Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaulinaT']Nie wierzę... w tę przemianę Bisa... padłam normalnie.
To na pewno ten sam pies????
[/QUOTE]
Chybaza dużo sznaucerów się już naoglądałam, bo całkiem zwyczajna ta przemiana ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Chybaza dużo sznaucerów się już naoglądałam, bo całkiem zwyczajna ta przemiana ;)[/QUOTE]
no ja nie mam ze sznupami do czynienia - ani z bliska ani z daleka, więc wrażenie robi kontast między tym co było a tym co jest
powstaje pytanie - ile psich piękności kryje się pod skołtunionym filcem schroniskowców??

Posted

[quote name='PaulinaT']
powstaje pytanie - ile psich piękności kryje się pod skołtunionym filcem schroniskowców??[/QUOTE]
Nawet nie mów :(

Z moich obliczeń wynika, że trzeba chłopakowi ogłoszenia odnowić...

Posted

Dzięki malawszka. Bardzo, bardzo.
Zapłaciłam ostatnio hotelik do dzisiaj - ot, miałam małą nadzieję, że może nie będzie trzeba więcej. Niestety. Dzisiaj zapłacę kolejne dni.
Allegro gałgan ma cały czas i kilka innych ogłoszeń także.
Kanał straszny.

Posted

jestem za! zapłacę ze sznaucerowych za fryzjera i może by się wtedy udało zrobić fajne do ogłoszeń fotki?

zobaczcie jaka odmiana u Bimsa, który jest u Zerduszko - i od razu dzwonią telefony - ludziom brak wyobraźni jak nie mają n codzien do czynienia z takimi kołtunami jak my
przed
[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Bims-spacer028.jpg[/IMG]

PO
[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/SpacerDS092.jpg[/IMG]

Posted

tez uwazam ze jest to dobry pomysł tylko koniecznie potrzebne by było po tym dobre zjdecia, zeby tak pauline do hotelu zabrac ona siwetne robi i amantowi by zrobila i nefikowi

Posted

[quote name='snuszkak']tez uwazam ze jest to dobry pomysł tylko koniecznie potrzebne by było po tym dobre zjdecia, zeby tak pauline do hotelu zabrac ona siwetne robi i amantowi by zrobila i nefikowi[/QUOTE]

tak tak tak zdjęcia Zojeczki zrobiła piękne!!!!

Posted

Problemem jest to, że niestety nie ma w szamotułach takiego fryzjera raczej. Dopiero w Rokietnicy - na dzisiaj nie ma kto zawieźc Amanta. Karina ma huk roboty i problemy z autem.
Postaram się coś wymyslec, ale wszystko się teraz wali i nie wiem powoli, jak sobie radzić.

Posted

Jeśli można późnym popołudniem/wieczorem umówić to ja zawiozę. Dostałam w końcu nowe zabawki ;-)
Poza wtorkiem i czwartkiem.
W razie co - zdjęcie też mogę zrobić - tylko jak będzie późno to może być ze światłem problem z kolei... ech.