Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo 'roboczo' ale na JUŻ - dobre:

[FONT=Comic Sans MS]Sunia ma niespełna rok.
Jako szczeniak błąkała się samotnie ulicami miasta. Była głodna i zaniedbana. Zlitowali się nad Nią dobrzy, jednak ubodzy ludzie…
Dbali o Czarnulkę jak mogli najlepiej. Jednak jest Im coraz ciężej. Ledwo wiążą koniec z końcem. W tej sytuacji mała musi znaleźć nowy dom. Jest przyjaznym pieskiem. Mieszka z innym pieskiem i kotami. Nie brudzi w domu, tak bardzo cieszy się jak ktoś Ją głaszcze…
Niestety niewiele takich przyjemności ma.
Ewentualną adopcję musi poprzedzić wizyta przed-adopcyjna, konieczne jest także podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:
Tel: 785 549 189
mail: [email protected][/FONT]

Posted

Z ogłoszeń jak narazie zero oddzewu...
U suni byłam z jedzeniem... Strasznie mi Ich żal. Ten drugi piesek też strasznie biedny...
I tą sterylkę trzeba zrobić bezzwłocznie...
Jakby ktoś mógł jakiś bazarek zrobić...
Nie no... Ręce mi opadają.
I jeszcze koty dwa tam są... Im też puszki wożę. Ale kociaki sobie poradzą - tymbardziej w lecie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cioteczki i ja dołanczam do wątku! Klauduś daj znac czego potrzeba, napewno mogę przekazac ok 2 kg karmy, bo moja Miśka odkąd posmakowała gotowanego jedzenia na karme ani na jedzenie z puszek nie patrzy nawet... jak odzyskam autko od mechanika to mogłabym podjechac do Pszczyny bo to nie daleko i przywieśc cos jeszcze ino co?