Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Akrum']tyle mikrusów przybyło nowych...
xmartix ma teraz duuużo pracy :)[/QUOTE]

no to już nie wiem które wklejać z Jędzrejowa pieski??

Asior jako Pani Wice Prezes :) które mikruski nie są mikruskami na wątku? wykreslić któreś?

Madalleno...

słuchajcie a który mod dał jej tego bana?

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']czyli po prostu na dogo nie ma sensu dochodzić oficjalnie na forum do jakiejkolwiek prawdy w różnych konkretnych przypadkach i się dopytywać, bo i tak się zostanie uciszonym przez bannnaaa...
a często na różnych drażliwych wątkach pada pytanie, dlaczego wcześniej nikt nie mówił że jest tak i tak, że się nie ostrzegało innych na forum itp... tylko w mailach, po cichu i większośc się nie dowiedziała o tym, czy o tamtym...[/QUOTE]

dokładnie ... też swego casu jak Operę do hotelu wysyłałam dostałam ostrzeżenie o hoteliku Aliny S .... i widać jak to się kończyło ...

Posted

[quote name='xmartix']no to już nie wiem które wklejać z Jędzrejowa pieski??

Asior jako Pani Wice Prezes :) które mikruski nie są mikruskami na wątku? wykreslić któreś?

Madalleno...

słuchajcie a który mod dał jej tego bana?[/QUOTE]

chyba Pianka

Posted

[quote name='rita60']Nie bardzo rozumiem,to Madallena dostala bana:crazyeye:a za co ?/chyba mozna spytac:roll:/[/QUOTE]

madallena dostała bana za to że zadawała zbyt dużo pytań i była zbyt dociekliwa ...

Posted

Proszę zmianę na głównej stronie mikropsiaków :
[SIZE=3][COLOR=purple][B]135. Szelma
[/B][/COLOR][/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]Płeć: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]suczka[/COLOR][/SIZE]
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]Wiek: około 2-3 lata[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Waga: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]około 4 kg.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Miejsce: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]schronisko dla psów "Azorek" w Obornikach Wlkp. /koło Poznania[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Sterylizacja: [/COLOR][/SIZE]nie
[SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do dzieci: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]nie sprawdzono[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do innych psów: [/COLOR][/SIZE]bardzo łagodna
[SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do kotów: [/COLOR][/SIZE]nie sprawdzono
[SIZE=2][COLOR=black]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/SIZE] Została odebrana przez TOZ właścicielce, która bezmyślnie rozmnażała psy. [/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red]Byłą tam maszyną do rodzenia dzieci![/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[SIZE=2][COLOR=black]Charakter: [/COLOR][/SIZE]Jest płochliwa i strachliwa, lecz bardzo łagodna bez problemu daje się wziąć na ręce i lubi być głaskana. Nie wykazuje żadnych oznak agresji. Potrzebuje domu gdzie ktoś poświęci jej dużo czasu!
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black][B]Kontakt:[/B] [/COLOR][/SIZE]Tel:782-556-399, E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=black]Wątek:[/COLOR][/SIZE] brak[/FONT]

[IMG]http://img243.imageshack.us/img243/7938/nieznaneimi.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Malwi']madallena dostała bana za to że zadawała zbyt dużo pytań i była zbyt dociekliwa ...[/QUOTE]
Rozumiem.......dziwny jest ten swiat:shake:

Posted

[quote name='rita60']Rozumiem.......dziwny jest ten swiat:shake:[/QUOTE]

z resztą sama poczytaj ;) [url]http://bernardyn.org/forum/showthread.php?tid=172[/url]

Posted

[quote name='Malwi']z resztą sama poczytaj ;) [url]http://bernardyn.org/forum/showthread.php?tid=172[/url][/QUOTE]
jaki człowiek jest nieświadomy wielu rzeczy...

Posted

i znowu Pianka...
nie można napisać do głównego moda w tej sprawie? bo Pianka już występuje chyba w każdej takiej sytuacji bronienia takich "hoteli" dla psów.. czyli to raczej nie jest dobra postawa..

Posted

[quote name='xmartix']i znowu Pianka...
nie można napisać do głównego moda w tej sprawie? bo Pianka już występuje chyba w każdej takiej sytuacji bronienia takich "hoteli" dla psów.. czyli to raczej nie jest dobra postawa..[/QUOTE]

raczej do Admina bezpośrednio ... bo z tego co wiem to mod nie powinien być stronniczy jak to jest w tym przypadku ...

Posted

xmatrix wysłałam Ci pw :D

a co do interwencji w sprawie niesprawiedliwości niektórych modów, to chyba nie łudzicie się, ze jakiekolwiek nasze głosy są brane pod uwagę, co???
mają gdzieś,.. w regulaminie stoi jak byk, ze mod ma zawsze racje :roll: i z modem się nie dyskutuje.. A owy mod już nie raz przekraczał swoje kompetencje i co?? i gucio ;)

Posted

najpierw afera z hotelikiem u AlinyS, afera na całego, a teraz jeszcze u megii1.... co się dzieje, za chwilę będziemy się bały wyciągać psy ze schronisk i oddawać psiaki do hotelików, bo po co, skoro z jednego bagna trafiają do drugiego?

czy osoby podejmujące się prowadzenia takiej działalności nie mogą tak działać jak chociażby hotelik w Przebieczanach? gdzie psy z fatalnego stanu są wyciągane, są zadbane i radosne - tam naprawdę odżywają - aż chce się patrzeć na te codzienne relacje Pań z hoteliku, na te zdjęcia, które robią i przesyłają... na tą miłość, którą obdarzają psiaki...

jeśli tak ma wyglądać pomoc tym biednym i poszkodowanym już dosyć przez los i wrednych ludzi psów, to ja dziękuję, ja się wypisuję z czegoś takiego... to my prawdziwi dogomaniacy często oddajemy ostatnią kasę ciężko zarobioną, odbieramy sobie od ust, żeby utrzymać psiaki w hotelikach mając nadzieję, że tam jest fajnie,że ma dobrze, że ma pełną miskę i dobrą opiekę i okazuje się po jakimś czasie że jest zupełnie inaczej... że psy nie mają opieki, że uciekają przegryzając metalowe kraty, że nie dostają wystarczającej porcji jedzenia,że trzymane są zamiast w domu, to jakiejś stodole...
zakładając sobie konto na dogomanii myślałam, że tu się skupiają ludzie, którzy na prawdę pomagają zwierzakom, którym ich los nie jest obojętny, które zrobią wszystko żeby polepszyć los tych bidulek wyciąganych ze schronisk, które mimo różnych międzyludzkich niesnansków odłożą dumę na bok - w imię pomocy zwierzętom, osoby które nie przyłożą ręki do zadawania kolejnej krzywdy zwierzętom, ale jednak się myliłam...
najpierw wyszła na jaw afera z hotelikiem u AlinyS - w końcu ktoś o tym głośno powiedział
teraz póki co jeszcze w ukryciu afera z hotelikiem u megii1 - zdjęcia mówią same za siebie...
co chwilę dochodzi do kłótni na wątkach, czasami o na prawdę mało istotne rzeczy, dosłownie bzdury i obrażamy się na siebie na wzajem...

Posted

[quote name='Akrum']najpierw afera z hotelikiem u AlinyS, afera na całego, a teraz jeszcze u megii1.... co się dzieje, za chwilę będziemy się bały wyciągać psy ze schronisk i oddawać psiaki do hotelików, bo po co, skoro z jednego bagna trafiają do drugiego?
[/QUOTE]
U megii1 afera wybuchła już dawno, ale mod oczyścił temat, zamknął... zgadnijcie kto :diabloti:

Posted

i właśnie o to mi chodziło pisząc kilka postów temu, że na dogo nie można mówić prawdy głośno, tylko po kątach, cichaczem... meilami...
a my ślepo wierzymy, że jak hotelik u dogomaniaczki, to super warunki, bo nikt głośno nas o precedensie nie uprzedził...
a jak już dojdzie do tego jak u AlinyS, że w końcu ktoś się odważy i powie głośno i pod go nie uciszy, to już przeważnie jest za późno, już dużo psiaków niestety przeżyje mnóstwo dni zamiast otoczonych hotelikową miłością i opieką, to strachu, głodu i ...
paranoja jakaś...

Posted

[quote name='xmartix']napisałam Ci Asior pw

zaraz będziemy wykasowywać z wątku niektóre pieski które nie są mikro[/QUOTE]
o widzę, że czas wiosennych porządków :)

Posted

[quote name='Akrum']o widzę, że czas wiosennych porządków :)[/QUOTE]

no już prawi że letnich :lol: tylko dlaczego pogoda jest jaka jest skoro to prawie lato ... :|

Posted

Cioteczki, aż głupio się teraz przyznać, że prowadzi się dt ... na dodatek początkujący ... takie paskudne czasy, afera goni aferę .......... :(

Podrzucam wątek mikrusków .