Madallena Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='monia3a']Powiem tak, jeśli znów nie daj Boże coś się stanie albo Pani sie rozmyśli to Arwinek zostanie u nas. Wszyscy jesteśmy nim zauroczeni, z naszymi psami dogaduje się super, koty toleruje i odwrotnie nawet małe kociątko będące u mnie w tej chwili na DT niańczy jak mamusia więc psiak cud miód. Mąż też przekonany i zauroczony więc możecie być spokojne.[/QUOTE] monia. trzymam zatem kciuki! Quote
Agucha Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Madallena']Agucha, to maly szczurek - wiewiór :) Spojrz na link do aukcji allegro [B]bedziesz Ksiegowa?[/B] :p[/QUOTE] Szalona baba!!!:mad: Znacie jakieś banki z darmowymi kontami internetowymi? Quote
andegawenka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Madallena']Agucha, to maly szczurek - wiewiór :) Spojrz na link do aukcji allegro bedziesz Ksiegowa? :p[/QUOTE] Ten:shake: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182573-Lisek-Arwin-wiewi%C3%B3ro-fretka-w-sowim-domku-%29-%29?highlight=arwin[/URL] Quote
Agucha Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='andegawenka']Ten:shake: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182573-Lisek-Arwin-wiewi%C3%B3ro-fretka-w-sowim-domku-%29-%29?highlight=arwin[/URL][/QUOTE] Dziękuję, już skojarzylam chloptasia ;) Imie mu, choliwka zmienili i potemu ten zamot ;) Quote
Madziek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Madallena']boze, jakie biedactwo :( Jaka jest jego historia? dlaczego 15 letni psiak jest w schronie? Czy6zby Pancia umarla a wspaniala rodzina tak go potraktowala?[/QUOTE] Tikuś jest rozbrajający! on został znaleziony z tego co pamiętam, więc pewnie ktoś pozbył się kłopotu.... Quote
Agucha Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Madallena']no to jak tam z tym mbankiem ? :p[/QUOTE] Istnieje już jakaś skarpeta mikruskowa? Quote
mshume Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A jak dzwonią domy zainteresowane adopcją Arwina ( a pamiętam,ze miał wzięcie) polecasz inne mikrusy? Znowu ich przybyło :( [quote name='monia3a']Powiem tak, jeśli znów nie daj Boże coś się stanie albo Pani sie rozmyśli to Arwinek zostanie u nas. Wszyscy jesteśmy nim zauroczeni, z naszymi psami dogaduje się super, koty toleruje i odwrotnie nawet małe kociątko będące u mnie w tej chwili na DT niańczy jak mamusia więc psiak cud miód. Mąż też przekonany i zauroczony więc możecie być spokojne.[/QUOTE] Quote
Madallena Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Agucha']Istnieje już jakaś skarpeta mikruskowa?[/QUOTE] gdyby istniala to nie nekala bym Cie tak na kazdym watku :p Quote
Agucha Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Madallena']gdyby istniala to nie nekala bym Cie tak na kazdym watku :p[/QUOTE] Ja wiem, ale zawsze może być tak że księgowa się rozmyśli :D ;) Quote
Madallena Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Agucha']Ja wiem, ale zawsze może być tak że księgowa się rozmyśli :D ;)[/QUOTE] o nie! to fucha dozywotnia :D:D Quote
Asior Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Madallena']marta, czy WSZYSTKIE psiaki, ktore wrzucilas polecisz osobie, ktore chce kupic jorka? Ten watek ma na celu pokazanie ludziom jak najmniejszych psiakow, prawdziwych MIKROpsiakow. Ktore z tych co wrzucilas sa najmniejsze. bo nie wydaje mi sie, zeby wszystkie byly miniaturowe [/QUOTE] no ostatnio patrzę tak na wątek i coraz więcej tam średniaczków a nie mini psiaków.. Jak ktoś wkleja psa wielkosci prawie do kolana i pisze, ze pies waży ok 6 kg, to chyba sobie robi jaja :stupid: Quote
zerduszko Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Asior']no ostatnio patrzę tak na wątek i coraz więcej tam średniaczków a nie mini psiaków.. Jak ktoś wkleja psa wielkosci prawie do kolana i pisze, ze pies waży ok 6 kg, to chyba sobie robi jaja :stupid:[/QUOTE] Nie ma ograniczenia wzrostowego. Moja suka w kolano waży 8 kg. Waga jak u małego psa, a wzrost już średni. Mamy w schronie piękną mikrusie, wrzucę wieczorem [URL="http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Schron%2030%20maja/Schron088.jpg"]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Schron%2030%20maja/Schron088.jpg[/URL] Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Lilka, Pinia, Teodor... mają domku, super, ale za to tyle mikrusów przybyło nowych... xmartix ma teraz duuużo pracy :) Quote
Agucha Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dla mnie mikro, to mikro/mały/ciupeńki... i nie chodzi o wagę, bo to akurat mylne jest... moja sunia shih-tzu - mikrus straszny, a waży prawie 7kg... i co - nie można by jej polecić zamiast yorka?? Jak ja bym szukała mikro pieska, to musiałby to być maleńki piesek, ale mógłby ważyć nawet i 8-9 kg, bo i takie się zdarzają jak widać ;) Quote
Tia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [LEFT][IMG]http://i48.tinypic.com/uqzgx.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] IZIS [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] SUCZKA [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]1,5 roku [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]5kg [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Schronisko dla Psów w Obornikach Wlkp. niedaleko Poznania. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] TAK [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: Tylko do dzieci w wieku szkolnym [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psów[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]: Toleruje tylko samce, ale najlepiej aby była jedynym psem w domu. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotów:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] Nie znany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]: Musi mieszkać tylko w bloku, niestety przeskakuje wszystkie płoty nawet 2m. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]Miła, sympatyczna, przyjazna, do obcych podchodzi z dystansem ale bardzo szybko się przyzwyczaja. Umie chodzić na smyczy. Przy zabawie jest mało delikatna, ale przy upomnieniu się uspakaja. Urocza i kochana. Jest mała. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT] 782-556-399 lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] BRAK [LEFT][IMG]http://www.obornikionline.pl/images/azorek/psy/947.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] DOSIA [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] SUCZKA [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek:[/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] 2 latka [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]4kg [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Schronisko dla Psów w Obornikach Wlkp. niedaleko Poznania. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]TAK [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: Nie dla dzieci [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psów: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]Toleruje [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotów:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] Nie znany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]Ma krótki ogonek. Trafiła do nas z interwencji TOZ od kobiety, która bezmyślnie rozmnażała psy. Potrzebowała by odpowiedzialnego i doświadczonego właściciela. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]Suczka jak do nas trafiła była agresywna, płochliwa i dzika. Nie dawała się dotknąć człowiekowi. Lecz po kilku tygodniach suczka zaczęła się przyzwyczajać i nabrała pewności siebie. Nie jest już tak jak była. Pozwala się głaskać i być blisko niej. Nie jest jeszcze do końca oswojona ,ale wolontariusze pracują nad nią. Jest śliczną i uroczą suczką. Ale do obcych nie podchodzi wcale. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT] 782-556-399 lub [email][email protected][/email] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][SIZE=2][COLOR=Black]BRAK [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][LEFT][IMG]http://www.obornikionline.pl/images/azorek/psy/938.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] BOND [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Samiec [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]ok 10 lat [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]4kg [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Schronisko dla Psów w Obornikach Wlkp niedaleko Poznania. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]Nie [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: Dla dzieci w wieku szkolnym, nie małych! [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psów: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]Toleruje, ale bardziej nadaje sie do suczek. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] Nie znany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]Źle znosi warunki panujące w schronisku inne psy go gryzą i przeganiają. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Bardzo towarzyski. Chce być ciągle blisko człowieka. Sam wchodzi na kolana i domaga się pieszczot. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT] 782-556-399 lub [email][email protected][/email] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]BRAK [LEFT][IMG]http://www.obornikionline.pl/images/azorek/psy/935.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] ZEFIR [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Samiec [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]ok.5 lat [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]6 kg [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Schronisko dla Psów w Obornikach Wlkp niedaleko Poznania. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]Nie [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: Toleruje dzieci w wieku szkolnym. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psów[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]: Toleruje [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] Nie znany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] W schronisku jest smutny, jeszcze nie przyzwyczaił się do warunków panujących u nas. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]Uwielbia być noszony na rękach. Kocha towarzystwo człowieka, nadaje się również dla dzieci. Jest grzeczny i spokojny. Umie chodzić na smyczy. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT] 782-556-399 lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]BRAK[/LEFT] [/LEFT] [/LEFT] [/LEFT] Quote
Malwi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Agucha']Dla mnie mikro, to mikro/mały/ciupeńki... i nie chodzi o wagę, bo to akurat mylne jest... moja sunia shih-tzu - mikrus straszny, a waży prawie 7kg... i co - nie można by jej polecić zamiast yorka?? Jak ja bym szukała mikro pieska, to musiałby to być maleńki piesek, ale mógłby ważyć nawet i 8-9 kg, bo i takie się zdarzają jak widać ;)[/QUOTE] to w takim razie proponuję Ciotkom o zamienienie tego 6 kg na 30 cm w kłębie ;) chyba będzie uczciwiej i szybciej sie określi czy psiak należy do mikrusów czy nie , bo czasem się zdrza ze psina malutka ale pulpecik więc do mikrusów się nie nadaje bo wazy te 7 kg. a i jak sama nazwa wskazuje to mają być małe psiki .. a nie chude ;) Quote
zerduszko Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Foto:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Schron%2030%20maja/Schron088.jpg[/IMG] [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Schron%2030%20maja/Schron092.jpg[/url] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Mindi [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] suczka [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]b.d. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]3-4 kg [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Rybnik [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]brak [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: b.d. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psow[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]: uległa, bezkonfliktowa [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]b.d. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Black]Sunia jest [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]spokojna, delikatna i łagodna. Garnie się do człowieka. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT] [email][email protected][/email] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Black]brak [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Foto:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Schron%2030%20maja/Schron103.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Maleńka [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] suczka [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]7-9 lat [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]5 kg [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Rybnik [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]brak [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: b.d. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psow[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]: bezkonfliktowa [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] b.d. [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Black]Sunia całkiem zrezygnowana i osowiała[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT] [email][email protected][/email] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Black]brak[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [/LEFT] Quote
lika1771 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Same slicznoty Mindi przesliczna,u Malenkiej czy mi sie wydaje czy ma takiego duzego guza ? Quote
Osa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Mikro psy to nie mogą być psy w kolano.Bez przesady Owszem do 10 kg to są psy małe i sięgające w pół łydki - mikro to znaczy TOY- mini Jedna z moich shih- tzu która waży ok 9kg i sięga do połowy łydki nie zalicza się do mirko..No sory bardzo. Owszem do małych jak najbardziej ale na pewno nie wrzepiłabym jej komuś kto szuka psa "aby go można było wziąć pod pachę" Bo 9 kg wziąć na ręce to jest co dziwigać Ludzie szukający mikro mają na myśli psa malutkiego do 3-4kg góra. Mówię to z doświadczenia - malutki to dla ludzi naprawdę malutki piesek 3-4kg docelowo, mały do 10 kg, średni powyżej dziesięciu i w kolano- piszę tu o wadze docelowej a nie o wadze psa kiedy się go dopiero odkarmia lub kiedy jeszcze rośnie. Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jak się cieszę, że kolejna osoba mnie rozumie :) Ja tez mam psiaka w domu, ale waży 8 kg. O tym juz kiedys pisałam, że nosząc go męczy mi się ręka... Mikropsiaki powstały po to, żeby ludzie adoptowali maleńkie kundelki zamiast kupowali yorki! Pies, który sięga przed kolano a waży 6 kg mikropsiakiem już nie jest. Cięzko ustalić zasady i dokladnie opisać o co w tym chodzi. Miałam nadzieję,m że zrozumiecie pojęcie MIKROPSIAKA... :p Quote
Malwi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Madallena']Jak się cieszę, że kolejna osoba mnie rozumie :) Ja tez mam psiaka w domu, ale waży 8 kg. O tym juz kiedys pisałam, że nosząc go męczy mi się ręka... Mikropsiaki powstały po to, żeby ludzie adoptowali maleńkie kundelki zamiast kupowali yorki! Pies, który sięga przed kolano a waży 6 kg mikropsiakiem już nie jest. Cięzko ustalić zasady i dokladnie opisać o co w tym chodzi. Miałam nadzieję,m że zrozumiecie pojęcie MIKROPSIAKA... :p[/QUOTE] no to zasada w takim razie prosta - max 6 kg i 30 cm w kłębie ;) Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Malwi']no to zasada w takim razie prosta - max 6 kg i 30 cm w kłębie ;)[/QUOTE] I trzeba ją powtarzać za każdym razem :D o, ja Wam powiem, że miałam na DT tylko jednego prawdziwego mikroskopa. Tafinkę z zamoscia. Ale to był raz. Była Gabisia, ale ona wazyła 6,300 i była w typie modelki, długonoga. Teraz mam sunię, która wyladowała tu jako mikropsiak ale zdecydowanie nim nie jest :) Quote
Recommended Posts