Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak ,jest piękna...i jest osobe ,która chętnie ją przygarnie...będa prawdopodobnie w sobotę...ludzie z Łowicza,gospodarstwo ogrodnicze,mieli suczkę,która odeszła,chcą innego psa...w domu jeszcze piesek york,warunek,zeby Mela dogadała się z yorkiem...duzy ogrodzony teren i buda...pan był juz 2 razy...podobała mu się także Brenda ale wolał Melkę...

Posted

Państwo byli dziś w schronisku...zrobili na mnie dobre wrażenie...Mela była przez chwilę z nimi na spacerku i chyba zaakceptowała ludzi,szczególnie panią,wspięła się na łapki i pozwoliła pogłaskać...pan był bardziej powściągliwy ale i on w końcu pogłaskał Melę...prawdopodobnie przyjadą po nią w połowie tygodnia....mamy zaproszenie do Meli...na pewno skorzystamy z zaproszenia...

Posted

Dostałam dziś maila od nowej pani Melki,napisała mi,ze Mela jest bardzo ostrym psem,stróżuje na podwórku i wpuszcza do domu tylko panią i jej męża...to trochę niepokoi panią...Mela poczuła się u siebie...

Posted

Romka napisał(a):
Dostałam dziś maila od nowej pani Melki,napisała mi,ze Mela jest bardzo ostrym psem,stróżuje na podwórku i wpuszcza do domu tylko panią i jej męża...to trochę niepokoi panią...Mela poczuła się u siebie...

Cieszę sie, że czuje sie jak u siebie. Tylko mam nadzieje, że Państwo z tego powodu nie oddadza jej.:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Dostałam kolejnego maila w sprawie Meli...Mela miała babeszjozę,silna gorączkę i kaszel...dostała leki i juz jest wszystko dobrze...nadal nie akceptuje małego yorka,wpuszcza tylko na podwórko panią i pana...cieszę się ,ze Państwo tak szybko zareagowali...Mela dostała też leki na odrobaczenie...

• 3 weeks later...