Romka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Tak ,jest piękna...i jest osobe ,która chętnie ją przygarnie...będa prawdopodobnie w sobotę...ludzie z Łowicza,gospodarstwo ogrodnicze,mieli suczkę,która odeszła,chcą innego psa...w domu jeszcze piesek york,warunek,zeby Mela dogadała się z yorkiem...duzy ogrodzony teren i buda...pan był juz 2 razy...podobała mu się także Brenda ale wolał Melkę... Quote
Paula03 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Mam nadzieję, że to będzie wreszcie dobry domek! Quote
Romka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Państwo byli dziś w schronisku...zrobili na mnie dobre wrażenie...Mela była przez chwilę z nimi na spacerku i chyba zaakceptowała ludzi,szczególnie panią,wspięła się na łapki i pozwoliła pogłaskać...pan był bardziej powściągliwy ale i on w końcu pogłaskał Melę...prawdopodobnie przyjadą po nią w połowie tygodnia....mamy zaproszenie do Meli...na pewno skorzystamy z zaproszenia... Quote
mamanabank Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Romka mi doniosła, że Mela pojechała dziś do domu, bardzo się cieszę. I Mela bardzo się ucieszyła na widok Pani :multi: :multi: :multi: Quote
edzia.71 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Bardzo, bardzo się cieszę. Widziałam w niedziele osobiście, że Mela zaakceptowała swoja nowa panią Quote
Belka g-g Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 To super wieści:multi: Melusiu życzę Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:lol: Quote
Romka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dostałam dziś maila od nowej pani Melki,napisała mi,ze Mela jest bardzo ostrym psem,stróżuje na podwórku i wpuszcza do domu tylko panią i jej męża...to trochę niepokoi panią...Mela poczuła się u siebie... Quote
edzia.71 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Romka napisał(a):Dostałam dziś maila od nowej pani Melki,napisała mi,ze Mela jest bardzo ostrym psem,stróżuje na podwórku i wpuszcza do domu tylko panią i jej męża...to trochę niepokoi panią...Mela poczuła się u siebie... Cieszę sie, że czuje sie jak u siebie. Tylko mam nadzieje, że Państwo z tego powodu nie oddadza jej.:shake: Quote
Figafiga Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Ma silny instynkt terytorialny, ehh żeby Negra taka była ;-) Quote
Romka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dostałam kolejnego maila w sprawie Meli...Mela miała babeszjozę,silna gorączkę i kaszel...dostała leki i juz jest wszystko dobrze...nadal nie akceptuje małego yorka,wpuszcza tylko na podwórko panią i pana...cieszę się ,ze Państwo tak szybko zareagowali...Mela dostała też leki na odrobaczenie... Quote
andrzej123 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mela w nowym domu https://picasaweb.google.com/101083317591701891330/Mela# Quote
Romka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 andrzej123 napisał(a):Mela w nowym domu https://picasaweb.google.com/101083317591701891330/Mela# Witaj andrzeju,ale niespodzianka BARDZO SIĘ CIESZĘ!Miałam właśnie wrzucać zdjęcia "mojej" Melusi...chcemy wszystkie dużo zdjęć Meli i wieści z domku...:lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts