KT Arts Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Śliczny Toruś :) No no wyprzedził Bartleja w pływaniu bo Bartis dopiero dzisiaj sie pomoczył ale pływac nie miał jak bo jeszcze głębiej zamarznięta woda była Liczymy niedługo na jakiś porzadny spacerek już z pływankiem. Może w maju jak już cieplej bd ? My też;) [quote name='deer_1987']Witamy sie w nowej dla nas galeri! Bedziemy odwiedzac i zapraszamy do nas ;) Witamy, witamy i zapraszamy częściej;);) Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Filmik obejrzany ;) Poszalały sobie maluszki :lol: Toro i na zdjęciach u na filmikach prezentuje się znakomicie :loveu: Quote
KT Arts Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Ania! napisał(a):Filmik obejrzany ;) Poszalały sobie maluszki :lol: Toro i na zdjęciach u na filmikach prezentuje się znakomicie :loveu: Dziękujemy;) Quote
KT Arts Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Dziękujemy Korciaczki;) __________________________________ Pokazywałam wam już jak Toro ciągnie sanki???;) Quote
KT Arts Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 No to patrzcie;) odkopałam fotki jeszcze zimowe:D:D A tak było po jeżdżeniu;) Mały fruwał za Toro wszędzie bo nie miał tyle siły zeby go utrzymać:D:D:D fotki nie są zbyt dobrej jakości, ale cóż.. Quote
Bartiśkowa_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 haha świetne to ostatnie i ten jego uśmiech Quote
DomixX Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Witamy witamy! My tu pierwszy raz ale na pewno nie ostatni;) Przyszłam zaprosić do wznowionej galerii i na zdjęcia pozdrawiam i mizianko dla psiaków;) Quote
KT Arts Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']haha świetne to ostatnie i ten jego uśmiech Na żywo to super wyglądało:D:D [quote name='Domixx m&m']Witamy witamy! My tu pierwszy raz ale na pewno nie ostatni;) Przyszłam zaprosić do wznowionej galerii i na zdjęcia pozdrawiam i mizianko dla psiaków;) Zapraszamy;) My za raz do was tez wpadniemy;) [quote name='deer_1987']Maly sie stara utrzymac psiaka :D Taa.. tylko coś mu nie szło;D [quote name='mimi_91']super siła pociągowa :lol: jest w stanie uciągnąć 100 kg.:D Quote
LadyK Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 http://img267.imageshack.us/img267/7550/dscf3672.jpg nie ma to jak niedźwiadek na smyczy :loveu: Quote
łamAga Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jejka jaki Toruś jest śliczniasty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Neruś zawsze jak gdzies na spacerze widzi Niufka to myśli ze to Qwendzia (mastif z mojej galeii ) :evil_lol: zreszta duzo ludzi myli Qwendzie z nowofunlandem :evil_lol: ale Twój psiak wymiata :loveu: uwielbiam takie ogromne psiaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Chciałam tylko cichutko wspomnieć, że to galeria dwóch psiaków 8) [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Ale ten brak równowagi można szybko naprawić :evil_lol: [/FONT] Quote
KT Arts Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='LadyK']http://img267.imageshack.us/img267/7550/dscf3672.jpg nie ma to jak niedźwiadek na smyczy :loveu: Oj tak:loveu: [quote name='dOgLoV']Jejka jaki Toruś jest śliczniasty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Neruś zawsze jak gdzies na spacerze widzi Niufka to myśli ze to Qwendzia (mastif z mojej galeii ) :evil_lol: zreszta duzo ludzi myli Qwendzie z nowofunlandem :evil_lol: ale Twój psiak wymiata :loveu: uwielbiam takie ogromne psiaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy:loveu: A Qwendi i Neron też są świetni:loveu: Miałam kiedyś owczarka który był strasznie podobny do Neronka:loveu: Jak znajde fotki to wam pokaże;) [quote name='Daga & Maks']no proszę niuf zaprzęgowy :D On taak, uwielbia to;) [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Chciałam tylko cichutko wspomnieć, że to galeria dwóch psiaków 8) [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Ale ten brak równowagi można szybko naprawić :evil_lol: [/FONT] Specjalnie dla ciebie dodam moje ulubione fotki Diablicy:loveu: Bo akurat tak się złożyło że ją dzisiaj wykapałam i mam fotki mokrego futrzaka-wariatki:) Quote
KT Arts Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Łapanie diablicy:loveu: Oddawaj,..!!!!! to jest MOJE.!!!!:D:D:D I wspomnienie wakacji jak jeszcze Torusia nie było u nas..;) Najpierw odkrecamy korek:lol: Quote
KT Arts Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Wczorajszy spacerek:loveu: I po spacerku:loveu: I dzisiejszy poranek:loveu: ( co prawda telefonem, ale jest słodkie:)) Quote
zuzolandia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 http://img515.imageshack.us/img515/7808/spiochmysz.jpg oooo moja Fruzia tez lubi sobie urządzac drzemki tyle ze bezposrednio na laptopie hihih http://img441.imageshack.us/img441/4723/img0078s.jpg wowow niufek wiatrem malowany ..;-) Tereny macie przecudne ...a powiedz mi czy na pustynie błedowską mozna z psem? czy sa jakies zakazy? pozdrawiam ;-) Quote
KT Arts Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='zuzolandia']http://img515.imageshack.us/img515/7808/spiochmysz.jpg oooo moja Fruzia tez lubi sobie urządzac drzemki tyle ze bezposrednio na laptopie hihih http://img441.imageshack.us/img441/4723/img0078s.jpg wowow niufek wiatrem malowany ..;-) Tereny macie przecudne ...a powiedz mi czy na pustynie błedowską mozna z psem? czy sa jakies zakazy? pozdrawiam ;-) jasne że można;) Tylko trzeba czasami uważać bo mozna się natknąć na rajd konny lub na quadziarzy lub krosowców;) szczerze mówiąc jeszcze tam Toro ani Krosia nie byli:) Czyzbyś zamierzała sie wybrać??;) Quote
zuzolandia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tak mieszkamy w sumie nie tak daleko a jeszcze tam nie bylismy ;-) ..czekam tylko na wiosenny szał rozkwitu zielska zeby po drodze zrobic swieze zielone foty ;-) Quote
KT Arts Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 No to w sumie juz niebawem;) Nad rzeką juz jest zielono;) Przynajmniej przy brzegu;) _______________________________ Fotki na poprzedniej stronie;) i na wczesniejszych tez są;) Quote
KT Arts Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Nie byłam dzisiaj w szkole.. Skuszona piękną pogodą wziełam futra na podwórko nie zapominając o aparacie;) kto się oczywiście pchał do fot?? No Krosia.. Toro spał, czasami zaciekawiony się przeszedł.. a Mała bawiła się w najlepsze;) Potem bedą fotki;) Quote
KT Arts Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Obiecane fotki;) Najpierw sprawdzamy co nowego na podwórku;) Pańcia dała piłeczkę.!:loveu: Moja piłka..! Odczep się..!;) Czemu zabrałaś?! Daj..;) Zabrałaś to rzucaj :loveu: Quote
Recommended Posts