Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF napisał(a):

Zakochałaś się w tym psie od pierwszego wejrzenia! Cieszę się okrutnie, że jesteście szczęśliwi wszyscy! :buzi:

Iskier była mi po prostu przeznaczona :))) Tak jak Julka - w końcu mineliśmy 3 stacje benzynowe, by zatrzymać się właśnie na tej gdzie błąkał się mój skarb.

Posted

ajlii napisał(a):
Iskier była mi po prostu przeznaczona :))) Tak jak Julka - w końcu mineliśmy 3 stacje benzynowe, by zatrzymać się właśnie na tej gdzie błąkał się mój skarb.

:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:

• 4 weeks later...
Posted

A Iskrunia rozpuszcza się coraz bardziej... Ostatnio jej ulubioną miną jest wydymanie warg, szczególnie jak Jubu woła "Iskra, łajzo!". Panna normalnie prycha...
I Jubu mówi, że jak Iskra ma zmartwienie to robi jej się dokładnie taka sama zmarszczka na czole jak mi...

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bo moja Iskrunia jest moją małą miss, moim królewcem kochanym :)

Znacie bajkę "Pingwiny z Madagaskaru"...? I króla Juliana...? Bo moja Iksru to taki nasz król Julian dosłownie... uwielbiam ją...

Posted

Ona to wie... mówię Jej to za każdym razem jak mnie wita rano tym swoich uśmiechem, marszczeniem nosa... Gdy nawołuje mnie tą swoją wokalizacją nie do podrobienia...
Gdy biegnie do mnie i z pół metra wcześniej staje słupka i skacząc na dwóch łapach pokonuje tak ostatni odcinek drogi do celu... do wtulenia sie we mnie. Gdy tuląc się robi obroty, tancereczka moja mała... Kocham Ją, tak po prostu...

Posted

ajlii napisał(a):
Ona to wie... mówię Jej to za każdym razem jak mnie wita rano tym swoich uśmiechem, marszczeniem nosa... Gdy nawołuje mnie tą swoją wokalizacją nie do podrobienia...
Gdy biegnie do mnie i z pół metra wcześniej staje słupka i skacząc na dwóch łapach pokonuje tak ostatni odcinek drogi do celu... do wtulenia sie we mnie. Gdy tuląc się robi obroty, tancereczka moja mała... Kocham Ją, tak po prostu...

I co byśmy bez tych stworzeń zrobiły?
Chyba przepadły!

Posted

Dziękujemy :)))) I za głosiki też...

Oj dają, dają... a i czasem sobie biorą... np. wczoraj Iskra sobie wzieła z blatu w kuchni połowę upieczonej piersi z indyka...heh....

• 2 weeks later...