__Lara Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cudowne wieści :) ciągle zaglądam do Lena, a tu takie wiadomości :D Quote
Cetkowana Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ja tez zaglądam, i czekam na obiecane zdjęcia :mad: :eviltong: Quote
Madallena Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Piekny :) w czerwonym mu do siersci :) I jaka reklama smietany z Piatnicy! Czy ktores z Was tam pracuje? :):):) Trzeba Lenowi OGLOSZENIA ZACZAC ROBIC! Czy ktos pomoze? Quote
Talcott Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ojej!!! Nie ten sam!!! To wreszcie wiadomo co to było - jakie było tło tego łysienia??? Quote
zulugula Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Talcott, nie wiem do końca. Na 99% właśnie alergia. Quote
Talcott Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No cudny jest! Porostu! A kiedy te jajki? Quote
zulugula Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Talcott']No cudny jest! Porostu! A kiedy te jajki?[/QUOTE] 15/02 - nie "wytniemy" mu takiego numeru przed walentynkami ;) Quote
Talcott Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Marna to dla Niego pociecha!:diabloti: A RTG w porządku? Quote
zulugula Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 UWAGA GRANICA!!! ...ach te progi ;) Z wielkim trudem: się udało! Quote
zulugula Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Tak wygląda uśmiechniety, zadowolony z siebie Len: Garderoba Lena. Sama nie wiem, w którym ubranku mu lepiej. Dzięki cioteczki :** Quote
zulugula Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Tak wygląda uśmiechniety, zadowolony z siebie Len: Garderoba Lena. Sama nie wiem, w którym ubranku mu lepiej. Dzięki cioteczki :** Quote
zulugula Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Do cudu mu jeszcze troszke brakuję ;) ale jak dla mnie jest ładniejszy, gdy odrośnie (LEN): Quote
Madallena Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 oj, jak odrosnie to bedzie MEGA cudak :) najpiekniejsza metamorfoza na DOGOMANII :) Chyba w tych granatach mu lepiej :) CZY KTOS MOZE ZROBIC OGLOSZENIA? Len bedzie wdzieczny :) Quote
Ellig Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pieknis, zupelnie inaczej wyglada, arystokrata:) Czy mozecie mi doradzic gdzie mozna zamowic taki kubraczek jak ma Len? potrzebny jest dla tego staruszka.... http://www.dogomania.pl/threads/178530-Rudolf-w-DT-nerki-i-wAE-troba-w-zA-ym-stanie-potrzebne-WSPARCIE-na-leczenie-i-karmAE?p=14000987#post14000987 Quote
Madallena Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Kubraczek to prezent :) od dziewczyn. Ktos gdzies szyje kubraczki z kurtek i polarow...cholera, nie pamietam watku. MA go ktos? Quote
MyrkurDagur Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dawno mnie u Lena nie było, ale przeglądnęłam zaległe posty, a teraz oglądam zdjęcia Lena i wyjść z podziwu nie mogę, jak pięknie chłopak wygląda :) I do Lenki jeszcze bardziej podoby :) Jeśli chodzi o pieniążki dla Lena - na moje konto od ostatniego razu (gdy podawałam wpłaty) nic nie dotarło, ale przypuszczam, że niedługo pojawią się pieniążki od Anuli. Ktoś na wątku prosił o numer konta - o ile dobrze pamiętam, podawałam Ci Madallena moje dane do wpłat. Przy czym czytam, że teraz fundacja zbiera na Lena - więc właściwie jak to ma być? Jak napisałam, że przelałam pieniążki zuluguli, to wspominałaś Madallena, że to przez fundację musi iść... Zresztą nie wiem jak to ma być, więc napisz proszę. Jeśli dotrą na moje konto pieniądze na Lena, to mam je odrazu zuluguli przesłać, czy jak? A jeśli chodzi o pieniążki po Lence - wszystko jest rozpisane w pierwszym poście jej wątku i tam możesz zawsze sprawdzić. Przy czym pisałam Ci, że myślałam także o przeznaczeniu choć części tego na poszukiwania Anioła... ale nie odpisałaś. A wracając do Lena - chłopak teraz tylko ogłoszeń potrzebuje i jestem pewna, że z taką urodą będzie cieszył sie ogromnym zainteresowaniem :) Quote
Recommended Posts