Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Również jestem już od jakiegoś czasu myślami z Albinką. Musi być dobrze! Tyle pozytywnych i życzliwych myśli, więc nie może być inaczej.

Ela, banerek Niedźwiadka nie działa.

Posted

Jesteśmy w Brnie. Albinka właśnie ma reznonans, będzie miała też pobrany płyn rdzeniowy. Podróż odbyła się bez problemu:) Mam nadzieje ze spowrotem tez bedzie bez kłoptów. POzdrawiam slay

Posted

Widzę, że nie tylko my jesteśmy niecieprliwi.
Dzis wezmę od mamy rachunek za paszport, chip i wściekliznę Albinki, to wstawię. Razem wyłożyłam mamie 125 zł + 20 zł za transport.

Posted

ja tylko na chwilkę...Albince potrzeba domu - najlepiej z basenem...

a tak na powaznie - nie potrzeba operacji...potrzeba rehabilitacji - najlepiej pływanie:-(, odchudzenia i nie wiem czego jeszcze...tak na szybko tyle wiem od Erki, która dzwoniła do Slaya...skąd my weźmiemy to pływanie:placz:

Posted

[quote name='andzia69']ja tylko na chwilkę...Albince potrzeba domu - najlepiej z basenem...

a tak na powaznie - nie potrzeba operacji...potrzeba rehabilitacji - najlepiej pływanie:-(, odchudzenia i nie wiem czego jeszcze...tak na szybko tyle wiem od Erki, która dzwoniła do Slaya...skąd my weźmiemy to pływanie:placz:[/QUOTE]

ojejciu :shake: sama miałam z tym problem z moim niuniusiem z awatarka. jest 1,5 roku po resekcji główki kości udowej i sama szukałam w łodzi i okolicach takiego miejsca gdzie byłby basen do rehabilitacji psiaków. z tym to jest naprawdę duży problem.

Posted

[SIZE=4][FONT=Times New Roman]Albinka już dotarła do domu . cała i bez kłopotów, biedna trochę zestresowana po narkozie ale za to spała całą drogę do domu. Jest cudowna, psi aniołek,, przytula się nie szaleje grzecznie siedzi super kompan do podróży. Z tego co mi lekarz powiedział cokolwiek jej się stało to obecnie tego nie widać na rezonansie. Uważa ze operacja nie jest potrzebna ale rehabilitacja i jeszcze raz rehabilitacja . Wszystko co wiem przekazałem telefonicznie reszta pewnie dojdzie mailem a teraz powoli jadę do domu pora się wyspać[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] Mam nadzieję ze nic nie pomieszałem.[/FONT][/SIZE]