Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='malawaszka']Zobaczcie czy może być: [url]http://w675.wrzuta.pl/plik/30ni3CixkaL/amant[/url][/QUOTE] bardzo fajne - i daje opcje jesli ktoś znalazł i pokochał ... oby tak było Quote
snuszak Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 super plakacik, wklejam na facebooka bo mam jakieś osoby z uczelni w Szczecinie Quote
Igiełka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Oby się piesek znalazł choaciż dziwne były okoliczności Jego zaginięcia Quote
AnkaG Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Najgorsze, że tak naprawdę to nie wiadomo gdzie i kiedy zaginął :( Quote
S-ienna Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Może komuś oddali, tak po prostu? Ok, czyli dorywam się do drukarki i drukuję plakaty, niestety, nie będzie to jakaś oszałamiająca liczba, bo tuszu starczy mi gdzieś na 20 sztuk, może 30. Czy ktoś ze Szczecina chciałby pomóc w oplakatowaniu bliższej i dalszej okolicy zamieszkania psa? Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Dopiero jestem.... Wczoraj miałam już telefon....i mi się aż gorąco zrobiło ....Znaleziono sznaucera w tych okolicach ...niestety sunia.... Czy b było jakieś info o suni jakiejś zaginionej??????????? Mam tel do ludzi którzy znaleźli..... Ogłoszenia zrobię....myślę że te bardziej aktualne mogło by być bardziehj trafne.... malawaszka może podmienisz?????? chociaż jedno????? Mam znajomych w tamtej okolicy....porozwieszają ogłoszenia, możesz podac mój nr telefonu...... Jestem prawie 24 h dostępna...(jak mi tel nie padnie...) Onbył niedawno po strzyżeniu jak zaginął, więc może warto nowsze zdjęcie dać jedno? ogon ostrzyżony z "pdzelkiem"...Może mieć na szyi obrożę z cxzerwoną bandamką... Jak nie spadła podczas szarpnięcia.... Wykorzystałam tekst ogłoszenia ze strony fundacji.... mam nadzieję, że nie będę miała z tego tytułu żadnych nieprzyjemności - tylko dlatego, że mam niesprw\awnąklawiaturę..... Quote
AnkaG Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Magdola a gdzie on konkretnie zaginął po już się pogubiłam na Hożej? Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Mieszkał na Ostrowskiej (okolice Hożej). Często chodzili na długie spacery i nad jakimś jezioremm uciekł (myślę, że chodziły nad stawy/jeziora w okolicy (może stawy bliźniaki?????))))) Nie wiem .....już mnie to strasdznie [EMAIL="wkur@!#$%^&%#@#$%%$$%"]wkur@!#$%^&%#@#$%%$$%[/EMAIL]#!!!!!!!!!!!!!!! Ul. Hoża koliduje z Ostrowską! Już powiedziałm mamie, że jak będzie dzwoniła do niej dorota to psa nie dostanie!!!! Mam już dla niego........!!!! Ale "właścicielki" jeszcze za to zapłacą, karmę mu kupię,.........mam nadzieję, że jeszcze go zobaczę..... Quote
ana666 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Oby sie znalazł Amancik :( ja niestety nijak moge pomóc bo za daleko mieszkam:( Quote
magdola Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 kilka ogloszen wisi w okolicach zaginiecia, i innych.....musze zrobic wiecej kopii... Quote
Saththa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Za Hożą są działki dwa przystanki autobusem bodajże, może tam zawędrował... są tam może ogłoszenia jakieś? Quote
magdola Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Saththa']Za Hożą są działki dwa przystanki autobusem bodajże, może tam zawędrował... są tam może ogłoszenia jakieś?[/QUOTE] tam włąśnie są.....nie wiem jak po deszczu, trzeba będzie chyba nowe powiesić..... Quote
malawaszka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 też jestem ciekawa - Magdola - był jakiś kontakt? a w Poznaniu kolejna mini :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/192055-SZNUPCIA-MINI-potrzebny-DT-DS-albo-transport-z-Poznania-na-%C5%9Al%C4%85sk[/url] Quote
jambi Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='magdola'] Może mieć na szyi obrożę z cxzerwoną bandamką... Jak nie spadła podczas szarpnięcia.... [/QUOTE] jak to: podczas szarpnięcia ??? to co to było za szarpnięcie? ok, mogło być, że sie zsunęła... poza tym, jeśli spadła "podczas" to chyba została razem ze smyczą - to chyba właścicielki powinny wiedzieć?, w takim razie lata bez Quote
malawaszka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='jambi_']jak to: podczas szarpnięcia ??? to co to było za szarpnięcie? ok, mogło być, że sie zsunęła... poza tym, jeśli spadła "podczas" to chyba została razem ze smyczą - to chyba właścicielki powinny wiedzieć?, w takim razie lata bez[/QUOTE] nawet nie wiadomo czy jakiekolwiek szarpnięcie było - dla mnie to paranoja, żeby nie było nawet informacji w jakich okolicznościach pies zaginął... bo jakoś nie wyobrażam sobie, że szarpnął się i poooszedł - za suką nie mógł bo wykastrowany sporo wczesniej był, więc? takie półinformacje, jakieś strzępki to do DUPY... zresztą jakie to ma znaczenie po tak długim czasie NIESZUKANIA? niech szlag trafi takie domy.... Quote
sybil Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Czarno to widzę:shake::-(. Nie wiadomo co dziewuchy zrobiły ze sznupkiem, jeśli miały zamiar rozjechać się w różne strony. Kłamstwa od początku, ukrywanie przed magdolą faktu zniknięcia Amanta, brak akcji poszukiwawczej z ich strony, w ogóle nie wierzę w wersję ucieczki! Należało by zmusić je do powiedzenia prawdy.:angryy::mad: Bardzo żal mi Amanta, bo podejrzewam, że wycięły mu obrzydliwy numer.:-( Quote
Igiełka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 To nie jest jasne powinny być przedstawione okoliczności zaginięcia psiaka. :-(:shake: Quote
Saththa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Nooo futerko, znajdź sie. Uczuliłam rodzinę z Rugiańskiej wychodź z ukrycia ehhh Cały!! Quote
jambi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='sybisia'] Należało by zmusić je do powiedzenia prawdy.:angryy::mad: [/QUOTE] no ale jak sybisia - "zmusić" ?! co, jakieś tortury wymyślne zastosować? nie zmusisz - powiedzą co będą chciały powiedzieć, albo i nic; a nam zostają domysły, przypuszczenia i niepewność Quote
Recommended Posts