Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Te psiaki to normalnie moj wyrzut sumienia ........
ile razy jestem w schronisku tyle razy ich odwiedzam i robie zdjecia
i obiecuje ze bede szukac im domu ...tak tez było z Amorkami tyle ze Amorkom sie wreszcie udało a Boy i Boyka nadal siedza zamkniete w tej ciasnej klatce :-(

Jedno co mnie pociesza to to ,że nadal sa ciekawe swiata i ludzi ,
mysle ze bardzo szybko odnalazły by sie na " zewnątrz " tylko trzeba dac im szanse ...............
Schudły nieco juz nie sa tak tragicznie otyłe wygladaja całkiem dobrze a gdyby tak miały jeszcze mozliwosc pogonienia to w kilka miesiecy były by cudnymi psami

Posted

W takim ciasnym boksie żyja juz od lat :placz:

Boyka tylko wciska sie do kraty aby ja pogłaskać nawet nie szczeka tylko pcha sie calą sobia i tak błagalnie patrzy .........

Natomista Boy to " zadziora " udaje ze bardzo szczeka ale jak sie do niego mowi to patrzy spokojnie i nawet dał sie wygłaskac w nos .nie to ze zaraz potem wskoczył zas na bude i zaczał szczekac od nowa ;)

Posted

Boy cwaniak jak zesmy mu zginęły z oczu za zakretem umiał sobie poradzic .......po prostu skoczył na bude i juz nas ma :eviltong:

szkoda ze szukanie domu mu nie poszło tak łatwo :shake:

Posted

Boy jest cwany i sprytny, a Boyka taka spokojna i kochana :loveu:
Poniewaz ja jestem 'suczkowa', to bardziej mi sie kroi serce jak widze Boyke wciskajaca nos przez siatke :bigcry:

• 2 weeks later...