Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A do Albinki, starej podopiecznej również zapraszamy, bo już zupełnie jest zapomniana:(. A domku mimo ciągłych ogłaszań dalej nie widać:(.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='erka']A do Albinki, starej podopiecznej również zapraszamy, bo już zupełnie jest zapomniana:(. A domku mimo ciągłych ogłaszań dalej nie widać:(.[/QUOTE]
Ja obawiam się, że ten domek to.... za górami za lasami. Tyle czasu i nic. I z tym treba się pogodzic, że Albinka może do końca swoich dni byc w DT...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja obawiam się, że ten domek to.... za górami za lasami. Tyle czasu i nic. I z tym treba się pogodzic, że Albinka może do końca swoich dni byc w DT...

Pzdr.[/QUOTE]

Też już zaczynam tracić nadzieję:(. Albinka jest szczęśliwa i bezpieczna, pewnie mogłaby jeszcze zostać w dt, jest tylko problem finansowy, już niedługo skończą sie pieniądze na jej koncie i wtedy nie wiem, co dalej. Nam przybywają niestety następne psy, które musimy utrzymywać:(.

Posted

Mama nie poradzi sobie na dłuższą metę z Albinką i Teri. Obie są młode, spore, a mamie zdrowia ubywa, a lat przybywa. Mama już bardzo chciałaby, żeby Albinka znalazła dom. Lepiej teraz szukać, niż jak bedą starsze, a mama nie da rady się nimi opiekować. Potem bedą zupełnie bez szans.

Posted

Cały czas szukamy, ale jak widac bez efektów. Na mój gust to najwieksze szanse w obu przypadkach byłyby gdyby wymyśleć cos niekonwencjonalnego.....:roll:
Nie mam pojecia...no ale zagranica, tv, gazety, dalsze rejony (Albinka)....
Gdyby do ogłaszania był jeden czy dwa psy to mozna się pokusic o robienie ogłoszeń nawet codziennie ale jest jak jest i poprostu nie da rady.
Może rzeczywiście zastanówmy sie wspólnie co zrobić. I tak juz szkoda psiaków, bo bidne myśla,ze to jest ich dom....:shake:

Posted

Wiem, wiem. Tylko zakładanie, że chyba zostaną w DT na zawsze nie wchodzi w grę. Gdyby później moja mama nie dała rady nimi się opiekowac, to dopiero byłby problem. Wtedy dziewczyny z domu wylądowałyby w jakimś hotelowym kojcu. Pamiętajcie, że moja mama ma prawie dwadziescia psów u siebie. Reszta to drobnica lub staruszki, tylko one spore i młode.

Savahno, czy Ty robiłas Teri ogłoszenia? Mam w swoich ogłoszeniach na Tablicy.pl. Mam prośbę. może jako pierwsze dać zdjęcie Teri, jak siedzi/lezy na trawie, bo to całej sylwetki z boku jest zupełnie "nieczytelne" jako miniaturka. Gdyby nie tytuł, to nie wiedziałabym co to za zwierz ;).

Posted

Oby, tyle czasu czeka i nic. Jednak dziś zadzwoniła pani odnosnie Muszki. może jej chociaż się uda. Czeka od jesieni.
Za to mamy nowy nabytek, przystankową onkowatą sunię. Wstawię link, jak założe jej wątek.

Posted

zapraszam na wątek naszej nowej niespodziewanej tymczasowiczki:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/208796-Wyrzucona-na-przystanku-onkowata-sunia-prosi-o-wsparcie-na-sterylkę-i-karmę-Katowice?p=16986611#post16986611[/URL]

Posted

A ja zapraszam na bazarek z rzeczami RC z przeznaczeniem na tymczasy u Jaagi. Prosze o rozsyłanie bazarku:)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208786-**Gad%C5%BCety-RC-na-tymczasy-u-Jaagi.Do-10.06.11-do-godz.10-RANO.ZAPRASZAM.Wszystko-nowe.?p=16985400#post16985400"]http://www.dogomania.pl/threads/208786-**Gad%C5%BCety-RC-na-tymczasy-u-Jaagi.Do-10.06.11-do-godz.10-RANO.ZAPRASZAM.Wszystko-nowe.?p=16985400#post16985400[/URL]

ZAPRASZAM:)

Posted

A może by tak wiarygodną:evil_lol: gazete FAKT zainteresować Albinka?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208411-Najwierniejszy-z-wiernych-koczuje-na-grobie-Pana./page3[/url]
Zaglądam na watek Asa.Był ostatnio w fakcie i telefony się urywają. Ao Albinke może jeden konkretny by był....:roll:

Posted

[quote name='savahna']A może by tak wiarygodną:evil_lol: gazete FAKT zainteresować Albinka?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208411-Najwierniejszy-z-wiernych-koczuje-na-grobie-Pana./page3[/url]
Zaglądam na watek Asa.Był ostatnio w fakcie i telefony się urywają. Ao Albinke może jeden konkretny by był....:roll:[/QUOTE]

No tak tylko obawiałabym się wydać psa czytelnikom tej gazety ...
choć może przesadzam .

Posted

Eeee, no co Ty. Przeciez najpierw kazdy by musiał przjść przez rozmowę z erką, a to nie takie proste...;)
A jeszcze w przypadku Albinki na pewno wymagania zdecydowanie wyzsze by były.:lol:

Posted

[quote name='savahna']Eeee, no co Ty. Przeciez najpierw kazdy by musiał przjść przez rozmowę z erką, a to nie takie proste...;)
A jeszcze w przypadku Albinki na pewno wymagania zdecydowanie wyzsze by były.:lol:[/QUOTE]

No ale właśnie pomyślałam o biednej erce odbierającej telefony od fakciarzy ;)
Zjadłaby nas pewnie żywcem, chociaż jakby to miało pomóc Albince znaleźć dom to nie ma sprawy - tylko tłusta trochę jestem ...:diabloti:

Posted

Mogłabym odbierać od każdego, byle by ktoś dzwonił o Albinkę:),ale sądzę,ze dla Faktu to za mało sensacyjna historia, by chcieli ja umieścic.

Trzeba by powtórzyć ogłoszenia Albince.

Posted

[quote name='erka']
Trzeba by powtórzyć ogłoszenia Albince.[/QUOTE]
ja jej ciągle odświeżam odnawiam i co jakiś czas wstawiam ją na allegro,nie wiem już co jeszcze można zrobic myślę,że największe szanse jednak przez media by miała:roll:

Posted

Pojawiło się światełko dla Albinki, ale niestety szybko zgasło:(. Dzwoniła pani , bardzo miła, dom z ogrodem, ale miała przekonać męża i chyba nic z tego nie wyszło, bo nie odezwała się więcej.

Przelałam 200 zł na potrzeby dt Albinki. Ewelinka_m, prosze uwzglednij to w rozliczeniu.

Posted

A może Pani jeszcze przekonuje. Nigdy nie wiadomo.
Trzymam kciuki.
Może ten długawy tekst autorstwa Agaty to jednak dobry pomysł w tym przypadku.
Gdyby tak co tydzień chociaż jej nowe ogłoszenia robić, to może wreszcie trafiłaby na tego własciwego człowieka.:roll:

Posted

[quote name='erka']Pojawiło się światełko dla Albinki, ale niestety szybko zgasło:(. Dzwoniła pani , bardzo miła, dom z ogrodem, ale miała przekonać męża i chyba nic z tego nie wyszło, bo nie odezwała się więcej.

Przelałam 200 zł na potrzeby dt Albinki. Ewelinka_m, prosze uwzglednij to w rozliczeniu.[/QUOTE]

No i po co komu mąż ....:diabloti:
Może jeszcze go przekona , trzymam z sił całych kciuki