Klaudus__ Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Nie oddzywałam się, bo pojawiła się iskierka... że będzie domek... Ale iskierka zgasła - domek zamilkł... Boję się,żeby Ona nie zaszła w ciążę... :( Manilka czego potrzeba? Wszystkiego... Jedzenia, pieniędzy, a nade wszystko tymczasu... Quote
zerduszko Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Klaudia - a może zabrać ją do mojej wetki do Zor, kasę moze uda sie z funduszu sterylkowego uzyskać. Napisz gdzie ona mieszka? Quote
Kisiaraf Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Klaudia dobrze poskładałam fakty to ta suczka o której rozmawiałyśmy? Jutro jeszcze zadzwonie może jutro się uda. Quote
Klaudus__ Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='Kisiaraf']Klaudia dobrze poskładałam fakty to ta suczka o której rozmawiałyśmy? Jutro jeszcze zadzwonie może jutro się uda. Witaj na wątku. Tak - to Ona... A ten facet wydawał się taki zdecydowany... Quote
Klaudus__ Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='zerduszko']Klaudia - a może zabrać ją do mojej wetki do Zor, kasę moze uda sie z funduszu sterylkowego uzyskać. Napisz gdzie ona mieszka? Zerducho Ona aktualnie przebywa w Pszczynie. Ale jak tam byłam ostatnio to już na mnie naciskali,żeby Ją zabrać... Poza tym po ewentualnej sterylce to Ona nie może tam być... Tam nie ma warunków... Quote
Klaudus__ Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Jasza']Zaglądam...tymczas przydałby się jak nic... Tylko skąd je brać... Mi już całkiem ręce opadają... Quote
Jasza Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Powklejałam wątek troszkę..pospamowałam... Taka pięknota... Quote
zerduszko Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Zdjecia ma nieostre, ale teraz taka pogoda, że ciężko o lepsze... Może jakiś sponsor na wyróżnione allegro się znajdzie :razz: Quote
Jasza Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Zrobiłam suni Allegro, niestety takie zwykłe. Innego nie potrafię. Odnowiłam też Gumtree i Alegratkę. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=1039209939 Quote
Jasza Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 henikar napisał(a):Jestem i ja. Dzięki Henikar! Możemy liczyć na ogłoszenia? Quote
Andy B. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Sunka sliczna. Bardzo do Puski podobne :) Trzymamy kciuki za DT. Quote
Avilia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kolejna bida.Serce się kraje;( Jedyne co mogę zaoferować to DT po sterylce suni,ale to max 10 dni,żeby doszła do siebie. Dłużej niestety nie ma opcji;/ Quote
henikar Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Oczywiście dam ogłoszenia, czy są już jakieś plakaty czy mam zrobić? poczytam dokładnie cały wątek później. Może uda mi się jeszcze wyjąć coś z kieszeni i pomóc. Quote
__Lara Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Sunia na dzień dzisiejszy szuka domu? Czy tym Panom nadal potrzebna jest pomoc? Quote
Klaudus__ Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Sunia PILNIE szuka domu, tam u Nich jest katastrofa... Nie mają pieniędzy na jedzenie dla siebie,a o psach nie wspomnę. Ja jeżdżę z jedzeniem dla tych psów i kotów. Sunia musi zniknąć natychmiast,bo 'ciocia' tych Panów Jej nie cierpi... Potrzeba tam wszystkiego... Włącznie z kroplami dla tego drugiego pieska. Ma wywinięte trzecie powieki - to staruszek... Sunia jak tam ostatnio byłam to była bardzo nerwowa... Miałam wrażenie jakby była ostatnimi czasy bita... Quote
Klaudus__ Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Avilia']Kolejna bida.Serce się kraje;( Jedyne co mogę zaoferować to DT po sterylce suni,ale to max 10 dni,żeby doszła do siebie. Dłużej niestety nie ma opcji;/ Dziękuję za tę propozycję,ale narazie nie ma chętnych... A te 10 dni minie jak z bicza trzasnął... Jak nie będzie dla Niej kolejnego tymczasu,ani domu to kicha... :( Quote
manilka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Co u malutkiej? Cioteczki może przeoczyłam, ale nie znalazłam na wątku nr konta dla suni, a chociaż jakieś niążki na nią przelac i choc tak pomóc. Dajcie znac. Quote
Klaudus__ Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='manilka']Co u malutkiej? Cioteczki może przeoczyłam, ale nie znalazłam na wątku nr konta dla suni, a chociaż jakieś niążki na nią przelac i choc tak pomóc. Dajcie znac. Mogę podać moje konto. Przyda się każdy grosz, lub karma... Że o domku nie wspomnę... Może ktoś pomógłby w ogłoszeniach...? Ja mam już za krótką dobę... Bardzo proszę o pomoc... Quote
manilka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Domku niestety dac nie moge, ale do skarbonki malutkiej dorzuce :) wyślij nr konta na prv Quote
zerduszko Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jak malutka bedzie miała grosik to mozna an bazarku zakupić full ogłoszeń za nieduże pieniądze. a kasa na psiaki. Ja neistety ogłoszeniowo też nie wyrabiam :( Quote
mikoada Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nie zdaze teraz przeczytac watku, poki co podnosze i obiecuje wrocic Quote
Recommended Posts