Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marlenka']Soema Ty to zawsze znajdziesz jakieś psie nieszczescie . Niestety jest ich coraz więcej .
Marlenka nie widziałaś Skinyego
http://www.dogomania.pl/threads/176583-WygA-odzony-umAE-czony-szkielet-boksera Fundacja ma ostatnio 'szczęście' do takich...
Wczoraj z Krk schronu też wyciągnęliśmy dziadzia, no i sunie, którą ja mam.

Wstawię jej zdjęcia potem u Deniego.
http://www.dogomania.pl/threads/177917-DENIS-bokser-dla-aktywnych

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie mam dobrych wiadomości :-(
Guz nie jest niestety ropniem, chirurg wykonał punkcję, w punkcji krwisty, kleisty płyn, zmiane oprózniono z ropy i tkanek marwtych. Jest podejrzenie nowotworu w stanie rozpadu, obrzek ciastowaty tkanek miękkich.
Rokowania nie są dobre, nie ma mozliwości izolacji guza od mięśnia, trzebaby ciąc guza razem z łapą :-(

Posted

marlenka napisał(a):
Byleby to nie było nic nieuleczalnego :(

W jego wieku i stanie.... :( czekamy na wyniki badań, ale nie jest już tak optymistycznie, jak jeszcze niedawno było.

Posted

Homer przyjechal dzis z opiekunką z domu tymczasowego do lecznicy na kontrolę, chirurg obejrzal guza, z guza cały czas sie sączy po punkcji, dom tymczasowy musi płukać to miejsce kilka razy dziennie.
Staruszek był dzis ozywiony, a w swoja opiekunke wpatruje sie jak w obrazek, kładzie jej głowę na kolanie, domaga sie pieszczot, to nie jest ten sam pies, który przyjechał kilka dni temu, mimo tego guza i cierpienia stara sie cieszyć życiem