Cleo2008 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ja tez sie dolacze. Do akcji rozpowszechniania. Quote
erka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Tak, doszło 90 zł od Rudzi-Bianki z bazarku dla Albinki:). Bardzo serdecznie dziękujemy:loveu::loveu:. Dziękujemy wszystkim zainteresowanym losem Albinki i bardzo prosimy o pomoc w szukaniu domu:). Łapka suni juz się podgoiła, teraz jeszcze , jak kupimy jej buciki, nie powinna stanowić wielkiego problemu. Może nareszcie w tym roku znajdzie sie jaks litościwa dusza, której niesprawnośc Albinki nie będzie przeszkadzała . Quote
Jaaga Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Rachunek m.in za buciki Albinki. Na kasie jako ubranko, ale trudno, widocznie tylko tak mają. Doliczona 1/3 przesyłki (72+5 zł). Pieniądze otrzymałam od Erki. Dzis mama wypróbuje butki. Na pierwszy rzut oka wyglądaja jak szersze nienadmuchane baloniki. [URL="http://img46.imageshack.us/i/dsc09231s.jpg/"][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/2822/dsc09231s.jpg[/IMG][/URL] Quote
Mani2000 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 dodajcie kiedys foto albinki w bucikach mam ochote to zobaczyć:evil_lol: Quote
Jaaga Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Nie ma sprawy, jak zobaczę ją na spacerze, to zrobię zdjęcie. Sama jestem ciekawa, jak bedzie wyglądać. Chociaz ona to jeszcze jakos, ale Oskar straci na swoim dostojeństwie, jak wyjdzie we fioletowych gumiaczkach. Quote
ewelinka_m Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Jaaga']Nie ma sprawy, jak zobaczę ją na spacerze, to zrobię zdjęcie. Sama jestem ciekawa, jak bedzie wyglądać. Chociaz ona to jeszcze jakos, ale Oskar straci na swoim dostojeństwie, jak wyjdzie we fioletowych gumiaczkach.[/QUOTE] Oskarka też chce zobaczyć w takim wdzianku :evil_lol::evil_lol: post rozliczeniowy już zaktualizowany.. Quote
ewelinka_m Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Jaaga']Jesteś bez serca :diabloti:.[/QUOTE] ale przecież to takie gustowne buciki :diabloti: każdy pies by o takich marzył :evil_lol::evil_lol: Quote
savahna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A we mnie sie na ranem iskiereczka nadziei obudziła, bo zapytanie ws Albinki dostałam...:oops: No, ale jak na razie to takie patykiem na wodzie pisane...Podesłałam erce adresik...:roll: Nigdy nie wiadomo, prawda...:razz: Że tez nikt nie potrafi na FB zamieszać odpowiednio. Mam nieustanną ochote spróbowac to pojąć, ale jakoś czasu nie starcza....:cool3: Quote
erka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Odpowiedziałam i prosiłam o telefon, zobaczymy:). Quote
Rudzia-Bianca Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zapraszam na bazarek dla psiaków z Kielc u Jaagi :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/199706-Na-tymczasy-z-Kielc-u-Jaagi-do-20.01-gad%C5%BCety-zapachy-per%C5%82y?p=16062844#post16062844[/url] Quote
Funky Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dobranoc Albisiu, niech Ci się domek ziści :* Quote
erka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Na razie pan sie nie odezwał, poczekamy. Jaaga jak sie sprawdzają nowe buciki Albinki? Quote
Cleo2008 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja to bym chciala na pierwszym watku kazdego pieska metryczke - gdzie jest, kto jest tymczasowym opiekunem (kontakt na narmalny email poza dogomania), data urodzenia albo wiek, bo to kolejny piesek, ktorego obserwuje i do ktorego mam sympatie (nie mowiac o tym, ze najchetniej bym wziela, no ale nie da sie ...) i przy oglaszaniu brakuje mi tych informacji. Zamiast szukac po watku czy i co, mam taki wlasnie pomysl na uporzadkowanie. Co wy na to, da sie? Zatem: Wiek/data urodzenia waga/wielkosc miejsce pobytu odrobaczenie/szczepienia/sterylizacja stosunek do dzieci stosunek do innych zwierzat (i jak macie inne pomysly co mogloby byc w metryczce to napiszcie) Ja uwazam, ze sa to podstawowe informacje, ktore swiadcza o tym, ze piesek jest pod dobra opieka. A jest przeciez. Mysle o Albince cieplo, prosze o glask ode mnie albo dwa, albo trzy;) Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Myslę, że jest to do zrobienia. No, ale to nie ja jestem opiekunem Albinki... Pzdr. Quote
kika22 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Cleo2008']Zatem: Wiek/data urodzenia waga/wielkosc miejsce pobytu odrobaczenie/szczepienia/sterylizacja stosunek do dzieci stosunek do innych zwierzat (i jak macie inne pomysly co mogloby byc w metryczce to napiszcie) Ja uwazam, ze sa to podstawowe informacje, ktore swiadcza o tym, ze piesek jest pod dobra opieka. A jest przeciez. Mysle o Albince cieplo, prosze o glask ode mnie albo dwa, albo trzy;)[/QUOTE] Albinka waga - ok 17 kg wiek - ok 5 lat miejsce pobytu - Katowice DT odrobaczenie - TAK szczepienia - TAK sterylizacja- TAK stosunek do dzieci - TAK (bardzo je lubi) stosunek do innych zwierzat - TAK ( mieszka z innymi psami i sukami) [B]Kontakt: 660124623, [/B][EMAIL="[email protected]"][B][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/B][/EMAIL] Quote
Jaaga Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='erka']Na razie pan sie nie odezwał, poczekamy. Jaaga jak sie sprawdzają nowe buciki Albinki?[/QUOTE] Sprawdzają się bardziej niż materiałowe, ale też je gubi. Ma rozmiar M, bo S był na małe psiaczki i nawet nie pomyslałam, że mogą pasowac. Tylko ma tak szczupłą nogę, że jej się czasem zsuwają. jednak rzadziej, niz zwykłe i nie przeszkadzają w chodzeniu. Do tego nie obcierają nogi góry, no i żaden nie zniszczył się przy szuraniu nogą. kika22, dzięki za uzupełnienie danych. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='kika22']Albinka waga - ok 17 kg wiek - ok 5 lat miejsce pobytu - Katowice DT odrobaczenie - TAK szczepienia - TAK sterylizacja- TAK stosunek do dzieci - TAK (bardzo je lubi) stosunek do innych zwierzat - TAK ( mieszka z innymi psami i sukami) [B]Kontakt: 660124623, [/B][EMAIL="[email protected]"][B][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/B][/EMAIL][/QUOTE] [B]Cleo2008 [/B]- zobacz, jak szybciutko sprawa załatwiona;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Mani2000']zdjęcia w bucikach[/QUOTE] Gdzie? Pzdr. Quote
Recommended Posts