Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz pozostaje tylko wybór karmy. Oprócz ryżu z kurczakiem ma dostawać suchą karmę. I tu pytanie nasuwa się takie nie wiem co wybrać Royal Canin czy Acana

Acana taka: http://www.telekarma.pl/p2932/acana.adult.135.kg.htm

Royal Canin taki:http://www.telekarma.pl/p93/royal.canin.breed.german.shepherd.12.kg.htm

Acana tańsza i mi ją polecali dla Dolly. Nie wiem co wybrać. Ktoś miał do czynienia z Acaną. Royala próbkę jadła i jej smakowało nie wiem jak będzie z tym bo nie mam próbki, może wet mi dzisiaj da jeżeli mają tam acanę.

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adam Puryna Pro jest tez dobrą karmą a cenowo ciut mniej , weci często reklamują karmę za którą mają prowizje - a spokojnie ja z czystymu sumieniem mogę Ci Purynę Pro - jako leszpą od Acany , za Royalem jakos tez nie przepada moj pies POza tym jak coś to kupuj przez intertet bo jest sporo taniej, no ale tak dezycja nalezy do Ciebie.
np kurczak z ryzem 15kg - 149zl http://www.krakvet.pl/purina-plan-adult-chicken-rice-15kg-p-1001.html

Posted

ja tam coś wyszperam na bazarki. :). Dolinka ma się już całkiem dobrze. Dzisiaj normalnie jadła ryż z kurczakiem i suche, pije, robi normalne kupki jak u zdrowego psa :)

Posted

AdamG. napisał(a):
ja tam coś wyszperam na bazarki. :). Dolinka ma się już całkiem dobrze. Dzisiaj normalnie jadła ryż z kurczakiem i suche, pije, robi normalne kupki jak u zdrowego psa :)

Adam ,nooo coraz bardziej mnie zaskakujesz...bazarki
ciekawe co to bedzie ?
lubie sie droczyc ..nie gniewaj sie ....
bedziemy bazarkowac...robic allegro cegiełkowe...aby tylko troche odciązyc Ciebie
Ona zasluguje na całe dobro tego swiata

Posted

Dolly ma się coraz lepiej :) merda ogonem jak przychodzę do domu. Apetyt ma bardzo dobry, ale z suchym nie przesadza, tzn jest w misce ale zje od czasu do czasu. Pije. Załatwia się już normalnie i nawet w domu nie popuszcza. Teraz pozostało przybrać troszkę na wadze, bo jak ją u weta ważyłem to wyszło 22 kg.

Posted

dzieki za wiadomosci.....
a jak z jej zabkami....bo moze dlatego nie je suchego...moze troche namoczyc...wlasne doswiadczenia, moja staruszka miala
parodontoze ...
pozdrawiamy

Posted

będą fotki, tylko muszę się troszkę uporać z innymi rzeczami. Ale jutro porobię i wrzucę nowe fotki Dolly :). Dolly się troszkę rozbrykała i na łóżko nam wskakuje, chwilę się porozgląda, hyc i już na łóżku :)

Posted

witam w ten ciemny poranek ( przynajmniej jest tak u nas )

:-) to wszystkie psy tak robia :-) zastanawiam sie co one tam szukaja :-).
to znaczy ze juz sie zadomowila ....
czekamy cierpliwie....