Lulka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 czy ten portal bedzie jeszczke kiedys normalnie dzialal? :shake: Quote
Lulka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 nowe fotki Milusia (wł. superexpresu, wiec nie mogą trafic do innych gazet) Quote
hesia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A jak on sie bidulek czuje? I co z tym dziaduniem, o ktorym pisla Irkowa? Pomogl cos Super Express? Quote
Lulka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 leki dzialaja wiec jest lepiej, dziekuje Wam jeszcze raz za pomoc ten drugi piesek potłuczony bardzo, ciezko mu chodzic, zdjecia kiepskie bo nie chcialy go wywlekac na zewnatrz na sile teraz kiepsko bo zimo dodatkowo:( SE robil zdjecia i maja je oglosic, moze ktos zechce adoptowac Milo Quote
Deszczowyjka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Boże, jakie smutne biedactwo... Może zrobić mu bannerki? Quote
Lulka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 bardzo chetnie, dziekuje serdecznie moze ktos pomoze w oglaszaniu? psiak nadal leczony, ale moze juz mozna szukac mu domu... Quote
L/Olka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 do góry Biedaku, jak dobrze, że nadeszła pomoc Quote
Deszczowyjka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jeszcze się dziś Milo nie pokazał! Quote
Irkowa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 raz jeszcze prosimy o domki , TYMCZASY , cokolwiek to schronienie jest tylko tymczasowe , grozi im schron! Quote
mijakimi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 słuchajcie na owczarek.pl padł pomysł aby pieniądze z kalendarzy ( psy forumowiczów) został przelany na własnie psiaka. Proszę tam napisać co mu potrzeba. Ja trzymam kciuki za wyzdrowienie Quote
Lulka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 mijakimi napisał(a):słuchajcie na owczarek.pl padł pomysł aby pieniądze z kalendarzy ( psy forumowiczów) został przelany na własnie psiaka. Proszę tam napisać co mu potrzeba. Ja trzymam kciuki za wyzdrowienie wow byloby cudownie! Milo juz lepiej, ale nadal jest chory i leczony, do idealu jeszcze daleko. niestety choroby skory to sie ciagną i ciagną. wiec kazdy grosik sie przyda na leki, karmę. dzieki serdeczne!!!!!!!! Quote
Vlk Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 na razie zapisuję, postaram się tu zaglądać i podnosić póki co Quote
carolinascotties Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 mijakimi napisał(a):słuchajcie na owczarek.pl padł pomysł aby pieniądze z kalendarzy ( psy forumowiczów) został przelany na własnie psiaka. Proszę tam napisać co mu potrzeba. Ja trzymam kciuki za wyzdrowienie ale wspaniale!!!! Quote
Lulka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 wpisalam sie w jego watku ale tej propozycji nie widzialam... Quote
fibi:) Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 też zajrze bo Pomiechówek to moje niedalekie okolice.... biedna psina:placz: w nasielsku był podobny przypadek-Parszywek który trafił pod opiekę Kociego Świata Quote
carolinascotties Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 sluchajcie, a ten dziadeczek onkowaty - czy on bardzo cierpi...? wet go widzial? Quote
al-ka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Podałam do wpłaty na owczarku(pw) konto Lulki. Quote
Recommended Posts