Hotel KADIF Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Nie no patrzę, oglądam i podziwiam Iskrzaka!!! Jest cudna! Jak pokaże rodzinie to padną.... ps. Awki nie poznali na filmiku!:diabloti: Quote
ajlii Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 DIF napisał(a): Zakochałaś się w tym psie od pierwszego wejrzenia! Cieszę się okrutnie, że jesteście szczęśliwi wszyscy! :buzi: Iskier była mi po prostu przeznaczona :))) Tak jak Julka - w końcu mineliśmy 3 stacje benzynowe, by zatrzymać się właśnie na tej gdzie błąkał się mój skarb. Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 ajlii napisał(a):Iskier była mi po prostu przeznaczona :))) Tak jak Julka - w końcu mineliśmy 3 stacje benzynowe, by zatrzymać się właśnie na tej gdzie błąkał się mój skarb. :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
malibo57 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 DIF napisał(a): ps. Awki nie poznali na filmiku!:diabloti: Żartujesz sobie? Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 malibo57 napisał(a):Żartujesz sobie? Serio, serio!:evil_lol: Quote
ajlii Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A Iskrunia rozpuszcza się coraz bardziej... Ostatnio jej ulubioną miną jest wydymanie warg, szczególnie jak Jubu woła "Iskra, łajzo!". Panna normalnie prycha... I Jubu mówi, że jak Iskra ma zmartwienie to robi jej się dokładnie taka sama zmarszczka na czole jak mi... Quote
malibo57 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A, to cudnie, hehe:) Ostatnio Hienka zaprezentowała mi "uśmiech Iskry" - spadłam z kanapy. Rude, to rude:evil_lol: Quote
ajlii Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Iskra ma nową koleżankę... http://www.dogomania.pl/threads/211093-Cztery-szczeniaki-UTOPIONE...-dramat-pozostałych...-PILNIE-potrzebne-DT-i-lub-karma!! Quote
ajlii Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Zgłosiłam Iskrunie do wyborów Miss Dogo - bo czyż nie jest najpiękniejszą żółtą Iskrą na świecie..??? :))) http://www.dogomania.pl/threads/212696-Po-raz-pierwszy!!!!!-Wybory-Miss-i-Mistera-dogo!!!!zapraszamy-do-31.08.2011-do-22-00 Prosimy o głosiki! Quote
magdyska25 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nadrobiłam zaległości :) a tak na marginesie: coś mi mówi, że Iskra jednak zostanie Miss Dogo ;) Quote
ajlii Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Bo moja Iskrunia jest moją małą miss, moim królewcem kochanym :) Znacie bajkę "Pingwiny z Madagaskaru"...? I króla Juliana...? Bo moja Iksru to taki nasz król Julian dosłownie... uwielbiam ją... Quote
ajlii Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ona to wie... mówię Jej to za każdym razem jak mnie wita rano tym swoich uśmiechem, marszczeniem nosa... Gdy nawołuje mnie tą swoją wokalizacją nie do podrobienia... Gdy biegnie do mnie i z pół metra wcześniej staje słupka i skacząc na dwóch łapach pokonuje tak ostatni odcinek drogi do celu... do wtulenia sie we mnie. Gdy tuląc się robi obroty, tancereczka moja mała... Kocham Ją, tak po prostu... Quote
magdyska25 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ajlii napisał(a):Ona to wie... mówię Jej to za każdym razem jak mnie wita rano tym swoich uśmiechem, marszczeniem nosa... Gdy nawołuje mnie tą swoją wokalizacją nie do podrobienia... Gdy biegnie do mnie i z pół metra wcześniej staje słupka i skacząc na dwóch łapach pokonuje tak ostatni odcinek drogi do celu... do wtulenia sie we mnie. Gdy tuląc się robi obroty, tancereczka moja mała... Kocham Ją, tak po prostu... I co byśmy bez tych stworzeń zrobiły? Chyba przepadły! Quote
ajlii Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja się czasem zastanawiam, czy to Iskra potrzebowała nas... czy też my Jej.......... Quote
malibo57 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Gratuluję I Vice Miss Dogomanii!!!! To jasne, że my potrzebujemy ich bardziej, niż one nas. Mam na myśli, że one dają więcej... Quote
ajlii Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dziękujemy :)))) I za głosiki też... Oj dają, dają... a i czasem sobie biorą... np. wczoraj Iskra sobie wzieła z blatu w kuchni połowę upieczonej piersi z indyka...heh.... Quote
magdyska25 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 No proszę proszę Miss Dogomanii!!!!!!!!! Pewnie upieczona pierś z indyka miała być w nagrodę ;) Quote
ajlii Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nie jestem przekonana, czy te śliwki z nadzienia ją też ucieszyły... ;) ale znikły, więc chyba nie były najgorsze... Quote
Hotel KADIF Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='ajlii']Iskrunia poranna... A gdzie szlafroczek i paputki "poranne"?! ps: dziwię się, że została "tylko" I vice miss.... gdzie ci głosujący mieli oczyska!:shake: Quote
magdyska25 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ciotki- możecie być zazdrosne!!! Od Iskruni dostałam buziaka i nawet pchała się na kolana :) Quote
Hotel KADIF Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 magdyska25 napisał(a):Ciotki- możecie być zazdrosne!!! Od Iskruni dostałam buziaka i nawet pchała się na kolana :) Ja jestem! :obrazic::obrazic::obrazic: Nadal jest takim chudzielcem? Quote
Recommended Posts