Jump to content
Dogomania

LEN - nasze zdesperowane Brzydkie Kaczatko W NOWYM DOMU :):):):):)

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno mnie u Lena nie było, ale przeglądnęłam zaległe posty, a teraz oglądam zdjęcia Lena i wyjść z podziwu nie mogę, jak pięknie chłopak wygląda :) I do Lenki jeszcze bardziej podoby :)

Jeśli chodzi o pieniążki dla Lena - na moje konto od ostatniego razu (gdy podawałam wpłaty) nic nie dotarło, ale przypuszczam, że niedługo pojawią się pieniążki od Anuli. Ktoś na wątku prosił o numer konta - o ile dobrze pamiętam, podawałam Ci Madallena moje dane do wpłat. Przy czym czytam, że teraz fundacja zbiera na Lena - więc właściwie jak to ma być? Jak napisałam, że przelałam pieniążki zuluguli, to wspominałaś Madallena, że to przez fundację musi iść... Zresztą nie wiem jak to ma być, więc napisz proszę. Jeśli dotrą na moje konto pieniądze na Lena, to mam je odrazu zuluguli przesłać, czy jak? A jeśli chodzi o pieniążki po Lence - wszystko jest rozpisane w pierwszym poście jej wątku i tam możesz zawsze sprawdzić. Przy czym pisałam Ci, że myślałam także o przeznaczeniu choć części tego na poszukiwania Anioła... ale nie odpisałaś.

A wracając do Lena - chłopak teraz tylko ogłoszeń potrzebuje i jestem pewna, że z taką urodą będzie cieszył sie ogromnym zainteresowaniem :)