PaulinaT Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nie wierzę... w tę przemianę Bisa... padłam normalnie. To na pewno ten sam pies???? No, to i Amanta czeka taki życiowy zwrot ;-) Quote
snuszak Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 tego Amantowi życzę by tak jak Bis - Matrix trafił do wspaniałego domku! Quote
zerduszko Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='PaulinaT']Nie wierzę... w tę przemianę Bisa... padłam normalnie. To na pewno ten sam pies???? [/QUOTE] Chybaza dużo sznaucerów się już naoglądałam, bo całkiem zwyczajna ta przemiana ;) Quote
malawaszka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='zerduszko']Chybaza dużo sznaucerów się już naoglądałam, bo całkiem zwyczajna ta przemiana ;)[/QUOTE] hahahaha no - jak większosć sznupów po zimie :lol: Quote
malawaszka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 do kiedy jest hotelik opłacony? ja mam około 100 żł z bazarku tylko nie mam ostatniej wpłaty jeszcze wrrrrr a już bym przelała - czy już trzeba płacić? Quote
PaulinaT Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='zerduszko']Chybaza dużo sznaucerów się już naoglądałam, bo całkiem zwyczajna ta przemiana ;)[/QUOTE] no ja nie mam ze sznupami do czynienia - ani z bliska ani z daleka, więc wrażenie robi kontast między tym co było a tym co jest powstaje pytanie - ile psich piękności kryje się pod skołtunionym filcem schroniskowców?? Quote
zerduszko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='PaulinaT'] powstaje pytanie - ile psich piękności kryje się pod skołtunionym filcem schroniskowców??[/QUOTE] Nawet nie mów :( Z moich obliczeń wynika, że trzeba chłopakowi ogłoszenia odnowić... Quote
malawaszka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 posłałam z bazarku sznupowego 101 zł do Supergogi Quote
supergoga Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Dzięki malawszka. Bardzo, bardzo. Zapłaciłam ostatnio hotelik do dzisiaj - ot, miałam małą nadzieję, że może nie będzie trzeba więcej. Niestety. Dzisiaj zapłacę kolejne dni. Allegro gałgan ma cały czas i kilka innych ogłoszeń także. Kanał straszny. Quote
snuszak Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 a dziś miałam tel w sprawie Goldi, trzeba usunąć zaległe ogłoszenia, odesłałam na stronę może inny psiak sie spodoba, np Amant? Quote
supergoga Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Ja usunęłam ogłoszenia. Może jeszcze gdzieś jest sunia. Quote
snuszak Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 o ile pamietam to z cafeanimal chyba bylo ogloszenia Quote
malawaszka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Amant w górę!!!!! Supergoga ale zupełnie anie jednego telefonu nie było o Amanta? Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Taki pies, może lepiej jak poczeka trochę, a znajdzie mądry dom... nie tak jak Hugo i Aldo :( Quote
PaulinaT Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 długo już czeka... :( Może rzeczywiście ten fryzjer by mu pomógł? Może warto to przemyśleć? Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 jestem za! zapłacę ze sznaucerowych za fryzjera i może by się wtedy udało zrobić fajne do ogłoszeń fotki? zobaczcie jaka odmiana u Bimsa, który jest u Zerduszko - i od razu dzwonią telefony - ludziom brak wyobraźni jak nie mają n codzien do czynienia z takimi kołtunami jak my przed [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Bims-spacer028.jpg[/IMG] PO [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/SpacerDS092.jpg[/IMG] Quote
snuszak Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 tez uwazam ze jest to dobry pomysł tylko koniecznie potrzebne by było po tym dobre zjdecia, zeby tak pauline do hotelu zabrac ona siwetne robi i amantowi by zrobila i nefikowi Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='snuszkak']tez uwazam ze jest to dobry pomysł tylko koniecznie potrzebne by było po tym dobre zjdecia, zeby tak pauline do hotelu zabrac ona siwetne robi i amantowi by zrobila i nefikowi[/QUOTE] tak tak tak zdjęcia Zojeczki zrobiła piękne!!!! Quote
supergoga Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Problemem jest to, że niestety nie ma w szamotułach takiego fryzjera raczej. Dopiero w Rokietnicy - na dzisiaj nie ma kto zawieźc Amanta. Karina ma huk roboty i problemy z autem. Postaram się coś wymyslec, ale wszystko się teraz wali i nie wiem powoli, jak sobie radzić. Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Supergoga - a jak z hotelikiem? do kiedy jest zapłacony czy już się skonczyły pieniążki które przesłałam? na konto fundacji nic nie wpłynęło dla AmantA? Quote
PaulinaT Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jeśli można późnym popołudniem/wieczorem umówić to ja zawiozę. Dostałam w końcu nowe zabawki ;-) Poza wtorkiem i czwartkiem. W razie co - zdjęcie też mogę zrobić - tylko jak będzie późno to może być ze światłem problem z kolei... ech. Quote
Recommended Posts