posted

Dopóki nie ma ostatecznych wyników badań mykologicznych nikt w tej chwili nie przyjmie psiaka w takim stanie skóry, więc nie ma innego wyjścia. A z lecznicy trzeba go zabierac na cito, bo i tak jego pobyt tam bardzo się przedłuzył.
W dodatku opieka wet na miejscu, to duzy plus.

Posted

Pliszka trzymam kciuki za udane bazarki.
Jutro Szopen jedzie do Radomska. Andzia69 mam nadzieję, że potwierdziłaś przyjazd. Przyślij mi sms-a z nr telefonu do hoteliku i adresem.

Posted

[quote name='ewab']Pliszka trzymam kciuki za udane bazarki.
Jutro Szopen jedzie do Radomska. Andzia69 mam nadzieję, że potwierdziłaś przyjazd. Przyślij mi sms-a z nr telefonu do hoteliku i adresem.

no to jeszcze raz;)

miejsce potwierdzone:) Radomsko lecznica-hotelik tel. 44/6823455

Posted

Dziś Szopen opuścił lecznicę i pojechał do hoteliku. Na drogę dostał szampon do kąpieli (nie wiem czy da radę go teraz wykąpać) i całą listę leków do wykupienia.

Otrzymaliśmy wpłaty od:
arlett 30 zł:loveu:
EwaD 30 zł:loveu:

Posted

Przepraszam, że deklarację dopiero teraz, ale niestety doba jest dla mnie coraz krótsza;/

Dzisiaj zawieźliśmy Szopena do hoteliku...Psiak jest niesamowicie ciekawski, wszędzie zagląda, każdego chcę wąchać, nie boi się, fajne z niego psisko:> i
Niestety zapach w dalszym ciągu nie do zniesienia, mam nadzieję, że jednak uda się im psiaka wykąpać, zawiozłam specjalny szampon na tego typu problemy skórne. Lekarz mówił, że to bardzo ważne.

Posted

Rozmawiałam z Markiem, Chopin wszystkim zainteresowany. Mówi, że troszkę leczenia i dojdzie do siebie. Powiem Wam, że jeden z moich psów owczarek niemiecki, miał bardzo poważne problemy ze skórą i Marka terapia ładnie zadziałała.
Jeżeli pozwolicie to zajrzę do niego jutro lub w piątek.
Jak będziecie potrzebować jakiejś relacji fotograficznej to też służę.
:)

Posted

Zastanawia mnie na jakiego piesa on "wyrosnie";) Niesamowite bedzie za jakis czas spojrzec na niego i powiedzec - nie do poznania. Bo w sumie teraz to raczej nie widac jakim on jest wlsaciwie psem. Mam przeczucie, ze bedzie bardzo ladny...

Posted

Emigrantka napisał(a):
Dogo sie krzaczy niesamowicie.... grrrrr

Jest jakis link do miejsca gdzie psisko jest?

ja nic nie wiem o linku do tego hoteliku - znam to miejsce z pobytu innych psiaków;)

Temida napisał(a):
Rozmawiałam z Markiem, Chopin wszystkim zainteresowany. Mówi, że troszkę leczenia i dojdzie do siebie. Powiem Wam, że jeden z moich psów owczarek niemiecki, miał bardzo poważne problemy ze skórą i Marka terapia ładnie zadziałała.
Jeżeli pozwolicie to zajrzę do niego jutro lub w piątek.
Jak będziecie potrzebować jakiejś relacji fotograficznej to też służę.
:)

Temida - bardzo cię proszę - zaglądaj tam jak najczęsciej i pisz:) i zdjęć jak najwięcej:)