Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A może je osobno dać ? Wiecie - one są oba nierasowe i duże - to z tego powodu osobno.

A osobno z kolei zyskują - Bo piękna i mądra wyżełkowata sunia będzie na pewno wiernym przyjacielem rodziny - tak zareklamowana może się spodobać. Jaka ona jest do Twojej córki - Ulka18 ? - może by sprawdzić ?

A Boyek osobno chyba by się spodobał takim podrośniętym dzieciom i chłopaczkom raczej ;) I też może wypróbować na córce Ulki18 - jak on do dzieci ?

Oczywiście te próby ostrożnie ;)

Psiaki są NAPRAWDĘ ŁADNE, zima idzie, trzeba szybko szukać i chyba zmienić taktykę ;) :lol:

Posted

ja tobym dała spokój Ulce :loveu: bo ona juz została pogryziona przez psiaka i na razie wystarczy :cool3:

a tak przy okazji jak ona sie czuje po tym niemiłym przeżyciu ?

Posted

No :oops: właśnie ja nie wiem - czytałam gdzieś, że w nogę to chyba przez ubranie (?) i że Mama dzielnej Córki nie musiała przerywać sesji, to chyba nic poważnego :oops:

Ale rzeczywiście Uli dać chyba spokój :oops:

Ja myślę, że jak piesio przytuli się do starszych - taki typ lgnący do ludzi - to zazwyczaj do wszystkich jest łagodny - bardzo rzadko są wtedy jakieś wyjątki. A do b. małych dzieci i tak nie można sprawdzić.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='*luthien*']Dla wyżłowatych nieszczęść:shake:

*luthien* :loveu: ale piekny :multi:

dziekuje w ich imieniu !!!

a ja jak zwykle z prosba żeby był osyłacz to wątku ..........prosze :lol:

Posted

Tanitka ja teraz nic fajnego chyba nie wymyślę :oops: - brak jakiś weny mam czy co :p - coś mi się plącze tylko o tych dwóch psiakach, tak jak napisałam przy tym aby je rozdzielić, że pienio jako towarzysz dla chłopaczków, a sunia jako przyjaciel i opiekun rodzinki. Ale powiem, że psów nie znam :oops: , widziałam je tylko z daleka - są ŚLICZNE :loveu: - zdjęcia tego jakoś nie oddają :eviltong: ;) - ale może lepiej do dzieci nie ryzykować ? - nie wiem gdzie one były - może miały być do pilnowania czegoś i okazały się strachliwe ? Ulka18 może je głaskała ? - może coś powie o nich ?

I o sklecenie tekscików by tu kogoś prosić :oops:

No i tak sobie jeszcze myślę, że na żywo jak je widziałam to razem one też wyglądały SUPER :loveu: One teraz są chyba trochę grubsze - muszą bo są na zewnątrz, a poza tym one były w ogóle niedożywione - ja je widziałam w każdym razie zaraz po przyjęciu i potem też w niedługim czasie drugi raz - z daleka coś jak dogi Arlekiny, tylko pyszczki delikatniejsze jak u chartów - wyglądały ślicznie i bajecznie :loveu:

Wyżełki w górę ! :multi:

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...