kajkoowa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Romka napisał(a):Dobrze,ze ktoś był a co do Mamby Kaju,ja sama jestem zakochana...cudna psina...Mamę widziałam na zdjęciu z Arktikiem,fajną masz mamę...w niedzielne przedpołudnie nie wszystkie mamy chcą jechać do schroniska... :oops: Mama ma czas, a poza tym chciałaby uszczęśliwić wszystkie psiaki spacerem, jakim smakołykiem :) Bardzo się cieszę, że traktuje schronisko tak poważnie. Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Kaja10014 napisał(a)::oops: Mama ma czas, a poza tym chciałaby uszczęśliwić wszystkie psiaki spacerem, jakim smakołykiem :) Bardzo się cieszę, że traktuje schronisko tak poważnie. Nawet nie wiesz jak my się cieszymy...:lol::lol::lol: Quote
kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Melka, jesteś bardzo sympatyczną, prztulaśną sunią, możesz mi wytłumaczyć, co ty tu jeszcze robisz? Quote
Romka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Melka spadła na 5 stronę,ale ktoś obserwuje ja na allegro...może będzie miała szczęście... Quote
argusiowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ta osoba ja obserwuje od kilku sesji, tzn domyślam się ze to ta sama osoba :) miejmy nadzieję że się zdecyduje :D Quote
kajkoowa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 argusiowa napisał(a):ta osoba ja obserwuje od kilku sesji, tzn domyślam się ze to ta sama osoba :) miejmy nadzieję że się zdecyduje :D Trzymam mocno kciuki! Quote
Romka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Jak szkoda,ze ta osoba nie zdecydowała się...Mela i Fiona będą pilnować składu budowlanego...nie o takim domku myślałam dla Melci...teren ma 2 ha,jest buda ale nie będzie ludzi a pracownicy pewnie nie będą mieli czasu dopieszczać suczek towarzysko...a Mela,zwłaszcza Mela potrzebuje kontaktu z człowiekiem... Quote
Paula03 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ech... Szkoda, nawet nie warto się cieszyć.. Koniecznie trzeba na jakąś wizytę czy coś, żeby nie miały bardzo źle... Quote
mamanabank Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Romka już dzisiaj była... (i płacze do tej pory...) Quote
Romka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Aż tak Paula,boks na szerokość drzwi wejściowych,jedna buda(mała),za mała nawet na Fionkę...psiaki poznały mnie a Mela,miałam wrażenie wdychała z lubością moją obecność...tuliła się do krat i lizała moje ręce...Fionka mniej ale chciała być głaskana...zwróciłam panu uwagę na warunki umowy...jutro ma być podwójna nowa buda...obiecał poszerzyć boks...sprawdzę to jutro...zobaczę też co jedzą...jeśli znajdziemy dla nich nowy dom zabieram je z tego miejsca...nadal ogłaszamy Melę,zasługuje na lepsze życie... Quote
sylwiaso Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Melcia cioteczki Cię nie zostawią!!! Quote
Romka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Tak,nie zostawią...jeszcze raz tam dziś pojedziemy zobaczymy czy jest buda,czy kojec jest powiększony...i co jedzą suczki... Quote
kajkoowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Romciu byłyście? Strasznie się o dziewczyny martwię, dwie najbardziej kontaktowe dziewczyny w takich warunkach.... Quote
Belka g-g Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Rozesłałam wątek Melci do wszystkich, którym nie jest obojętny los czworonogów. Mam nadzieję, że się uda. Ze swojej strony oferuję transport Meli jeśli będzie z tym problem. Czekam na wieści, będę śledzić los Meli i Fionki. Quote
argusiowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 masakra no Romka jak mi powiedziła to az nie powiem jak się wkurzyłam, tam byl pies owczarek latał wszędzie, i teraz zniknął...grrr Quote
Romka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kaja10014 napisał(a):Romciu byłyście? Strasznie się o dziewczyny martwię, dwie najbardziej kontaktowe dziewczyny w takich warunkach.... Była Grażynka i Camisiowa...czytaj na wątku głównym...Melka i Fionka wracaja do schroniska...kierownik schroniska zgodził się...musimy im koniecznie znależć dom...koniecznie... Quote
argusiowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 allegro Melci i Fiony czynne będzie do odwołania, wyróżnię je na kolejne 14dni licząc od poniedziałku Quote
mamanabank Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Romka, jeszcze raz przesyłam Ci uściski. Wiem ile Cię to wszystko kosztuje... Quote
mamanabank Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Mela wczoraj razem z Fioną wróciły do schroniska, czekają na nowe domy. Mela dwukrotnie była już adoptowana ze schroniska... raz oddana, raz odebrana... teraz musi się się udać... Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Nie widziałam tak szczęśliwych psów wracających do schroniska jak Mela i Fionka...z radości Melka czołgała się do p.doktor kiedy ta zrobiła jej zastrzyk...bo zapomniałam Wam powiedzieć,ze Melka zdązyła się zaziębić i miała kaszel.Potem siedziały cichutko w nowych boksach,żadna nawet nie szczeknęła,tylko patrzyły co dzieje się w schronisku...Melka co chwila wyciągała łapkę przez kraty i prosiła o głaski...jak takiego psa można było tam zostawić...jak dobrze,ze jest już w schronisku... Quote
Belka g-g Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Do trzech razy sztuka!!! Musi się teraz udać! Quote
Paula03 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Tutaj Mela jeszcze w poprzednią sobotę, obecnie siedzi dalej z Karolem i Mangą: Quote
Recommended Posts