Ulka18 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Moze wyzelki doczekaja sie domów tak jak nasz Amorek :kciuki: Quote
ewatr Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 pamietamy Cioteczko pamietamy :lol: Prosty Przepis Świąteczny: Jak Dobrze Zarobić na Pomocy Bezdomnym Psom hm ? Quote
ewatr Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Te psiaki to normalnie moj wyrzut sumienia ........ ile razy jestem w schronisku tyle razy ich odwiedzam i robie zdjecia i obiecuje ze bede szukac im domu ...tak tez było z Amorkami tyle ze Amorkom sie wreszcie udało a Boy i Boyka nadal siedza zamkniete w tej ciasnej klatce :-( Jedno co mnie pociesza to to ,że nadal sa ciekawe swiata i ludzi , mysle ze bardzo szybko odnalazły by sie na " zewnątrz " tylko trzeba dac im szanse ............... Schudły nieco juz nie sa tak tragicznie otyłe wygladaja całkiem dobrze a gdyby tak miały jeszcze mozliwosc pogonienia to w kilka miesiecy były by cudnymi psami Quote
ewatr Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Zdjecia zza krat nie wygladaja dobrze :shake: ale innych nie da rady zrobic .... Quote
ewatr Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 W takim ciasnym boksie żyja juz od lat :placz: Boyka tylko wciska sie do kraty aby ja pogłaskać nawet nie szczeka tylko pcha sie calą sobia i tak błagalnie patrzy ......... Natomista Boy to " zadziora " udaje ze bardzo szczeka ale jak sie do niego mowi to patrzy spokojnie i nawet dał sie wygłaskac w nos .nie to ze zaraz potem wskoczył zas na bude i zaczał szczekac od nowa ;) Quote
Cambel&Megi Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jakie cuda.... A już tak długo w schronisku..Jak to możliwe?! :( Quote
t_kasiek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 czemu takie cuda tyle czasu czekaja ???? :( Quote
ewatr Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Justynna napisał(a):wstawiam je na wyzly.pl bidoczki... Super moze ktos wreszcie zauważy :oops: Quote
Cambel&Megi Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Boy i Boy-ka czekają już tak długo :placz: Quote
ewatr Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Boy cwaniak jak zesmy mu zginęły z oczu za zakretem umiał sobie poradzic .......po prostu skoczył na bude i juz nas ma :eviltong: szkoda ze szukanie domu mu nie poszło tak łatwo :shake: Quote
Ulka18 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Boy jest cwany i sprytny, a Boyka taka spokojna i kochana :loveu: Poniewaz ja jestem 'suczkowa', to bardziej mi sie kroi serce jak widze Boyke wciskajaca nos przez siatke :bigcry: Quote
Recommended Posts