Rudzia-Bianca Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Jutro zaciskam kciuki z całych sił ja i Biancowo Bazyle łapeńki :) Albineczko trzymaj się kochana . Szerokiej drogi ... Quote
erka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Kciuki dalej potrzebne. Albinka juz pewnie dociera do Brna. Oby tylko wyniki bania były dla niej pozytywne. Quote
divia_gg Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A to juz dzis wizyta....??To kciukam najmocniej na swiece za tego Anioleczka ;) Quote
anett Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Trzymam mocno za malutką:loveu: Albinko tyle osób Cię pokochało i śle Ci dobre myśli, musi być dobrze! Quote
holly101 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Albinko - wszyscy trzymamy kciuki i myślami jesteśmy z Tobą, Maleństwo! Quote
ewelinka_m Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Albinko kciuki zaciskam od samego rana!! Quote
ela40 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zaglądam do Albinki i trzymam mocno kciuki za dobre wiadomości Quote
czarny pies Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Również jestem już od jakiegoś czasu myślami z Albinką. Musi być dobrze! Tyle pozytywnych i życzliwych myśli, więc nie może być inaczej. Ela, banerek Niedźwiadka nie działa. Quote
slay Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jesteśmy w Brnie. Albinka właśnie ma reznonans, będzie miała też pobrany płyn rdzeniowy. Podróż odbyła się bez problemu:) Mam nadzieje ze spowrotem tez bedzie bez kłoptów. POzdrawiam slay Quote
Czarnuszka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Trzymaj się Maleńka .... i wróć z dobrymi wiadomościami. Quote
Vlk Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 wszystkie zwierzory w domu, łącznie ze mną trzymają kciuki :) Quote
erka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Slay, czekamy z niecierpliwością na Wasz powrót! Quote
Jaaga Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Widzę, że nie tylko my jesteśmy niecieprliwi. Dzis wezmę od mamy rachunek za paszport, chip i wściekliznę Albinki, to wstawię. Razem wyłożyłam mamie 125 zł + 20 zł za transport. Quote
andzia69 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ja tylko na chwilkę...Albince potrzeba domu - najlepiej z basenem... a tak na powaznie - nie potrzeba operacji...potrzeba rehabilitacji - najlepiej pływanie:-(, odchudzenia i nie wiem czego jeszcze...tak na szybko tyle wiem od Erki, która dzwoniła do Slaya...skąd my weźmiemy to pływanie:placz: Quote
Kar0la Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 O rany. Z jednej strony to dobre wieści. Skoro operacja nie jest potrzebna. A co do pływania. Hmm Albinka musi jechać na wakacje nad wodę. Quote
MalgosMalgos Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 dalam link Irence, wygooglilam dzisiaj pod haslem "centrum rehabilitacji zwierzecej katowice" 2 czy 3 adresy gdzie moze byc basen. Zorientujcie sie prosze, pozdrawiam serdecznie MalgosMalgos Berlin Quote
polubek Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='andzia69']ja tylko na chwilkę...Albince potrzeba domu - najlepiej z basenem... a tak na powaznie - nie potrzeba operacji...potrzeba rehabilitacji - najlepiej pływanie:-(, odchudzenia i nie wiem czego jeszcze...tak na szybko tyle wiem od Erki, która dzwoniła do Slaya...skąd my weźmiemy to pływanie:placz:[/QUOTE] ojejciu :shake: sama miałam z tym problem z moim niuniusiem z awatarka. jest 1,5 roku po resekcji główki kości udowej i sama szukałam w łodzi i okolicach takiego miejsca gdzie byłby basen do rehabilitacji psiaków. z tym to jest naprawdę duży problem. Quote
slay Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [SIZE=4][FONT=Times New Roman]Albinka już dotarła do domu . cała i bez kłopotów, biedna trochę zestresowana po narkozie ale za to spała całą drogę do domu. Jest cudowna, psi aniołek,, przytula się nie szaleje grzecznie siedzi super kompan do podróży. Z tego co mi lekarz powiedział cokolwiek jej się stało to obecnie tego nie widać na rezonansie. Uważa ze operacja nie jest potrzebna ale rehabilitacja i jeszcze raz rehabilitacja . Wszystko co wiem przekazałem telefonicznie reszta pewnie dojdzie mailem a teraz powoli jadę do domu pora się wyspać[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] Mam nadzieję ze nic nie pomieszałem.[/FONT][/SIZE] Quote
Jaaga Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Erko, kontaktuj sie z moją mamą bezpośrednio. Po dzisiejszym dniu, a raczej ostatnim tygodniu wysiadam psychicznie :oops::roll:. Quote
Tarzanka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Cieszę się na wieści o Albince i zdrowia jej życzę... :) Quote
Kar0la Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Czyli co dalej? Jakiej konkretnie rehabilitacji potrzeba poza pływaniem? Czy w Katowicach jest możliwość takiej rahabilitacji? Quote
Recommended Posts