ewatr Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Renus znalazł dom to moze i one sie biedne doczekaja .......... oj ucze sie ja przez nich cierpliwości na stare lata :p Quote
Ulka18 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Wyzelki na allegro dzieki Tanitce, ale domku jak nie bylo tak nie ma...:shake: Quote
bonika Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 A może je osobno dać ? Wiecie - one są oba nierasowe i duże - to z tego powodu osobno. A osobno z kolei zyskują - Bo piękna i mądra wyżełkowata sunia będzie na pewno wiernym przyjacielem rodziny - tak zareklamowana może się spodobać. Jaka ona jest do Twojej córki - Ulka18 ? - może by sprawdzić ? A Boyek osobno chyba by się spodobał takim podrośniętym dzieciom i chłopaczkom raczej ;) I też może wypróbować na córce Ulki18 - jak on do dzieci ? Oczywiście te próby ostrożnie ;) Psiaki są NAPRAWDĘ ŁADNE, zima idzie, trzeba szybko szukać i chyba zmienić taktykę ;) :lol: Quote
ewatr Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ja tobym dała spokój Ulce :loveu: bo ona juz została pogryziona przez psiaka i na razie wystarczy :cool3: a tak przy okazji jak ona sie czuje po tym niemiłym przeżyciu ? Quote
bonika Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 No :oops: właśnie ja nie wiem - czytałam gdzieś, że w nogę to chyba przez ubranie (?) i że Mama dzielnej Córki nie musiała przerywać sesji, to chyba nic poważnego :oops: Ale rzeczywiście Uli dać chyba spokój :oops: Ja myślę, że jak piesio przytuli się do starszych - taki typ lgnący do ludzi - to zazwyczaj do wszystkich jest łagodny - bardzo rzadko są wtedy jakieś wyjątki. A do b. małych dzieci i tak nie można sprawdzić. Quote
ewatr Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='*luthien*']Dla wyżłowatych nieszczęść:shake: *luthien* :loveu: ale piekny :multi: dziekuje w ich imieniu !!! a ja jak zwykle z prosba żeby był osyłacz to wątku ..........prosze :lol: Quote
Ulka18 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Luthien, cudny banerek :iloveyou: szkoda ze mam juz z Gromami (tez 2 jak wyzelki). Moze za jakis czas zmienie na wyzelkowy. Quote
Mi. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Ulka18']Luthien, cudny banerek :iloveyou: dziękuje:oops: :oops: :oops: Quote
tanitka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A osobno z kolei zyskują myślicie, że dać je osobno na allegro?? dobrze, w takim razie proszę o przygotowanie ładnych ogłoszeń o każdym z osobna.:lol: Quote
tanitka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 bonika, prosze podaj treść ogłoszenia na allegro osobno dla każdego z pary i juz wystawiam:lol: Quote
tanitka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 no piękne towarzystwo tych stepujących pingwinków.:lol: czekam na teksty ogłoszeń na allegro! Quote
bonika Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 A Dziewczyny jak z budką dla tych psiaków ? :oops: Bo one raczej krótkowłose :oops: Do góry PIĘKNOTKI !!! Quote
tanitka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 bonika dawaj super teksty do ogłoszeń na allegro!!:mad: ;) Quote
bonika Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Tanitka ja teraz nic fajnego chyba nie wymyślę :oops: - brak jakiś weny mam czy co :p - coś mi się plącze tylko o tych dwóch psiakach, tak jak napisałam przy tym aby je rozdzielić, że pienio jako towarzysz dla chłopaczków, a sunia jako przyjaciel i opiekun rodzinki. Ale powiem, że psów nie znam :oops: , widziałam je tylko z daleka - są ŚLICZNE :loveu: - zdjęcia tego jakoś nie oddają :eviltong: ;) - ale może lepiej do dzieci nie ryzykować ? - nie wiem gdzie one były - może miały być do pilnowania czegoś i okazały się strachliwe ? Ulka18 może je głaskała ? - może coś powie o nich ? I o sklecenie tekscików by tu kogoś prosić :oops: No i tak sobie jeszcze myślę, że na żywo jak je widziałam to razem one też wyglądały SUPER :loveu: One teraz są chyba trochę grubsze - muszą bo są na zewnątrz, a poza tym one były w ogóle niedożywione - ja je widziałam w każdym razie zaraz po przyjęciu i potem też w niedługim czasie drugi raz - z daleka coś jak dogi Arlekiny, tylko pyszczki delikatniejsze jak u chartów - wyglądały ślicznie i bajecznie :loveu: Wyżełki w górę ! :multi: Quote
Ulka18 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dobre lapiace za serce teksty i allegro, to jest potrzebne do znalezienia domkow. Tanitka wystawia, ale moze warto by zmienic teksty. Quote
ewatr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ładne jestesmy nie ?????? Boy: Boyka : __________________ czy one nadal mają allegro ?:oops: Quote
Ulka18 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Boy i Boyka dzisiaj :p Moze bys Tanitko wystawila psiaczki ponownie :modla: Boniko, nie martw sie, psiaki maja cieple budy, zobacz na zdjecia Quote
ewatr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ulka18 napisał(a):Boy i Boyka dzisiaj :p Moze bys Tanitko wystawila psiaczki ponownie :modla: usmiechamy sie w ich imieniu do Ciebie :loveu: Quote
bonika Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 PIĘKNE WYŻEŁKOWATE - B A R D Z O - PROSZĄ O DOM !!! :-( Quote
Recommended Posts