Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nam właściwie pasuje każdego dnia w godzinach 8-12 czyli do 12-tej ostrzyżony Amant musiałby być z powrotem u Kariny i potem od 15 czyli licząc czas na dojazd fryzjer musiałby być umówiony najwcześniej na 16-tą.

Posted

[quote name='zeberka4']Zajrzałam w końcu!
Metamorfoza!
Cudo!
Poprostu czasem trudno uwierzyc że pod kupą włosów jest taka piękność![/QUOTE]

te fotki co były to nie była Amant jeszcze - ale on będzie równie piękny już niedługo :)

Posted

Przepraszam, ale niestety mam swoje problemy i nie ukrywam, że powoli opadam z sił, ale jeszcze troszkę się trzymam.
Nie znam niestety fryzjera. Postaram sie dowiedziec jutro od Iwony, bo chyba coś wspominała, że zna w Rokietnicy. Jak tylko sie dowiem, postaram sie cos załatwić.
Bo to trzeba zgrac fryzjera, margo, jeśli pomoże zawieźć oraz Karinę, żeby była na miejscu.
Ufff

Posted

Ja teraz opłacam z własnych. Juz nawet nie licze, bo i tak go przecież nie zabiorę stamtąd. Zapowiedziałam młodej, że tygodniówka okrojona i trudno. Pasek zaciskamy.

Posted

Gosiu - to ja nakapię ile mogę. Trzymaj się i nie poddawaj !!!

A ile kosztuje fryzjer ? Ja zapłaciłam ostatnio w Trzciance za naszą skołtunioną Szlufkę 60 zł - ale to było w zasadzie ogolenie na łyso z pozostawieniem brody, grzywki i wąsów . Teraz sznaucera dopiero będziemy z niej robić...

Posted

Tam trzeba się skontaktować z pracownicą. Mam namiar gg - 98 36683.
Zaraz napiszę. To ta Pani, chyba Violetta, przemiła, która strzygła naszą Tirówke, która już ma domek.

Posted

Niestety juz tam nie pracuje, ale mam namiar: 502 472 733.
Margo kochana, jak dasz rade pomóc, zapytaj czy można rachunek wziąć, to jakoś jeszcze fundacyjne wyciągne i zapłacimy. Jeśli nie dają - to damy radę inaczej. Może poprawimy mu image i ktoś się zakocha, choć ja osobiście wolę go w takiej kudłatej postaci.